Stellar Blade Stellar Blade

Archív - Szimulátor játékok PC-re

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
141 termék
4,0
Cities: Skylines II Premium Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - Építs várost az alapoktól és változtasd egy olyan sikeres metropolisszá, amelyet csak te tudsz elképzelni. Egy ekkora léptékű építkezésben még sosem volt részed. A részletesen kidolgozott szimulációnak és az elő gazdaságnak köszönhetően a Cities: Skylines II a korlátlan világépítés lehetőséget hozza el.
Megszűnt
Termékkód: WG1418pe
F1 23 - PC
PC játék - dobozos változat, Steam, Origin és Epic Games Store kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - Lépj be a Forma-1 új korszakába az EA SPORTS F1 23 játékban, a 2023-as FIA Forma-1 világbajnokság hivatalos videójátékában. Készülj fel az új szezonra, hiszen az újratervezett autók és a módosított szabályok újradefiniálják a versenynapot. Visszatér a Breaking Point mód és új pályák is lesznek.
Megszűnt
Termékkód: WG1409
Tour de France 2023
PC játék - dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Vedd fel a harcot a legjobb kerékpárosokkal, mutasd meg a stílusodat és győzz a Champs-Elysées-n a Tour de France 2023 hivatalos videojátékában. Versenyezz hegyi szakaszokon vagy sík vidéken, és élvezd a Grande Boucle összes akcióját.
Megszűnt
Termékkód: WG1406
TT Isle of Man: Ride on the Edge 3
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - A The Isle of Man Tourist Trophy a legepikusabb, legveszélyesebb és a leglátványosabb verseny a világon. A pálya 60 km hosszú, a Man sziget útjain zajlik, 264 kanyarulatot foglal magába és kifejezetten erre a versenyre előkészített, nagy teljesítményű motorkerékpárokat igényel.
Megszűnt
Termékkód: WG1403
Train Sim World 3
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - Hódítsd meg Amerika hegyeit, miközben hihetetlen terheket szállítasz vasparipákon, rekordidő alatt juttatod el az ingázókat az Egyesült Királyság fővárosából a munkahelyükre, és száguldasz az államok között a német expresszek fedélzetén. A kreatív eszközökkel a saját módszereid szerint játszhatsz. Vedd át az irányítást a mozdonyok felett a Train Sim Worldben.
Megszűnt
Termékkód: WG1386
Goat Simulator 3 Goat In A Box Edition
PC játék - dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció és szimulátor - Szedd össze a nyájat, és irány a Goat Simulator 3; egy teljesen új, teljesen realisztikus sandbox farmer élmény, amelyben ismét egy olyan főhős bőrébe bújhatsz, akinek senki sem drukkol.
Megszűnt
Termékkód: WG1375g
Tennis World Tour - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja sport és szimulátor
Megszűnt
Termékkód: MVE005703
Train Life: A Railway Simulator
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - A vonatok működtetése mellett egy sikeres vállalatot is vezetned kell. Építsd fel saját vállalatodat, vásárolj és tarts fenn vonatokat, alkalmazz kalauzokat és adj nekik új szerződéseket, fedezz fel új útvonalakat és optimalizáld személy- és teherszállítási tevékenységedet. Hozz helyes döntéseket, hogy pénzt keress és vállalkozásod virágozzon.
Megszűnt
Termékkód: WG1377
Construction Simulator - Day One Edition
PC játék - dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: szimulátor - Térj vissza a munkába egy olyan járműflottával, amelynek mérete levesz a lábadról. Az olyan márkákon túl, mint a Caterpillar, a CASE és a BELL, amelyek már ismerősek a Construction Simulator sorozatból, olyan partnerek új, licencelt gépeinek volánja mögé ülhetsz, mint a DAF és a Doosan – összesen több mint 70 van belőlük.
Megszűnt
Termékkód: WG1378
Chef Life: A Restaurant Simulator - Al Forno Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - Hozd létre és vezesd álmaid éttermét. Étlap, bevásárlás, díszítés, személyzet, felszerelés, vendégek... és ne feledkezzünk meg az igazi főzésről sem. Ismerd meg egy vendéglős mindennapjait, és nyerj díjakat a Michelin Guide-tól.
Megszűnt
Termékkód: WG1369
Pro Cycling Manager 2022
PC játék - dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Toborzás, költségvetés, stratégia: te hozol minden döntést. Fedezd fel a fiatal potenciális tehetségek felkutatásának új rendszerét, az élmény testreszabásának új lehetőségeit, az agresszívebb pelotont és még sok mást!
Megszűnt
Termékkód: WG1362
Tour de France 2022
PC játék - dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Versenyezz a sárga trikóért a hivatalos Tour de France 2022 játékban. Élvezd az új online módot heti kihívásokkal és ranglistákkal. Szóló módban mostantól a 92 elérhető szakasz során megoldhatod az incidenseket (balesetek, betegségek).
Megszűnt
Termékkód: WG1361
Way of the Hunter
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor és lövöldözős - Az autentikus vadászélménnyel felfedezheted és vadászhatsz a nagy nyitott környezetekben az USA-ban és Európában. Fedezd fel a hűen ábrázolt állatokat a természetben, és használj számos részletesen kidolgozott és rendkívül valósághű fegyvert.
Megszűnt
Termékkód: WG1360
Euro Truck Simulator 2: Iberia Special Edition
Videójáték kiegészítő / DLC - dobozos változat, Steam kulcs, műfaj: stratégiai és szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához - Látogass el Spanyolország fővárosába, Madridba, Portugália tengerparti fővárosába, Lisszabonba, számos tengerparti városba, mint például Málaga és Olhão, valamint számos városba a szárazföld belsejében. Válj egy erős exportgazdaság fontos részévé, és szállíts rakományt a Pireneusokból egész Európába.
Megszűnt
Termékkód: WG117c8HU
Train Sim World 2: Rush Hour Deluxe Edition
PC játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor
Megszűnt
Termékkód: WG1338nad
5,0
Football Manager 2022
PC játék - dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - a menedzsereknek új progresszív módszereket kínál a saját tehetség felfedezésére, az egyéni stílus játékba történő bevitelére és a menedzseri pozíció megerősítésére
Megszűnt
Termékkód: WG1340
Bassmaster Fishing 2022: Deluxe Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - Kapaszkodj fel a ranglétrán, szerezz szponzorokat és éld át a B.A.S.S karriert, amelyben Bassmaster Classic Champion bajnok lehetsz. Szállj vízre, és versenyezz más játékosokkal egy sor új, óriási többjátékos módban, és urald a globális ranglistákat.
Megszűnt
Termékkód: WG1339
Train Sim World 2 - Rush Hour Deluxe Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Miközben a peronok megtelnek utasokkal, és a vasúti forgalom a növekvő kereslet miatt növekszik, jön a napi csúcsforgalom. Vedd át az irányítást az összes vonat felett, és irányíts egy forgalmas hálózatot, ahol az állomások közötti jelzések folyamatos ellenőrzése is a te feladatod lesz.
Megszűnt
Termékkód: WG1338
Park Beyond
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Mi lenne, ha csak a képzeleted szabna határt álmaid vidámparkjának létrehozásában? Utazz, mélyítsd el képzeletedet, építs és irányíts vidámparkokat.
Megszűnt
Termékkód: WG1337
Euro Truck Simulator 2
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaja stratégiai és szimulátor - Továbbfejlesztett grafikus motor. Jobb grafikai kidolgozás (HDR, több shader használata, dinamikus árnyékok, jobb jelenetvilágítás, ...) Összességében sokkal jobban kidolgozott fák és növényzet. Javított fizika és vezetési modell. Egy új, sokkal nagyobb Európa-térkép.
Megszűnt
Termékkód: WG124hu
Autobahn Police Simulator 2 - PC
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaja stratégiai és szimulátor - Hajts végre különböző, véletlenszerűen kiválasztott küldetéseket, pl. nagy sebességű autós üldözéseket, óvatos követést vagy egy baleset helyszínének biztosítását és forgalomirányítást. Az akciók sikeres teljesítésével új rangokat szerezhetsz.
Megszűnt
Termékkód: MSX777hu
Tourist Bus Simulator
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaja stratégiai és szimulátor
Megszűnt
Termékkód: WG1342hu
SIM4U Bundle 1
PC játék - dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: stratégiai és szimulátor
Megszűnt
Termékkód: WG1340hu
On The Road Truck Simulator
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaj: stratégiai és szimulátor
Megszűnt
Termékkód: WG1339hu
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ