Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Super Mario™ játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A Super Mario egy játéksorozat, amelynek főszereplői a két vízvezetékszerelő Mario és testvére, Luigi. A legtöbb Super Mario játék a Gombakirályságban játszódik, és a fő feladatunk Peach hercegnő megmentése, akit a gonosz Bowser elrabolt. A Super Mario játékok évekig 2D-s ugrálós játékok voltak, de ma már sokkal többet nyújtanak.

Tovább

A Super Mario játéksorozat gazdag története

A Super Mario franchise eredetileg 1985-ben kezdődött, mint egy 2D-s platformjáték, amely örökre megváltoztatta a világot. Azóta a Nintendo a lehetetlen határait feszegeti és új szintre emeli a műfajt. Nagy lépés volt a mai játékok felé a Super Mario 64, amely a sorozat első olyan játéka volt, amely kihasználta a harmadik dimenziót.

Super Mario - az ugrálástól a versenyzésig

Míg a Super Mario játék sorozat eredetileg egy ugrójáték volt, amelynek célja Peach hercegnő megmentése volt, ma már más játékokban is játszhatunk Marióval és a Gombakirályság más szereplőivel. Melyek a legnépszerűbbek?

Klasszikus ugrálós Super Mario játékok

A Super Mario franchise lelke a mai napig az ugrálós játékokban rejlik, ezért a Nintendo folyamatosan dolgozik az új címeken, amelyek új elemekkel és játékmódokkal bővítik a játékot. Miről szólnak az utóbbi játékok?

  • A Super Mario Run az első játék okostelefonra. Előnye, hogy díjmentesen kipróbálhatunk néhány szintet.
  • A Super Mario Maker csak a játékos által létrehozott pályákra és azok megosztására koncentrál, ezért nincs története. Azokat a kreatív játékosokat célozza, akik magas újrajátszhatóságot keresnek, és a Super mário játék új szintjeit szeretnék felfedezni.
  • A Super Mario Odyssey új képességeket hoz a játékba, leginkább egy új Cappy-sapkát, amellyel a játékosok más karaktereket vagy tárgyakat irányíthatnak. Egy sokkal nyitottabb világra számíthatunk.
  • A Super Mario 3D World + Bowser’s Fury az eredeti játék új, kibővített változata Nintendo Wii U-n, új kampánnyal. Fedezd fel Lapcat Lake lenyűgöző, nyitott világát akár 3 barátoddal, és győzd le a gonosz Bowsert.

i

Különleges évforduló - Super Mario Online

A sorozat 35. évfordulójának megünneplésére a fejlesztők kiadták a Super Mario Bros. 35 játékot. Ez az eredeti Super Mario játék módosított variánsa volt, egy változtatással, mégpedig a battle royale móddal, ahol 34 játékos mérte össze tudását és a végén csak egy emelkedhetett ki közülük győztesen. A játék csak a Nintendo Switch Online tagok számára volt elérhető, és 2021. április 1-jétől nem játszható.

A Mario Kart adrenalin dús versenyei

A Mario Kart egyértelműen a Super Mario sorozat egyik legnépszerűbb mellékjátéka. A feladat egyértelmű - elsőként érd el a célt, és ne hagyd, hogy az ellenfelek legyőzzenek. A játék során minden játékos különböző bónuszokat gyűjthet, amelyek például gyorsabbá tehetik az autót, vagy lehetővé teszik, hogy hatástalanítsd az ellenfeleidet. Számos karakter bőrébe bújhatsz, kipróbálhatsz egyedi járműveket, megtapasztalhatod az arcade irányítást az egyedi színes pályákon. A Mario Kart az egész család számára szórakoztató játék.

Super Mario 3D World + Bowsers Fury
Klasszikus Super Mario

Super Mario Kart 8 Deluxe
Mario Kart

A Super Mario világának más szereplői is rendelkeznek saját játékokkal. A Luigi's Mansion játékokban Lugi szerepében egy kísértetházban járunk, hogy megtaláljuk Mariót. A Super Smash Bros. sorozatban nem csak a Nintendo franchise-okból jól ismert karakterek bőrébe bújhatunk, hanem számos különböző karaktert is kipróbálhatunk a verekedős játékrajongók nagy örömére.

A Super Mario Party gyors és izgalmas minijátékai

A Super Mario Party körülbelül 80 minijátékot egyesít egy szórakoztató és érzelemdús csomagban. Ráadásul a minijátékok túlnyomó többsége a Joy-Con kontrollerek giroszkópjait használja, így a játék nem csak a gombok nyomkodásáról, hanem a mozgásról is szól. Egyes minijátékok még a játékosok közötti együttműködést is megkövetelik, így megtanítják a gyerekeket az egymással való kommunikációra és csapatmunkára.

Super Mario avagy sok sikert a sporthoz!

Még a hercegnőket megmentő vízvezeték-szerelőknek is jó formában kell tartaniuk magukat, ezért Mario és a többi szereplők néha teniszeznek, golfoznak, fociznak vagy részt vesznek az olimpiai játékokon. Minden esetben versenyek várnak rád és rengeteg szórakozás a családdal és a barátokkal.

Super Mario Party
Super Mario Party

Super Mario Tennis Aces
Mario Tennis Aces

i

A Super Mario sorozat világnapja

A Super Mario-sorozatot évente március 10-én ünneplik. Ez a nap az angol MAR10-ből származik, ahol a MAR a March, azaz március, a 10 pedig az IO betűket helyettesíti. Általában Super Mario játékokra vonatkozó kedvezményekre, vagy akár különböző jutalmakra számíthatunk.

A megjelent Super Mario játékcímeinek áttekintése

Kíváncsi vagy, hogyan folytatódtak egymás után a Super Mario játékok? Tekintsd meg az összefoglaló táblázatunkat.

Játék megnevezése Megjelenés dátuma Platform
Super Mario Bros. 1985 NES
Super Mario Bros.: The Lost Levels 1986 NES
Super Mario Bros. 2 1988 NES
Super Mario Bros. 3 1988 NES
Super Mario World 1990 SNES
Super Mario 64 1996 Nintendo 64
Super Mario Sunshine 2002 GameCube
New Super Mario Bros. 2006 Nintendo DS
Super Mario Galaxy 2007 Nintendo Wii
New Super Mario Bros. Wii 2009 Nintendo Wii
Super Mario Galaxy 2 2010 Nintendo Wii
Super Mario 3D Land 2011 Nintendo 3DS
New Super Mario Bros. 2 2012 Nintendo 3DS
New Super Mario Bros. U 2012 Nintendo Wii U
Super Mario 3D World 2013 Nintendo Wii U
Super Mario Maker 2015 Nintendo Wii U, 3DS
Super Mario Run 2016 Android, iOS
Super Mario Odyssey 2017 Nintendo Switch
Super Mario Maker 2 2019 Nintendo Switch
Super Mario 3D World + Bowser's Fury 2021 Nintendo Switch
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
83 termék
3,2
Hori Mario Kart Racing Wheel Pro Deluxe - Nintendo Switch
Játék kormány - pedállal, 270° forgásszög, 10 nyomógomb, 2 pedál, D-Pad, programozható gombok, Nintendo Switch kompatibilis, USB kapcsolat
38 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HORHW084
Paper Mario: The Thousand-Year Door - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - A Nintendo GameCube klasszikus Paper Mario: The Thousand-Year Door visszatér Nintendo Switch-re továbbfejlesztett grafikával! Csatlakozz Mario és barátai RPG-kalandjához, hogy felfedezd a Thousand-Year Door legendás ősi kincsét. Vajon Mario teljesíteni tudja a küldetést, vagy összeomlik a nyomás alatt?
+Ajándék Ajándék Paper Mario - papírrepülőgép + mágnesek melynek értéke 3 290 Ft
Előrendelési ár
23 590 Ft
Megjelenés dátuma: május 23, 2024
Termékkód: NSW1370
Luigis Mansion 2 HD - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland
+Ajándék Ajándék Luigis Mansion 2 HD - mágnes mobiltelefonra + matricák melynek értéke 3 290 Ft
Előrendelési ár
23 690 Ft
Megjelenés dátuma: június 27, 2024
Termékkód: NSW1319
5,0
LEGO® Super Mario™ 71429 Nabbit Toad boltjánál kiegészítő szett
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, LEGO® Super Mario sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a dobozban 230 darab építőelem van
6 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 05. 10.
Termékkód: LO71429
5,0
LEGO® Super Mario™ 71430 A penguin család havas kalandjai kiegészítő szett
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, LEGO® Super Mario sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a csomagolásban 228 darab építőelem van
6 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: LO71430
4,7 45×
New Super Mario Bros U Deluxe - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és árkád - A platformer játék remastered verziója Marioval és testvérével, Luigival a főszerepben. A csomagban megtalálható az alapvető New Super Mario Bros. U és a New Super Luigi U. Játssz az új karakterekkel Nabbittel és Toadette-tel.
19 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW098
4,7 11×
Mario Strikers: Battle League Football - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport - Dribbelés, passzolás, labdaszerzés, tárgygyűjtés és különleges rúgások várnak rád! Ha észreveszel egy tárgyat közvetlenül a pályán, szerezd meg magadnak, töltsd fel, és amíg az ellenfeleid nem figyelnek, szabadjára engedheted a Hyper Strike-ot. Ez egy különleges rúgás, amely két gólnak számít!
19 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1013
5,0
Mario + Rabbids: Sparks of Hope - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Állítsd össze álomcsapatodat három másik hőssel a kilenc játékosból álló névsorból; győzd le az új főnököket és a galaxisban már korábbról ismert ellenségeket.
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW872
4,8 12×
Super Mario Maker 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG, árkád és logikai - Készítsd el saját szintjeidet a Super Mario-ban. Az előző résznél is változatosabb eszközök, tárgyak és játékelemek biztosítják a szórakozást minden Mario játék rajongó számára.
20 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW130
Mario Kart Live Home Circuit - Luigi - Nintendo Switch - Konzol játék Típusok
4,9
Mario Kart Live Home Circuit - Luigi - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős - Mario Kart először lép be a való világba ebben a versenyjátékban, és lehetővé teszi, hogy versenypályát hozz létre közvetlenül a nappaliban! A csomag tartalmaz egy távirányítós autót és egyéb kiegészítőket, amelyek a tökéletes versenypálya elkészítéséhez szükségesek.
35 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW712b
5,0
PDP Deluxe Travel Case - Mario Edition - Nintendo Switch
Nintendo Switch tok Lite - kemény tok, hely a kártyák számára, hely a memóriakártyák számára és hely a kábelek számára, Super Mario motívum, mérete 15 × 26 × 6 cm (Ma×Sz×Mé)
11 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: pdpnswa21
4,7
Mario Golf: Super Rush - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és party - A hagyományos golf mellett a játék számos más játékmódot is kínál, mint például a Speed ​​​​Golf vagy a történet mód. Az intuitív mozgás és a hagyományos gombvezérlés más új funkciókkal kombinálva megkönnyíti a játékot.
Leárazás -5 %
17 890 Ft 18 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW798
4,8
Mario Tennis Aces - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és sport - Az új játék a Mario Tennis sorozatból vadonatúj élményeket hoz el, ezúttal a Nintendo Switch-en. A pályán Mario a híres univerzum karaktereivel versenyez a vérremenő teniszmeccseken.
23 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW042
5,0
PowerA Nintendo Switch Protection Case - Speedster Mario
Nintendo Switch tok Lite és OLED - tok, hely a kártyák számára és állványként használható, Super Mario motívum
8 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PowerAac53
5,0
Hori Premium Nintendo Switch Vault Case - Mario
Nintendo Switch tok Lite - puha tok, Super Mario motívum, mérete 15 × 8 × 2 cm (Ma×Sz×Mé), piros kivitel
9 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HORHW100
5,0
PowerA Protection Case - Mario Kart - Nintendo Switch
Nintendo Switch tok Lite és OLED - tok, hely a kártyák számára és állványként használható, Super Mario motívum
9 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PowerAac50
5,0
PowerA Protection Case - Mario Pop Art
Nintendo Switch tok Lite és OLED - tok, hely a kártyák számára és állványként használható, Super Mario motívum, kék kivitel
5 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PowerAac48
5,0
PowerA Nintendo Switch Protection Case - Mario Red/White
Nintendo Switch tok Lite és OLED - tok, hely a kártyák számára és állványként használható, Super Mario motívum, fehér és piros kivitel
8 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PowerAac41
3,0
HORIPAD Mini - Super Mario Series - Nintendo Switch
Kontroller - PC és Nintendo Switch platformhoz, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, analóg stick, többszínű kivitel
9 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HORHW132
Mario Kart Live Home Circuit - Mario - Nintendo Switch - Konzol játék Típusok
4,0
Mario Kart Live Home Circuit - Mario - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős - Mario Kart először lép be a való világba ebben a versenyjátékban, és lehetővé teszi, hogy versenypályát hozz létre közvetlenül a nappaliban! A csomag tartalmaz egy távirányítós autót és egyéb kiegészítőket, amelyek a tökéletes versenypálya elkészítéséhez szükségesek.
37 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW712
5,0
Hori D-Pad Controller - Super Mario - Nintendo Switch
Kontroller Nintendo Switch platformhoz, vezeték nélküli csatlakozás, analóg stick, piros kivitel
9 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HORHW112b
PowerA Enhanced Wired Controller - Iconic Mario - Nintendo Switch - Kontroller Típusok
4,0
PowerA Enhanced Wired Controller - Iconic Mario - Nintendo Switch
Kontroller - Nintendo Switch platformhoz, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), analóg stick, piros kivitel
10 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PowerActnsw15
5,0
PowerA Nintendo Switch Protection Case - Fireball Mario
Nintendo Switch tok Lite és OLED - tok, hely a kártyák számára és állványként használható, Super Mario motívum, játékkártya tok a csomagban, fehér, fekete és piros kivitel
6 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PowerAac45
PowerA Enhanced Wired Controller – Speedster Mario - Nintendo Switch
Kontroller - Nintendo Switch platformhoz, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, 3,5 mm Jack, microUSB (a vezérlőn), analóg stick, piros kivitel
Szuper ár
11 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PowerActnsw68

Super Mario™ játékok

Super Mario™ játékok

A Super Mario™ játékok kategóriában összesen 83 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó super Mario™ játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább super Mario™ játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb super Mario™ játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: super Mario™ játékok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ