Slevy s AP+ Slevy s AP+

Archív - Sport játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

A sport játékok örömöt, szomorúságot, feszültséget, egyszóval egy jó adag olyan érzelmet okoznak az otthonodba, amelyet a futballpályákról, hokiarénákról, ringekről és más sporthelyszínekről ismerhetsz. Nem számít, mi a kedvenc sportágad, a sport játékok minden rajongónak örömet szereznek. Mely címeket nem szabad kihagynod? Olvass tovább és tudj meg többet.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
612 termék
UFC 5: Deluxe Edition (Előrendelés) - Xbox Series X|S Digital
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és sport
Megszűnt
Termékkód: MXESD2182
4,8
EA Sports FC 24 Ultimate Edition - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja sport, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az EA SPORTS FC™ 24 a The World’s Game új korszaka: Több mint 19 000 leszerződött játékosával, 700 csapatával és 30 ligájával az EA SPORTS FC 24 páratlan hitelességet hoz a pályára.
Megszűnt
Termékkód: MXESD2154
NBA 2K24: Deluxe Edition (Előrendelés) - Xbox Series Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja sport, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MXESD2149
NBA 2K24 (Előrendelés) - Xbox Series X|S Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja sport, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MXESD2148
NBA 2K24 (Előrendelés) - Xbox One Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja sport, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MXESD2147
NBA 2K24: The Black Mamba Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport
Megszűnt
Termékkód: PSV0496bme
NBA 2K24: The Black Mamba Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: XBSE0406bme
EA Sports FC 24 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
+Ajándék Figura SoccerStarz melynek értéke 2 390 Ft
Megszűnt
Termékkód: MXO897
Tour de France 2023
PC játék - dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Vedd fel a harcot a legjobb kerékpárosokkal, mutasd meg a stílusodat és győzz a Champs-Elysées-n a Tour de France 2023 hivatalos videojátékában. Versenyezz hegyi szakaszokon vagy sík vidéken, és élvezd a Grande Boucle összes akcióját.
Megszűnt
Termékkód: WG1406
Tour de France 2023
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1457nad
Tour de France 2023 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Vedd fel a harcot a legjobb kerékpárosokkal, mutasd meg a stílusodat és győzz a Champs-Elysées-n a Tour de France 2023 hivatalos videojátékában. Versenyezz hegyi szakaszokon vagy sík vidéken, és élvezd a Grande Boucle összes akcióját.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0346
3,6
Tour de France 2023 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Vedd fel a harcot a legjobb kerékpárosokkal, mutasd meg a stílusodat és győzz a Champs-Elysées-n a Tour de France 2023 hivatalos videojátékában. Versenyezz hegyi szakaszokon vagy sík vidéken, és élvezd a Grande Boucle összes akcióját.
Megszűnt
Termékkód: PSV0428
5,0
Tour de France 2023 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Vedd fel a harcot a legjobb kerékpárosokkal, mutasd meg a stílusodat és győzz a Champs-Elysées-n a Tour de France 2023 hivatalos videojátékában. Versenyezz hegyi szakaszokon vagy sík vidékeken, és élvezd a Grande Boucle összes akcióját.
Megszűnt
Termékkód: MSX1457
Monster Energy Supercross 6 - PS4/PS5. Xbox Series
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1424nad
5,0
Monster Energy Supercross 6 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport - Az eredeti supercross videojáték visszatér a 2022-es Supercross-bajnokság összes hivatalos tartalmával. És ez nem minden! A következőkkel kecsegtet: új játékmódok, Supercross Park, Rhythm Attack, teljes cross-play a játékkonzolokon és új online értékelési rendszer. Mindennek köszönhetően ez az eddigi legrealisztikusabb fejezet, amely mégis elérhető.
Megszűnt
Termékkód: PSV0379
4,0
Just Dance 2023 Retail Edition- Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja sport, party és testmozgás - Tartalmazza a játék letöltési kódját, a medált és a bónusz tartalmat.
Megszűnt
Termékkód: NSW1086R
4,2 32×
FIFA 23 - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja sport - Éld át a futball világának legnagyobb tornáit, élükön a FIFA World Cup™ férfi és női világbajnoksággal, amelyek a FIFA 23-ban a szezon során folyamatosan válnak elérhetővé. Először szerepelnek női klubok is, és kihasználhatod a cross-platform játék előnyeit, amely megkönnyíti, hogy összemérd tudásod barátaiddal.
Megszűnt
Termékkód: xxMXESD1999
Olli Olli World - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció és sport - Egy merész gördeszkás akciójáték. Gördeszkázz és cirkálj Radlandia vibráló és élénk világában, találkozz színes karakterekkel, miközben trükköket mutatsz be, hogy felfedezd a misztikus gördeszka isteneket a Gnarvana megtalálása érdekében.
Megszűnt
Termékkód: NSW1146
PGA Tour 2K23: Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és árkád - A játék Tiger Woods örökségét ünnepli azzal, hogy játszható profi játékosként és vezérigazgatóként mutatja be őt, aki tanácsokat ad a csapatnak. A vezető pályatervező is visszatér, lehetőséget kínálva a játékosoknak, hogy megépítsék álmaik golfpályáit, és megosszák azokat a globális online közösséggel.
Megszűnt
Termékkód: PSV0315de
PGA Tour 2K23 Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A játék Tiger Woods örökségét ünnepli azzal, hogy játszható profi játékosként és vezérigazgatóként mutatja be őt, aki tanácsokat ad a csapatnak. A vezető pályatervező is visszatér, és lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy megépítsék álmaik golfpályáit, és megosszák azokat a globális online közösséggel.
Megszűnt
Termékkód: MSX1374de
AEW: Fight Forever - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és sport, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A játék kombinálja a nosztalgikus arcade wrestlinget az All Elite Wrestling innovatív befejezéseivel és támadó mozdulataival. A tehetségek listáján a valaha ringbe lépett legnagyobb legendák és vadonatúj, sikeres AEW-sztárok egyaránt szerepelnek.
Megszűnt
Termékkód: MSX1392
AEW: Fight Forever
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és sport - A játék kombinálja a nosztalgikus árkád wrestlinget az All Elite Wrestling innovatív befejezéseivel és támadó mozdulataival. A tehetségek listáján a valaha ringbe lépett legnagyobb legendák és vadonatúj, sikeres AEW-sztárok egyaránt szerepelnek.
Megszűnt
Termékkód: WG1388
NBA 2K23
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1346nad
4,3
FIFA 23 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live kulcs, műfaja sport - Tapasztald meg a labdarúgás legnagyobb tornáit, élükön a FIFA World Cup™ férfi és női világbajnoksággal, amelyek a FIFA 23-ban a szezon során megjelennek. Először játszhatsz női klubokért, és kihasználhatod a cross-platform játék előnyeit, amely megkönnyíti a barátaiddal való mérkőzést.
Megszűnt
Termékkód: MXESD1999
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ