Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Szimulátor játékok vélemények és tesztek alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Műfaj
Szimulátor
(403)
Stratégiai
(66)
Versenyzős
(52)
Sport
(39)
Akció
(37)
Szűrés

Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a szimulátor játékok termékeket  

Alza Test Értékelés
Alza Test Népszerűség
Alza Test Panaszok
Alza Test Piacképesség
Alza Test Akciós ár

Szimulátor játékok – teszt eredménye

A szimulátor játékok teszt eredménye három különböző árkategóriában:

Mi az az Alza teszt?

Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a szimulátor játékok termékekről. Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A szimulátor játékok termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

403 termék
4,8 54×
Far Cry 5 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, szimulátor és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A hatalmas Far Cry 5 világban letesztelheted a kreativitásodat és korlátaidat az eddigi legnagyobb ellenséggel szemben, amit a Far Cry valaha is látott. Légy Te a reménysugár Hope County minden lakosa számára.
8 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX2381
5,0
Ace Combat 7: Skies Unknown - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja szimulátor és virtuális valóság, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Ebben az egyedülálló repülőszimulátorban félelmetes gépek pilótafülkéjébe szállhatsz be, és a légtér feletti uralomért küzdhetsz.
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX451
5,0
Farming Simulator 22: Premium Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - A Farming Simulator 22 Premium Edition minden farmer álmát teljesíti. Változatos gazdálkodást kínál hat térképpel és több száz autentikus gépből álló gigantikus flottával. A nemzetközileg elismert alapjátékkal, hét hivatalos tartalomcsomaggal és két bővítménnyel a kezdő és visszatérő farmerek végtelen családbarát tartalmat élvezhetnek a kooperatív és versengő gazdálkodáshoz.
15 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0498
5,0
SPORE - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaja RPG, stratégiai és szimulátor
10 680 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002826
5,0
Football Manager 2024
PC játék - elektronikus licenc, Steam és Epic Games Store kulcs, műfaja stratégiai, sport és szimulátor - Fedezd fel a győzelem új módjait a Football Manager 2024-ben, a sorozat történetének legösszetettebb változatában. Az innovatív új eszközök és funkciók lehetővé teszik a számodra, hogy a világ legnagyobb futballklubjainak főnökeként a pályán és a pályán kívül is sikereket érj el. Akár az a fajta menedzser vagy, aki az azonnali dicsőséget szereti hajszolni, akár az alapoktól építed fel a klubot, a tökéletes kihívás vár rád.
17 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1432
4,9
Car Mechanic Simulator 2018 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja szimulátor
8 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX657
5,0
The Sims 4: Dzsungel kaland (PC) DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához
10 160 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002980
5,0
Stardew Valley - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és szimulátor - Mezőgazdasági RPG szimulátor.
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW730
5,0
Farming Simulator 17 - Hivatalos bővítmény 2
Videójáték kiegészítő / DLC - dobozos változat, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához - a farmhoz most 37 új járművet, mezőgazdasági gépet és 10 új márkát kapsz. Új traktorok, fűnyírók, kombájnok és más gépek segítségével fejlesztheted tökélyre a gazdaságot. Ülj be Big Bud legnagyobb traktorába, és fedezd fel az olyan gyártók mezőgazdasági gépeit, mint a KUHN, az AGRISEM, a BEDNAR és a Seed Hawk. Próbáld ki a ROPA Tiger 6 cukorrépa-betakarító és a ROPA Keller 2 krumpliszedő gépet.
3 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1047
4,9
Forza Motorsport - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Merülj el a vezetésben több mint 500 valódi autóban, 20 világhírű pályán, köztük a rajongók által kedvelt helyszíneken és több pálya elrendezésében, amelyek mindegyike dinamikus napszakokat kínál az időjárással és egyedi vezetési körülményekkel kombinálva.
24 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0222
4,8
F1 23 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Fékezz utolsóként az EA SPORTS™ F1® 23 játékban, a 2023-as FIA Formula One World Championship™ hivatalos videójátékában. A "Breaking Point" történetmód új fejezete izgalmas drámai pillanatokat és heves rivalizálást hoz. Versenyezz az új Las Vegas-i és Lusail-i pályákon, és szerezz további jutalmakat az F1® World módban.
Szuper ár
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0355
4,8
Microsoft Flight Simulator - Premium Deluxe Edition - PC
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - Az új Flight Simulator lehetőséget nyújt arra, hogy számos gépen repülj, a kis repülőgépektől kezdve a nagy utasszállító repülőgépekig. Ezenkívül a Premium Deluxe Edition 10 nagy pontosságú repülőgépet tartalmaz egyedi repülési modellekkel és további 10 manuálisan létrehozott nemzetközi repülőteret.
43 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1150de
4,8
WRC 7 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Autóversenyzős játék hivatalos autókkal, lenyűgöző fizikával, osztott-képernyős multiplayer, eSports WRC.
8 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX420
5,0
Autobahn Police Simulator 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - A járőrözés a német autópályákon - amelyek valószínűleg Európa legforgalmasabb útjai - nem a gyengébb idegzetűeknek való, hiszen a sebességkorlátozások betartatásáért, a kábítószercsempészek felkutatásáért és a közlekedési balesetek kezeléséért kell küzdened.
13 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW922
5,0
Farming Simulator 19: Ambassador Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Élvezd a valaha volt legteljesebb gazdálkodási élményt. Légy modern gazdálkodó, és fejleszd a farmodat három hatalmas amerikai és európai környezetben, tele izgalmas új mezőgazdasági tevékenységekkel, növényekkel és állatokkal. Irányíts több mint 475 autentikus gépet és szerszámot, köztük John Deere-t, Case IH-t és még sok más gépet is.
15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX482ae
4,7
SnowRunner - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Készülj fel egy soha nem látott offroad élményre! Ülj be a nagy teljesítményű járművek volánja mögé, és küzdj meg az extrém nyílt környezetben a történelem legfejlettebb off-road szimulációjával. Vezess 40 járművet olyan márkáktól, mint a Ford, a Chevrolet és a Freightliner, és taposs a gázba a vad, nyílt világ terepén.
10 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO652
4,7
The Sims 4 Pereme (PC) DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához
5 950 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002890
4,8
F1 22 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Lépj be a Forma-1 új korszakába az EA SPORTS F1 22-vel, a 2022-es FIA Formula One World Championship - Forma-1 világbajnokság hivatalos videojátékában; készülj fel az új szezonra, hiszen az továbbfejlesztett autók és a módosított szabályok újradefiniálják a versenynapot, teszteld képességeidet az új Miami International Autodrome-ban, és tapasztald meg a Forma-1 varázsát az F1 Life-ban.
Leárazás -27 %
4 990 Ft 6 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0200
5,0
Farming Simulator 22: Premium Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - A Farming Simulator 22 Premium Edition minden farmer álmát teljesíti. Változatos gazdálkodást kínál hat térképpel és több száz autentikus gépből álló gigantikus flottával. A nemzetközileg elismert alapjátékkal, hét hivatalos tartalomcsomaggal és két bővítménnyel a kezdő és visszatérő farmerek végtelen családbarát tartalmat élvezhetnek a kooperatív és versengő gazdálkodáshoz.
12 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1422
5,0
The Sims 3 World Adventures (PC) DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, The Sims 3 kulcs, magyar felirat és szinkron, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához -
3 650 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE003572
5,0
Expeditions: A MudRunner Game - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Indulj tudományos expedíciókra, amelyek a szó szoros értelmében magukkal ragadnak, miközben alkalmazkodsz a természet kihívásaihoz, és felfedezed a feltérképezetlen területek rejtélyeit. Vezess kutatási küldetéseket különféle terepjárók volánja mögül, küzdd le az veszélyes utakat, és használd a fejlett technológiát és a legmodernebb eszközöket az akadályok leküzdésére.
Leárazás -19 %
12 390 Ft 15 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1329
5,0
Forza Motorsport: Premium Edition - Xbox Series X|S / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - Merülj el több mint 500 valódi autó nyújtotta élményben 20 világhírű pályán, köztük a rajongók által kedvelt helyszíneken és több pálya elrendezésében, amelyek mindegyike teljesen dinamikus napszakokat nyújt az időjárással és egyedi vezetési körülményekkel.
40 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2130
5,0
Microsoft Flight Simulator - Deluxe Edition - Xbox Series X|S / Windows 10 DIGITAL
PC és XBOX játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja szimulátor - Az új Flight Simulator lehetőséget kínál arra, hogy számos gépen kipróbáld magad a kis repülőktől kezdve a nagy teherszállító gépekig.
37 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1534d
5,0
PC Building Simulator - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja szimulátor
5 330 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE003970

Szimulátor játékok vélemények és tesztek alapján

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szimulátor játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szimulátor játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szimulátor játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szimulátor játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ