Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Archív - Szimulátor játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

A szimulátor játékok a videójátékok egyik sajátos műfaját képezik, amely azokat a játékosokat célozza meg, akik tevékenységtől függetlenül valósághű élményt szeretnének átélni. Szeretnéd kipróbálni magad egy szállító repülőgép pilótájaként, farmerként, hivatásos katonaként vagy esetleg teherautó sofőrként? Olvass tovább, hogy megismerd a legnépszerűbb szimulátor játékok kínálatát.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
390 termék
Autonauts - Nintentdo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja stratégiai és szimulátor - Utazd be a világűrt és hozz létre gyarmatokat lakatlan bolygókon egyetlen céllal: világok mozgásba hozása az automatizálás erejének segítségével.
Megszűnt
Termékkód: NSW1344
EA Sports WRC (Előrendelés) - Xbox Series X|S DIGITAL
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - Építsd meg álmaid raliautóját az eddigi legnagyobb rali játékban, az EA SPORTS™ WRC videojátékban. Élvezd a FIA World Rally Championship bajnokság vadonatúj hivatalos videojátékát, melynek fejlesztését a díjnyertes Dirt Rally sorozat fejlesztői jegyzik.
Megszűnt
Termékkód: MXESD2179
No Place Like Home - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - A No Place Like Home egy kedves és kikapcsolódást nyújtó szimulátor, amelyben Ellen Newland szerepébe bújsz. Úgy döntesz, hogy még utoljára meglátogatod a nagypapádat a Földön, mielőtt véglegesen a Marsra költöznél. Azonban hamarosan arra leszel figyelmes, hogy a nagypapád eltűnt, és a farmját nemrég lerombolták.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0414
4,0
Cities: Skylines II Premium Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - Építs várost az alapoktól és változtasd egy olyan sikeres metropolisszá, amelyet csak te tudsz elképzelni. Egy ekkora léptékű építkezésben még sosem volt részed. A részletesen kidolgozott szimulációnak és az elő gazdaságnak köszönhetően a Cities: Skylines II a korlátlan világépítés lehetőséget hozza el.
Megszűnt
Termékkód: WG1418pe
Five Nights at Freddys: Security Breach Collectors Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Játssz Gregory, a fiatal fiú szerepében, aki egy éjszakára a Freddy Fazbear Mega Pizzaplex nevű szórakoztatóközpontban rekedt. Freddy segítségével túl kell élned a Five Nights at Freddy’s sorozat újragondolt szereplőinek szinte megállíthatatlan támadását, emellett számos más szörnyű fenyegetés is vár rád.
Megszűnt
Termékkód: NSW1223ce
F1 23 - PC
PC játék - dobozos változat, Steam, Origin és Epic Games Store kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - Lépj be a Forma-1 új korszakába az EA SPORTS F1 23 játékban, a 2023-as FIA Forma-1 világbajnokság hivatalos videójátékában. Készülj fel az új szezonra, hiszen az újratervezett autók és a módosított szabályok újradefiniálják a versenynapot. Visszatér a Breaking Point mód és új pályák is lesznek.
Megszűnt
Termékkód: WG1409
F1 23 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Lépj be a Forma-1 új korszakába az EA SPORTS F1 23 játékban, a 2023-as FIA Forma-1 világbajnokság hivatalos videójátékában. Készülj fel az új szezonra, hiszen az újratervezett autók és a módosított szabályok újradefiniálják a versenynapot. Visszatér a Breaking Point mód és új pályák is lesznek.
Megszűnt
Termékkód: MXO895
Tour de France 2023
PC játék - dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Vedd fel a harcot a legjobb kerékpárosokkal, mutasd meg a stílusodat és győzz a Champs-Elysées-n a Tour de France 2023 hivatalos videojátékában. Versenyezz hegyi szakaszokon vagy sík vidéken, és élvezd a Grande Boucle összes akcióját.
Megszűnt
Termékkód: WG1406
Tour de France 2023
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1457nad
Tour de France 2023 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Vedd fel a harcot a legjobb kerékpárosokkal, mutasd meg a stílusodat és győzz a Champs-Elysées-n a Tour de France 2023 hivatalos videojátékában. Versenyezz hegyi szakaszokon vagy sík vidéken, és élvezd a Grande Boucle összes akcióját.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0346
5,0
Tour de France 2023 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Vedd fel a harcot a legjobb kerékpárosokkal, mutasd meg a stílusodat és győzz a Champs-Elysées-n a Tour de France 2023 hivatalos videojátékában. Versenyezz hegyi szakaszokon vagy sík vidékeken, és élvezd a Grande Boucle összes akcióját.
Megszűnt
Termékkód: MSX1457
MotoGP 23
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1455nad
MotoGP 23 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - A MotoGP legsikeresebb bajnokai melletti versenyzés izgalma egy új, izgalmas újdonságokkal teli fejezettel tér vissza a pályára! Akár tapasztalt, rutinos versenyző vagy, akár először mész kétkeréken, a MotoGP 23 olyan élményt nyújt, amely mindig szórakoztató és motiváló.
Megszűnt
Termékkód: NSW1198
4,0
MotoGP 23: Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A MotoGP legsikeresebb bajnokai melletti versenyzés izgalma egy új, izgalmas újdonságokkal teli fejezettel tér vissza a pályára! Akár tapasztalt, rutinos versenyző vagy, akár először mész kétkeréken, a MotoGP 23 olyan élményt nyújt, amely mindig szórakoztató és motiváló.
Megszűnt
Termékkód: MSX1455
TT Isle of Man: Ride on the Edge 3
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - A The Isle of Man Tourist Trophy a legepikusabb, legveszélyesebb és a leglátványosabb verseny a világon. A pálya 60 km hosszú, a Man sziget útjain zajlik, 264 kanyarulatot foglal magába és kifejezetten erre a versenyre előkészített, nagy teljesítményű motorkerékpárokat igényel.
Megszűnt
Termékkód: WG1403
3,0
TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A The Isle of Man Tourist Trophy a legepikusabb, legveszélyesebb és a leglátványosabb verseny a világon. A pálya 60 km hosszú, a Man sziget útjain zajlik, 264 kanyarulatot foglal magába és kifejezetten erre a versenyre előkészített, nagy teljesítményű motorkerékpárokat igényel.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0341
TT Isle of Man: Ride on the Edge 3
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MSX1451nad
5,0
TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - A The Isle of Man Tourist Trophy a legepikusabb, legveszélyesebb és a leglátványosabb verseny a világon. A pálya 60 km hosszú, a Man sziget útjain zajlik, 264 kanyarulatot foglal magába és kifejezetten erre a versenyre előkészített, nagy teljesítményű motorkerékpárokat igényel.
Megszűnt
Termékkód: NSW1194
Transport Fever 2: Console Edition
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor
Megszűnt
Termékkód: MSX1425nad
5,0
Transport Fever 2: Console Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Biztosítsd a világ számára a szükséges közlekedési infrastruktúrát, és tegyél szert hatalmas vagyonra a személyre szabott szállítási szolgáltatásokkal. Kövesd figyelemmel, ahogy vonatjaid a síneken közlekednek, busz és teherautó állományod az utakon száguldozik, hajóid a hullámokon lovagolnak, és repülőgépeid pedig az égbe emelkednek.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0317
Train Sim World 3
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - Hódítsd meg Amerika hegyeit, miközben hihetetlen terheket szállítasz vasparipákon, rekordidő alatt juttatod el az ingázókat az Egyesült Királyság fővárosából a munkahelyükre, és száguldasz az államok között a német expresszek fedélzetén. A kreatív eszközökkel a saját módszereid szerint játszhatsz. Vedd át az irányítást a mozdonyok felett a Train Sim Worldben.
Megszűnt
Termékkód: WG1386
Ooblets - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Rengeteg új barát van az Oobletsben! Töltsd a napjaidat farmod felújításával, furcsa kis cimborák felnevelésével, táncmulatságokon való részvétellel, háztervezéssel, és segíts a polgármesternek megmenteni Badgetownt!
Megszűnt
Termékkód: NSW1114
Harvestella - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és szimulátor - Ebben az RPG-ben a játékosok termesztik és gondozzák a növényeket, hozzávalókat használnak a főzéshez és a tárgyak készítéséhez, és egy olyan világba merészkednek, amely az évszakokkal változik. Különböző városokba látogatnak el, kapcsolatba lépnek a városlakókkal, horgászni mennek és még sok minden mást.
Megszűnt
Termékkód: NSW1104
Goat Simulator 3 Pre-Udder Edition
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és szimulátor
Megszűnt
Termékkód: PSV0279nad
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ