Slevy s AP+ Alzaboxy

Archív - Stratégiai PC játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

Akár az a fajta vagy, aki élvezi a legösszetettebb városok építését, természeti katasztrófák kezelését és lakóid életminőségének javítását, vagy inkább a háborús stratégiai játékok vonzanak, és szívesebben ragadsz fejszét, géppuskát vagy akár lézerpuskát, a kínálatunkban található stratégiai PC játékok biztosan lekötnek, és nem engednek felállni a gép mellől.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
121 termék
Talisman: Digital Edition 40th Anniversary Collection
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai - Az ikonikus fantasy társasjáték hivatalos adaptációja. A Talisman: Digital Edition 40th Anniversary Collection digitális változatban tartalmazza az összes kiegészítőt, amely valaha megjelent fizikai formában a társasjátékhoz, így egy soha véget nem érő kalandban lesz részed.
Megszűnt
Termékkód: WG1429
Jagged Alliance 3
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai
Megszűnt
Termékkód: WG1344nad
Jagged Alliance 3: Tactical Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai - Grand Chien, egy természeti erőforrásokban gazdag és mély politikai ellentétek uralta nép a káosz közepén találja magát, amikor a megválasztott elnök eltűnik és a "Légió" néven ismert félkatonai csoport veszi át az uralmat a vidék felett. Az elnök családja minden erőforrást összegyűjtött, és üzletet kötött a nagyhatalmú Adonis társasággal, hogy felbéreljen egy csapat tapasztalt zsoldost, akiket megbíztak az elnök megtalálásával és a rend visszaállításával az országban. A Tactical Edition világszinten 750 darabszámra limitált.
Megszűnt
Termékkód: WG1344ce
Mount and Blade II: Bannerlord
PC játék - dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Megszólalnak a kürtök, gyülekeznek a hollók. A birodalomban polgárháború dúl. A határokon túl új királyságok születnek. Ragadj kardot, öltözz páncélba, hívd a követőidet, és masírozz a győzelem és a dicsőség felé a calradia-i csatamezőn. Szilárdítsd meg uralmad, és teremts egy új világot a régi hamvaiból.
Megszűnt
Termékkód: WG1387
My Fantastic Ranch
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai - A My Fantastic Ranch egy fiatal játékosoknak szóló játékmenedzser, amely egy fantasztikus lények által lakott varázslatos világban játszódik. Játékosként új sárkányokat és egyszarvúakat kell örökbe fogadnod, gondoskodnod kell róluk, lovasórákat kell szervezned, a megfelelő diákokat a megfelelő állatokhoz kell társítanod, és még sok egyéb mást.
Megszűnt
Termékkód: WG1382
5,0
Company of Heroes 3 Premium Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai - A sorozat történetei a helyszínen, egy vadonatúj hadszíntéren elevenednek meg, és új, hiteles taktikákat, frakciókat és számos el nem mondott történetet tár fel a II. világháborúból. A Földközi-tenger a sokszínűség helyszíne, a szélfútta olasz hegyi hágóktól a zord észak-afrikai sivatagokig és a tengerpartokig.
Megszűnt
Termékkód: WG1332pe
Minecraft Legends
PC játék - dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai
Megszűnt
Termékkód: WG1371
The Settlers
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai, - Telepesek egy csoportja egy katonai államcsíny elől menekül a szigetről, ahonnan származik és egy barátságos, élethű és élő középkori fantasy világba indul, hogy új otthonra leljen és megtalálja az ígéretek földjét, amelyet őseik kaptak. Építs ki településeket és fedezz fel új szigeteket, találj szövetségeseket és küzdj a könyörtelen banditákkal, akik megpróbálják meghódítani a szigeteket.
Megszűnt
Termékkód: WG1351
Reverie Knights Tactics
PC játék - dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Egy fordulóalapú taktikai RPG stratégiai csatákkal egy izometrikus rácson, ahol minden döntésed megváltoztathatja a történetet. Indulj el egy expedícióra, hogy megtaláld Lennorient, egy rég letűnt elf várost, és mentsd meg szeretteidet, miközben felveszed a harcot a kobold fenyegetéssel szemben, akik egy egész kontinenst terrorizálnak.
Megszűnt
Termékkód: WG1350
5,0
Expeditions: Rome
PC játék - dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Vedd át egy fiatal legátus szerepét, akinek el kell menekülnie Rómából, hogy apja politikai riválisa miatt csatlakozzon egy görög lázadás leverésére indított hadjárathoz. Lépésről lépésre növeld katonai képességeidet, acélozd meg magad a csata hevében, és válj olyan legátussá, akit mindenki megtanul egyszerre tisztelni és félni.
Megszűnt
Termékkód: WG1348
Euro Truck Simulator 2: Iberia Special Edition
Videójáték kiegészítő / DLC - dobozos változat, Steam kulcs, műfaj: stratégiai és szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Látogass el Spanyolország fővárosába, Madridba, Portugália tengerparti fővárosába, Lisszabonba, számos tengerparti városba, mint például Málaga és Olhão, valamint számos városba a szárazföld belsejében. Válj egy erős exportgazdaság fontos részévé, és szállíts rakományt a Pireneusokból egész Európába.
Megszűnt
Termékkód: WG117c8HU
Train Sim World 2: Rush Hour Deluxe Edition
PC játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor
Megszűnt
Termékkód: WG1338nad
Jagged Alliance 3
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai - Grand Chien, egy természeti erőforrásokban gazdag és mély politikai ellentétek uralta nép a káosz közepén találja magát, amikor a megválasztott elnök eltűnik és a "Légió" néven ismert félkatonai csoport veszi át az uralmat a vidék felett. Az elnök családja minden erőforrást összegyűjtött, és üzletet kötött a nagyhatalmú Adonis társasággal, hogy felbéreljen egy csapat tapasztalt zsoldost, akiket megbíztak az elnök megtalálásával és a rend visszaállításával az országban.
Megszűnt
Termékkód: WG1344
Age of Empires IV
PC játék - dobozos változat, Steam és Microsoft Store kulcs, angol felirat és szinkron, műfaj: stratégiai - Építs városokat, kezeld az erőforrásokat és vezesd a csatába csapataidat szárazföldön és tengeren egyaránt a 4 különálló kampány során, amelyek 35 küldetést tartalmaznak a mintegy 500 évnyi történelmet átölelő korszakból a sötét középkortól a reneszánsz korszakig. A játék a Microsoft Store áruházban vagy Steamen aktiválható.
Megszűnt
Termékkód: WG1341
Train Sim World 2 - Rush Hour Deluxe Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Miközben a peronok megtelnek utasokkal, és a vasúti forgalom a növekvő kereslet miatt növekszik, jön a napi csúcsforgalom. Vedd át az irányítást az összes vonat felett, és irányíts egy forgalmas hálózatot, ahol az állomások közötti jelzések folyamatos ellenőrzése is a te feladatod lesz.
Megszűnt
Termékkód: WG1338
Park Beyond
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Mi lenne, ha csak a képzeleted szabna határt álmaid vidámparkjának létrehozásában? Utazz, mélyítsd el képzeletedet, építs és irányíts vidámparkokat.
Megszűnt
Termékkód: WG1337
Euro Truck Simulator 2
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaja stratégiai és szimulátor - Továbbfejlesztett grafikus motor. Jobb grafikai kidolgozás (HDR, több shader használata, dinamikus árnyékok, jobb jelenetvilágítás, ...) Összességében sokkal jobban kidolgozott fák és növényzet. Javított fizika és vezetési modell. Egy új, sokkal nagyobb Európa-térkép.
Megszűnt
Termékkód: WG124hu
Autobahn Police Simulator 2 - PC
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaja stratégiai és szimulátor - Hajts végre különböző, véletlenszerűen kiválasztott küldetéseket, pl. nagy sebességű autós üldözéseket, óvatos követést vagy egy baleset helyszínének biztosítását és forgalomirányítást. Az akciók sikeres teljesítésével új rangokat szerezhetsz.
Megszűnt
Termékkód: MSX777hu
Tourist Bus Simulator
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaja stratégiai és szimulátor
Megszűnt
Termékkód: WG1342hu
SIM4U Bundle 1
PC játék - dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: stratégiai és szimulátor
Megszűnt
Termékkód: WG1340hu
On The Road Truck Simulator
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaj: stratégiai és szimulátor
Megszűnt
Termékkód: WG1339hu
5,0
Farming Simulator 22
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaja stratégiai és szimulátor - Vedd át egy modern farmer szerepét, és építsd fel kreatívan a farmodat három különböző amerikai és európai környezetben. A Farming Simulator 22 a mezőgazdaságra, állattenyésztésre és erdőgazdálkodásra összpontosító mezőgazdasági tevékenységek hatalmas választékát kínálja - most az évszakok csodálatos kiegészítésével.
Megszűnt
Termékkód: WG1318hu
4,0
Holiday Flight Simulator
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaj: stratégiai és szimulátor
Megszűnt
Termékkód: WG1337hu
Farming Simulator 19: Premium Edition
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaja stratégiai és szimulátor - Élvezd a valaha volt legteljesebb mezőgazdálkodási élményt! Légy modern gazda, és fejleszd a farmodat három hatalmas amerikai és európai környezetben, tele izgalmas új mezőgazdasági tevékenységekkel, növényekkel és állatokkal.
Megszűnt
Termékkód: WG1273hu
Ondřej ZemanAge of Empires IV (multiplayer BENYOMÁSOK) - Teljes erővel tér vissza a történelem legnépszerűbb RTS márkája? Az Age of Empires IV teljes verziójának megjelenési dátuma rohamosan közeledik, ezért a fejlesztők úgy döntöttek, hogy egy nyílt bétatesztet tartanak, hogy megmutassák a világnak a játékban szereplő harcos nemzetek felének multiplayer akcióját, néhány érdekes pálya...
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ