A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku MPLA317262

Rapture ALTAR 200 fekete

Termékkatalógus
Rapture ALTAR 200 fekete
4,9 12 értékelés
Gaming asztal - állítható magasságú, 2 motoros, nyomógombos vezérlőpanellel, acélszerkezet, RGB szalag állítható fényhatásokkal, elektromosan állítható asztalmagasság 74-122 cm között, asztallap mérete 140 × 60 cm, anyaga forgácslap melamin bevonattal, kivágás a hátoldalon a monitortartó és a kábelrendező felszereléséhez, pohártartó és fejhallgató kampó, ívelt szélű munkafelület, egér- és billentyűzetpad, 80 × 57 cm-es méret, szintező lábak az egyenetlen felületekhez való alkalmazkodáshoz, USB-C PD 18 W kimenet, 90 kg terhelhetőség
Szuper ár
163 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  RPTGD0550 Termékszám:  RPT-GDTAP200B Gyártó honlapja:
Rapture ALTAR 200 fekete 163 790 Ft Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Vásárlás

Rapture ALTAR 200 fekete

RAPTURE ALTAR 200 GAMER ASZTAL Eljött az ideje, hogy a következő szintre lépjünk!

Kényeztesd magadat a tökéletes ergonómiával és a szinte korlátlan beállítás lehetőséggel. A Rapture Altar 200 állítható gamer asztal látványos RGB háttérvilágításával egy csipetnyi előkelőséget kölcsönöz a játéktérnek, és példátlan kényelmet biztosít. Az asztal magasságát a saját igényeid szerint állíthatod. Az íróasztal hátulján található színes LED-csík többféle fénymóddal rendelkezik a magával ragadó játékhangulat megteremtése érdekében. Kellemes bónusz, hogy az íróasztalhoz egy nagyméretű egér- és billentyűzetpad is tartozik.

Rapture ALTAR 200

A fényképhez tartozó alternatív szöveg nincs kitöltve!

Rapture ALTAR 200

MŰSZAKI ADATOK

Rapture ALTAR 200

140 × 60 cm

ASZTALLAP MÉRETEI

90 kg

TEHERBÍRÁS

74–122 cm

állítható magasságtartomány

2

MOTOROK SZÁMA

18 mm

LEMEZ VASTAGSÁGA

USB-A és USB-C

csatlakozók

RGB

háttérvilágítás

25 mm/s

max. sebesség

140 × 60 × 74–122 cm

ASZTAL MÉRETEI

3 m

KÁBELHOSSZ

MIVEL FOG MEGLEPNI A RAPTURE ALTAR 200 GAMER ASZTAL

MIRE SZÁMÍTHATSZ

Rapture ALTAR 200

A fényképhez tartozó alternatív szöveg nincs kitöltve!

ELEKTROMOS HAJTÁS Könnyedén probléma nélkül

A Rapture Altar 200 gamer asztal két nagy teljesítményű és csendes motorral rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy az asztal magasságát 74 és 122 cm között lehessen szabályozni, minden erőfeszítés nélkül, csupán egy gombnyomással a vezérlőpanelen. Játék közben könnyedén változtathatod a pozíciót - csak rajtad múlik, hogy a szék kényelmét akarod-e használni, vagy felállva akarsz játszani. Az asztal kezelésénél magától értetődően rendelkezésre áll egy kifinomult ütközésgátló rendszer (Collision Avoidance System), amelynek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy nem történnekbalesetek vagy sérülések.

JÁTÉK ÜLVE ÉS ÁLLVA Lazítsd el a tested

A megfelelően beállított magasságnak köszönhetően nem kell az asztalnál görnyedni, tehermentesíti a gerincet és a hátizmokat - mivel a karok súlya folyamatosan megterheli a trapézizmokat és a hátizmokat, amit az asztal ideális magassága teljesen kiküszöböl. Bár a legtöbben ülünk, amikor játszunk vagy számítógépen dolgozunk, a hosszú ideig tartó ülés természetellenes az emberi test számára, és kellemetlen terhelést jelent. Ezért jó ötlet, ha váltogatod a pozíciókat, és időnként állva játszol - a Rapture Altar 200 gamer asztallal ez nem jelenthet problémát.

Rapture ALTAR 200

A fényképhez tartozó alternatív szöveg nincs kitöltve!

Rapture ALTAR 200

A fényképhez tartozó alternatív szöveg nincs kitöltve!

INTUITÍV KEZELŐPANEL Egyszerű működtetés

A Rapture Altar 200 gamer asztal minden beállítása a többgombos vezérlőpanel segítségével történik, amelynek háttérvilágítású kijelzőjén látható az aktuális magasság. A magasság beállítása, az RGB háttérvilágítási mód kiválasztása néhány gombnyomással elvégezhető. A két leggyakrabban használt pozíció tárolására vagy a kezelőpanel zárolására is van lehetőség. Két csatlakozót is tartalmaz a mobileszközök töltéséhez - USB-A (18 W) és USB-C (18 W), Quick Charge és Power Delivery támogatással.

NAGYMÉRETŰ JÁTÉKTÉR Élvezd a mozgás szabadságát

Az ívelt szélű, 140 × 60 cm-es, 18 mm vastag asztallap bőséges helyet biztosít, és nem korlátoz a játékban. Az asztallap kiváló minőségű farostlemezből készült, melamin bevonattal. Ezenkívül a hátoldalán praktikus kivágással rendelkezik a monitor tartójának felszereléséhez és a kábelek elvezetéséhez. Ennek a kivágásnak köszönhetően az íróasztal a falhoz tolható. Nagyra fogod értékelni, hogy a Rapture Altar 200 egy 80 × 57 cm-es egér- és billentyűzet alátétet is tartalmaz.

Rapture ALTAR 200

A fényképhez tartozó alternatív szöveg nincs kitöltve!

Rapture ALTAR 200

A fényképhez tartozó alternatív szöveg nincs kitöltve!

ROBUSZTUS FELÉPÍTÉS Kiváló minőségű gamer asztal

A Rapture Altar 200 gamer asztal 2 szegmensű lábakkal ellátott, masszív felépítése kiváló minőségű acélból készült. Teherbírása 90 kg-ig terjed, és nagy stabilitást, illetve hosszú élettartamot garantál. Az asztalnak nincsenek keresztrúdjai, ezért szinte korlátlan lábteret biztosít. A végtelen játékmaratonokhoz jól fog jönni a pohártartó és a fejhallgató-horog. A kiegyenlítő lábak alapvető funkciót jelentenek az asztal egyenetlen felületekhez való igazításához.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Tulajdonságok
Állítható magasság, LED háttérvilágítás, Állítható fényhatások, Pohártartó, Fejhallgató horog Kész!
Hossz
140 cm Kész!
Mélység
65 cm Kész!
Magasság
122 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Állítható magasság, LED háttérvilágítás, Állítható fényhatások, Pohártartó, Fejhallgató horog Kész!

Méretek

Hossz
140 cm Kész!
Mélység
65 cm Kész!
Magasság
122 cm Kész!
Terhelhetőség
90 kg Kész!

Anyag

Lap anyaga
MDF Kész!
Konstrukció anyaga
Acél Kész!

Speciális akció

Speciális akció
AlzaPlus tagság Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rapture ALTAR 200 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rapture ALTAR 200 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rapture ALTAR 200 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rapture ALTAR 200 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rapture ALTAR 200 schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ