Alzaboxy Q1 Alzaboxy

RPG játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(580)
DLC tartalom
(79)
Játékkredit
(3)
Platform
PC
(275)
PlayStation 5
(131)
PlayStation 4
(71)
Xbox Series X
(174)
Xbox Series S
(103)
Xbox One
(136)
Nintendo Switch
(90)
Licenc
Doboz
(300)
Letölthető
(370)
Kulcs
Steam
(230)
Xbox Live
(109)
Origin
(4)
Uplay
(2)
Battle.net
(2)
Műfaj
RPG
(670)
Akció
(497)
Lövöldözős
(61)
Stratégiai
(58)
Kaland
(34)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(74)
PlayStation 5 optimalizálás
(76)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(93)
Szöveg
CS
(44)
EN
(665)
DE
(498)
HU
(17)
RU
(155)
UK
(1)
PL
(93)
FR
(223)
ES
(211)
IT
(201)
Zh
(45)
KR
(2)
JP
(2)
Szinkron
CS
(4)
EN
(629)
DE
(262)
HU
(2)
RU
(30)
UK
(1)
PL
(11)
FR
(92)
ES
(83)
IT
(78)
Zh
(8)
KR
(1)
JP
(6)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Az RPG játékok egy hatalmas, saját szabályokkal és törvényekkel rendelkező világba visznek Téged. Légy Te is egy bátor harcos, egy fejvadász vagy egy bosszúra vágyó cowboy. Nem tudod eldönteni, melyik RPG játék lesz a következő, amit kipróbálsz? Nézd meg, milyen RPG játékok találhatóak a kínálatban, és miben különböznek egymástól.

Tovább

Az RPG játékok főszereplője Te vagy!

Az RPG játékok alapját egy főszereplő testesíti meg, akit te irányítasz. A játékmenet lebilincselő része a főszereplő fejlődése, amely új képességeket vagy lehetőségeket vezet be, és motiválja a játékost a továbblépésre. A cím típusától függően az ilyen RPG játék címeket megfűszerezik egy kiterjedt történettel, amely a játékidő előrehaladtával folyamatosan fejlődik.

i

A PC-re, konzolokra és okostelefonokra készült RPG játékok változatait a 70-es évekbeli társasjátékok ihlették. A többjátékos módok 1997-ben születtek meg, méghozzá az Ultima Online formájában. Ez a szerepjáték egy rajzfilmszerű 2D-s világgal rendelkezik, és a mai napig mintegy 300.000 aktív játékost számlál.

Azzal, hogy elmerülsz az RPG játékok világában, megfeledkezel a rohanó világról

Az RPG játék címek általában egy természetfeletti tulajdonságokkal teli fantasy vagy sci-fi világban játszódnak, ahol gyakran találkozhatsz mágikus középkori témával is. Hogy miért? Az RPG játékok lehetővé teszik a játékos számára, hogy elszakadjon a megszokott rutintól, és elmerüljön egy olyan világban, ahol azt csinálhat, amit akar. Ez teszi ezeket a játékokat annyira addiktívvá.

i

Mit jelent az RPG rövidítés?

Mit ért a gamer világ az RPG rövidítés alatt? A rövidítés angol eredetű és role-playing game -t, azaz szerepjátékot jelent.

Milyen RPG játékok léteznek?

A funkciók, a történet hangsúlyozása, a párbeszédek mennyisége vagy például a harcrendszer jelenléte alapján az RPG játékok több kategóriába sorolhatók. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb kombinációt:

  1. ARPG / Diablo szerű RPG,
  2. MMORPG,
  3. JRPG,
  4. További RPG-k.

i

Az RPG játékok számos alműfajjal rendelkeznek, itt csak néhányat említettünk közülük. A műfajok nagyon gyakran keverednek egymással, ami nagyon megnehezíti a pontos meghatározásukat.

Az ARPG-ket nem fogod megunni

Az APRG egy olyan játéktípus, amely a konfliktusra és a harcrendszerre helyezi a hangsúlyt. Ez utóbbi itt sokkal összetettebb, mint más RPG játék esetében, és a játékostól éles reakciókat (a lövöldözős játékok esetében) vagy a megfelelő képességek használatát követeli meg. A népszerű ARPG címek közé tartoznak:

  • Gothic: egy büntetőtelepen játszódik. A feladatok lassú teljesítésével lassan eljutsz egy homályos célhoz, amit az okos játékosok hamar felfedeznek.
  • The Elder Scrolls: egy fantasy sorozat, amely a valaha volt legautentikusabb RPG világokkal büszkélkedhet. Ezeknek saját nyelvük, írásuk és történelmük van. A játékban könyveket olvashatsz és a The Elder Scrolls világának eredeti zenéjét hallgathatod.
  • Diablo: a Hack'n'Slash RPG alműfajba tartozik - a fő hangsúly a harcra, a képességekre és fegyveres küldetésekre helyeződik.
RPG game The Elder Scrolls

A The Elder Scrolls (Skyrim) sorozat legújabb címében visszatér a mitikus Sárkányölő, valamint a császári és a lázadó seregek közötti csata.

Ha szeretnél kipróbálni egy cseh RPG-t, akkor ajánljuk a Kingdom Come sorozatot, amely a vad középkorba kalauzol el.

Az MMORPG beszippant és nem enged el

Az MMORPG-k az egyik legnépszerűbb játékműfaj. A játékos egyetlen karakter szerepében játszik, akit speciális küldetések teljesítésével és a történet végigjátszásával kell fejleszteni. A hab a tortán egy MMORPG-nél az, hogy több ezer ember játszik együtt veled. Együttműködhetsz, vagy például párbajokban mérheted össze az erődet. Bizonyos RPG game során nem nélkülözheted az együttműködést, és ezért ez egy remek módja annak, hogy új barátokat szerezz. Az RPG games címek közé tartoznak az alábbiak:

  • World of Warcraft: röviden egy fantasy történet két frakció (a Szövetség és a Horda) küzdelméről.
  • Guild Wars: szintén egy fantasy sztori, amely játszható egyénileg vagy csapattársakkal. A történet háborúkon, a mesterfajták uralma elleni puccsokon vagy a mitikus lények visszatérésén keresztül vezet.
  • Black Desert Online: a változatossága miatt érdekes. A játék során még csak fegyvert sem kell ragadnod, csak hagynod kell, hogy a történet magával ragadjon, és olyan küldetéseket kell teljesítened, mint a halászat vagy a földművelés.

i

A legnépszerűbb MMORPG játék a World of Warcraft, amely számos bejegyzéssel szerepel a Guinness Rekordok Könyvében (köztük a legnépszerűbb MMORPG címmel is büszkélkedhet).

RPG game World of Warcraft

A World of Warcraft környezete nagyon egzotikus és magával ragadó.

A JRPG a felkelő nap országának egyik alműfaja

A JRPG-k közé tartoznak a Japánból származó címek. Ezek az RPG játékok sajátos történettel és jellegzetes harcrendszerrel rendelkeznek, amelyek általában nem tartoznak a legkönnyebbek közé. Ezért gyakran látni az RPG-k nyugati és japán felosztását. A hagyományos JRPG-k közé tartozik a Dragon Quest és a Final Fantasy.

A legnépszerűbb játékcímek közé tartozik a Witcher, Fallout, Mass Effect és még sok más.

Melyik RPG játék címeket érdemes megnézni?

Az RPG játék kiválasztásakor először is derítsd ki, hogy érdekel-e a témája. Alternatívaként megnézheted a játék képernyőképeit vagy gameplay videókat (játékmenetről készült felvételeket). A téma mellett a különböző platformok közül is választhatsz, mivel kaphatóak RPG játékok mobiltelefonra, PC, Xbox-sorozatra, Xbox ONE, PlayStation 5, PlayStation 4 és Nintendo Switch konzolokra.

i

Néhány RPG games típus csak felnőtteknek való

Nem minden szerepjáték alkalmas gyermekek számára. Ellenőrizd a játékban azt, hogy előfordulnak-e benne erőszakkal, alkohollal, dohányzással stb. kapcsolatos jelenetek. Ebben segíthetnek az ESRB vagy a PEGI korhatár besorolások, amelyek speciális címkéket rendelnek a játékokhoz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
670 termék
5,0
Medieval Dynasty - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Medieval Dynasty játékban egy olyan fiatalember szerepébe bújhatsz, aki a háború elől menekült el, hogy saját kezébe vegye a sorsát. A szerény kezdetek után, amikor egyedül leszel, mint a kisujjad, tapasztalatlanul és üres zsebbel, idővel sokféleképpen képzett mesterré, saját közösséged vezetőjévé és egy virágzó dinasztia alapítójává válsz.
11 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0366
5,0 24×
Diablo III: Eternal Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A kiadás tartalmazza a Diablo III játékot, illetve a Reaper of Souls és a Rise of the Necromancer kiegészítőket.
14 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW085
5,0
Fire Emblem Engage - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Fell Dragon felemelkedik! A játék a Fire Emblem-sorozatból az Elyos kontinensen játszódik, amelyet a szent földet körülölelő négy birodalom alkot. Több ezer évvel ezelőtt kegyetlen háború tört ki itt Elyous lakói és a Fell Dragon között. Ezalatt a helyiek elkezdtek emblémákat, más világokból származó hősöket idézni, hogy a segítségükre siessenek. Az emblémákkal az oldalukon minden nemzet harcosai ádázul küzdöttek, míg végül sikerült bebörtönözniük Fell Dragont. A közelmúltban azonban olyan hírek láttak napvilágot, hogy Fell Dragon hamarosan feltámadhat...
Leárazás -13 %
15 290 Ft 17 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1141
4,9
ARK: Survival Evolved - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG, stratégiai és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
8 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX690
4,9 23×
Pokémon Let's Go Eevee! - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - Tégy úgy, mintha Pokélabdát dobnál el, és kapj el vad Pokémonokat akár Joy-con vezérlő, vagy akár Poké Ball Plus tartozék segítségével, amely világít, rezeg és hangot is kibocsát, amelynek köszönhetően életre kelti a kalandokat.
20 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW063
4,8
Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG
18 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1169
4,5 13×
Assassins Creed The Ezio Collection - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az Assassin's Creed sorozat három legjobb részének HD remake-je - Assassin's Creed II, Brotherhood és Revelations, a játék nem kínál multiplayer módot!
Szuper ár
5 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO146f
4,9 13×
Kingdom Come: Deliverance Royal Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG - Ez a kiadás minden extrát tartalmaz - Treasures of the Past, From the Ashes, The Amorous Adventures of Sir Hans Capon, Band of Bastards és A Woman's Lot
10 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX617
5,0
Bravely Default II - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - Mentsd meg Excillant kontinensét az új Fény Hősei segítségével! Kövesd nyomon Seth, egy fiatal tengerész történetét, aki nagy kalandba keveredik, ahol nemcsak sok baráttal találkozik, hanem azokkal is akik keresztezni akarják az útját.
13 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW765
4,5
Middle-earth: Shadow of War - Xbox One, Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és stratégiai - A játékban az eredeti történetet követve Talionnak és Celebrimbornak át kell törnie az ellenséges vonalakat, hogy létrehozzák a hadsereget, amely képes lehet legyőzni a Sötét Nagyurat, Sauront.
Szuper ár
2 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO0175
4,6 14×
Elden Ring - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A játék lehetőséget ad a játékosoknak, hogy a világot a maguk módján térképezzék fel. Válaszd ki, hogy szembenézel a félelmetes ellenséggel vívott ádáz csatákkal, vagy használd ki a játék titkos harci rendszereit, hogy fölénybe kerülj. A játékoson múlik, hogyan küzd meg az előtte álló számos kihívással.
21 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0099se
4,7
No Mans Sky - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja RPG és szimulátor - Egy sci-fi felfedező játék, amely egy procedurálisan generált univerzumban játszódik. Szinte végtelen számú felfedezésre váró, korábban nem látott bolygóval és csillagrendszerrel büszkélkedhet, amelyek mindegyike a felfedezésre váró élettől hemzseg. A játékosok választhatnak, hogy felfedeznek, kézműveskednek, építkeznek, kereskednek, harcolnak, vagy csak megpróbálnak túlélni ezen a hatalmas intergalaktikus pályán.
14 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0288
5,0 11×
Dark Souls Remastered - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Felfedezheted Lordran eltorzult, ősi világát. A kritikusok olyan jónak értékelték az akció-RPG sorozatot, mint még soha mást. Hagyd, hogy magába szippantson a Dark Souls gazdag világa! Alakítsd fokozatosan a karakteredet, fedezd fel a rettenetes helyeket, és gyűjtsd össze, és sajátítsd ki a fegyverek, felszerelések és varázslatok széles körű gyűjteményét, és hozz létre ezáltal egy igazán egyedi játékstílust.
14 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW038
4,5
Biomutant - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Nyílt világú posztapokaliptikus Kung-fu RPG egyedi harcművészeti rendszerrel, ahol a közelharc lőfegyverekkel és mutáns képességekkel kombinálható.
6 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX434
5,0
Paw Patrol: On A Roll - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és árkád
10 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW657
4,9 11×
Diablo III: Eternal Collection - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A kiadás tartalmazza a következőket: Diablo 3 és a Souls Reaper és a Rise of the Necromancer.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO506
4,9
Bioshock Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
8 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX202
4,0
Chernobylite - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Bújj bele Igor, a fizikus és a csernobili atomerőmű egykori dolgozójának bőrébe, aki visszatér Pripjatyba, hogy felderítse jegyese váratlan, harminc évvel ezelőtti eltűnését. Éld át ezt a nemlineáris történetet, és fedd fel múltad igazságát, mely még ma is oly sokakat kínoz.
Szuper ár
7 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0148
5,0
Wild Hearts - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Sajátítsd el az ősi technológiát, és vadászd le az óriás fenevadakat. A WILD HEARTS™ a vadászat műfajának egy változata, ahol a technológia segít a természet óriási fenevadjai ellen harcolni. Vadászhatsz egyedül vagy a barátaiddal.
Szuper ár
3 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0315
5,0
Elden Ring - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A játék lehetőséget ad a játékosoknak, hogy a világot a maguk módján térképezzék fel. Válaszd a szemtől-szemben vívott ádáz csatákat a félelmetes ellenségek ellen, vagy használd ki a játék titkos harci rendszereit, hogy fölénybe kerülj. A játékoson múlik, hogyan kezeli az előtte álló számos kihívást.
21 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0183
5,0
Starfield - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az év 2330. Az emberiség túlmerészkedett a Naprendszerünkön, új bolygókat népesített be, és immáron bolygóközi fajként él. A szerény kezdetekkor űrbányászként csatlakozol a Constellationhöz, az űrkutatók utolsó csoportjához, akik ritka leleteket keresnek a galaxisban - hatalmas univerzumot fogsz felfedezni a Bethesda Game Studios legnagyobb és legambiciózusabb játékában.
19 690 Ft 20 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0074
5,0
Like a Dragon: Infinite Wealth - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Két kivételes hős, akiket a sors vagy valami sokkal baljósabb dolog hozott össze... Ichiban Kasuga, a megállíthatatlan balek, akinek nem újdonság a mélyből való kimászás, és Kazuma Kiryu, egy megtört ember, aki az utolsó napjait éli.
19 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0575
5,0
Lies of P - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Pinokkió története által ihletett fahős egy sötét és brutális, erőszakos világban találja magát, ahol egyetlen reménye az asztalos Geppetto.
19 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1447
3,0
Loop8: Summer of Gods - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG
13 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1122

RPG játékok

RPG játékok

A RPG játékok kategóriában összesen 670 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó RPG játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább RPG játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb RPG játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: RPG játékok vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ