Doručení zdarma Slevy s AP+

Archív - Stratégiai játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

A stratégiai játékok a számítógépes játékok egy olyan műfaja, amelyben a stratégiai gondolkodás, a tervezés és a taktikai készségek a lehető legjobban kihasználhatók. A cél a terület felfedezése és elfoglalása, a bázis és a logisztika (a katonai stratégiai játék esetében a hadsereg) kiépítése, valamint az ellenséggel való szembeszállás. Gyere és fedezd fel velünk a stratégiai játékok sokaságát.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
337 termék
Autonauts - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja stratégiai és szimulátor - Utazd be a világűrt és hozz létre gyarmatokat lakatlan bolygókon egyetlen céllal: világok mozgásba hozása az automatizálás erejének segítségével.
Megszűnt
Termékkód: NSW1344
Jagged Alliance 3 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - Grand Chien, a természeti erőforrásokban gazdag és politikailag mélyen megosztott nemzet a káosz közepén találja magát, amikor az újonnan megválasztott elnök eltűnik és a "Légió" néven ismert paramilitáris osztag átveszi az irányítást a vidék felett. Az elnök családja minden eszközt bevet, ideértve a megállapodást a nagy hatalommal rendelkező Adonis társasággal, hogy felbéreljenek egy csoport tapasztalt zsoldost, akik az elnök megtalálásával és az országban való rend visszaállításával lesznek megbízva.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0450
Talisman: Digital Edition 40th Anniversary Collection
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai - Az ikonikus fantasy társasjáték hivatalos adaptációja. A Talisman: Digital Edition 40th Anniversary Collection digitális változatban tartalmazza az összes kiegészítőt, amely valaha megjelent fizikai formában a társasjátékhoz, így egy soha véget nem érő kalandban lesz részed.
Megszűnt
Termékkód: WG1429
Talisman: Digital Edition 40th Anniversary Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja stratégiai - Az ikonikus fantasy társasjáték hivatalos adaptációja. A Talisman: Digital Edition 40th Anniversary Collection digitális változatban tartalmazza az összes kiegészítőt, amely valaha megjelent fizikai formában a társasjátékhoz, így egy soha véget nem érő kalandban lesz részed.
Megszűnt
Termékkód: NSW1296
Gloomhaven: Mercenaries Edition
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG, stratégiai és kaland, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1527nad
Gloomhaven: Mercenaries Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG, stratégiai és kaland - Akár a kaland hív Gloomhaven földjére, akár a lelkes vágyakozás a sötétben csillogó aranyra, a sorsod ugyan az lesz. Gloomhaven, az elismert társasjáték digitális adaptációja, taktikus RPG-t és dungeon crawlert ötvöz magában.
Megszűnt
Termékkód: NSW1280
Jagged Alliance 3
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai
Megszűnt
Termékkód: WG1344nad
Jagged Alliance 3: Tactical Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai - Grand Chien, egy természeti erőforrásokban gazdag és mély politikai ellentétek uralta nép a káosz közepén találja magát, amikor a megválasztott elnök eltűnik és a "Légió" néven ismert félkatonai csoport veszi át az uralmat a vidék felett. Az elnök családja minden erőforrást összegyűjtött, és üzletet kötött a nagyhatalmú Adonis társasággal, hogy felbéreljen egy csapat tapasztalt zsoldost, akiket megbíztak az elnök megtalálásával és a rend visszaállításával az országban. A Tactical Edition világszinten 750 darabszámra limitált.
Megszűnt
Termékkód: WG1344ce
Park Beyond: Impossified Collectors Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - Mi lenne, ha csak a képzeleted szabna határt álmaid vidámparkjának létrehozásában? Indulj el egy utazásra, merülj el a képzeletedben, építs és irányíts vidámparkokat.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0122ce
Transport Fever 2: Console Edition
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor
Megszűnt
Termékkód: MSX1425nad
5,0
Transport Fever 2: Console Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Biztosítsd a világ számára a szükséges közlekedési infrastruktúrát, és tegyél szert hatalmas vagyonra a személyre szabott szállítási szolgáltatásokkal. Kövesd figyelemmel, ahogy vonatjaid a síneken közlekednek, busz és teherautó állományod az utakon száguldozik, hajóid a hullámokon lovagolnak, és repülőgépeid pedig az égbe emelkednek.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0317
Hello Neighbor 2: Standard Edition - Xbox / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja stratégiai,
Megszűnt
Termékkód: MXESD2031
Hello Neighbor 2: Deluxe Edition - Xbox / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja stratégiai, - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat letöltési kulccsal, Xbox Live és Microsoft Store kulccsal, műfaj: stratégiai
Megszűnt
Termékkód: MXESD2030
Monster Menu: The Scavengers Cookbook - Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és stratégiai - Amikor egy csapat kalandor beleveti magát egy feltáratlan börtön mélyére, hamar rájönnek, hogy az sokkal nehezebb, mint gondolták. Reménytelenül eltévedtek, és a kiút keresése közben minden élelmet meg kell találniuk.
Megszűnt
Termékkód: NSW1154
GrimGrimoire OnceMore Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai - Használd ki a grimoire-ok erejét, és pusztítsd el az ellenséget a mágia négy különböző iskolájának segítségével, beleértve a varázslatokat, a nekromanciát, a boszorkányságot és az alkímiát. Minden iskola számos képességgel büszkélkedhet, amelyek lehetővé teszik, hogy mindenféle hasznos bizalmast idézz meg, hogy teljesítsék a parancsaidat.
Megszűnt
Termékkód: MSX1413
GrimGrimoire OnceMore Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai - Használd ki a grimoire-ok erejét, és pusztítsd el az ellenséget a mágia négy különböző iskolájának segítségével, beleértve a varázslatokat, a nekromanciát, a boszorkányságot és az alkímiát. Minden iskola számos képességgel büszkélkedhet, amelyek lehetővé teszik, hogy mindenféle hasznos ismerőst idézz meg, hogy teljesítsék a parancsaidat.
Megszűnt
Termékkód: NSW1156
Fire Emblem Engage - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai
Megszűnt
Termékkód: NSW1141nad
5,0
Fire Emblem Engage: Divine Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Fell Dragon felemelkedik! A játék a Fire Emblem-sorozatból az Elyos kontinensen játszódik, amelyet a szent földet körülölelő négy birodalom alkot. Több ezer évvel ezelőtt kegyetlen háború tört ki itt Elyous lakói és a Fell Dragon között. Ezalatt a helyiek elkezdtek emblémákat, más világokból származó hősöket idézni, hogy a segítségükre siessenek. Az emblémákkal az oldalukon minden nemzet harcosai ádázul küzdöttek, míg végül sikerült bebörtönözniük Fell Dragont. A közelmúltban azonban olyan hírek láttak napvilágot, hogy Fell Dragon hamarosan feltámadhat...
Megszűnt
Termékkód: NSW1141de
Foretales - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja stratégiai - Döntsd el a világ sorsát a Foretales című, ügyesen kidolgozott történeti kártyajátékban. A Foretales egyedi nézőpontot hoz a kalandjáték műfajába, számtalan játékstílust és történetet kínál, amelyeken keresztül megmentheted a világot... vagy elhozhatod a pusztulását.
Megszűnt
Termékkód: NSW1138
Mount and Blade II: Bannerlord
PC játék - dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Megszólalnak a kürtök, gyülekeznek a hollók. A birodalomban polgárháború dúl. A határokon túl új királyságok születnek. Ragadj kardot, öltözz páncélba, hívd a követőidet, és masírozz a győzelem és a dicsőség felé a calradia-i csatamezőn. Szilárdítsd meg uralmad, és teremts egy új világot a régi hamvaiból.
Megszűnt
Termékkód: WG1387
Warhammer 40K: Inquisitor Martyr Ultimate Edition
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és stratégiai
Megszűnt
Termékkód: PSV0335nad
Warhammer 40K: Inquisitor Martyr Ultimate Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és stratégiai - A Birodalomnak dolgozó erős inkvizítorként meg kell találnod és el kell pusztítanod a káosz minden formáját egy hatalmas birodalomban. A Caligari szektor az utóbbi időben a pusztítás erős nyomása alatt áll. Az ott található területek felmérése és a káosz forrásának felszámolása lesz a feladatod.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0284
My Fantastic Ranch
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai - A My Fantastic Ranch egy fiatal játékosoknak szóló játékmenedzser, amely egy fantasztikus lények által lakott varázslatos világban játszódik. Játékosként új sárkányokat és egyszarvúakat kell örökbe fogadnod, gondoskodnod kell róluk, lovasórákat kell szervezned, a megfelelő diákokat a megfelelő állatokhoz kell társítanod, és még sok egyéb mást.
Megszűnt
Termékkód: WG1382
Fallen Legion: Rise to Glory/Revenants Deluxe Edition - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox Series X, elektronikus licenc, műfaja akció és stratégiai - Ebben az izgalmas gyűjteményben minden döntésed életről és halálról szól. Milyen vezető leszel? Több, mint 20 különböző befejezéssel és elágazó történettel nem lesz két ugyanolyan játékmenet!
Megszűnt
Termékkód: XBSE0261
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ