Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Thrustmaster T500 RS

Termékkatalógus
Thrustmaster T500 RS
5 5 értékelés
Játék kormány - pedállal, visszajelzés, 270 - 1080° forgásszög, 13 nyomógomb, 3 pedál, D-Pad, programozható gomb, PC, PS4 és PS3 kompatibilis, USB-A
Kód:  MA516i2 Termékszám:  4160566 Gyártó honlapja:

Thrustmaster T500 RS

Készen állsz arra, hogy stílusosan élvezd a kedvenc autóversenyzős játékodat? Lepd meg magad egy igazán valósághű vezetési élménnyel! A Thrustmaster T500 RS kormánnyal a versenyzés egy magasabb szintre fog emelkedni. Hidd el, ha egyszer elkezded, soha nem akarsz majd visszatérni a klasszikus vezérlőhöz.

Főbb jellemzők

  • Realisztikus formatervezés
  • Realisztikus kormányzás
  • Pontos és precíz működés
  • Elegáns fém elemek
  • Rengeteg konfigurációs lehetőség
  • Stabil kialakítás
  • 30 cm átmérőjű kormány
  • Lecsatolható kormány (jövőbeni frissítéshez)
  • Kompatibilitás: PC, PS3 és PS4

Olyan valósághű élményt nyújt, mint még soha semmi ezelőtt

Egy valódi versenyautóhoz hasonlóan a Thrustmaster T500 RS nagyrészt fémből készült. A központi küllők, a kormánykerék, a szekvenciális sebességváltó karok és a pedálok szálcsiszolt fémből vannak. A szó szoros értelmében, mintha egy igazi gépben ülnél. A Force Feedback technológia hihetetlenül gyors reakcióidőt biztosít. Ez a beépített ipari motornak köszönhető, ami minden alkalommal, egyenetlenség, vagy árokba hajtáskor valósághű benyomást kelt. A kormánykerék úgy viselkedik, mint egy igazi pilótafülkében.

Szabd személyre az igényeidnek megfelelően

Thrustmaster T500 RS egyik legnagyobb előnye, hogy rengeteg beállítási opcióval rendelkezik. Először is maga, a kormánykerék; 270-1080 fokig forgatható. Ezen kívül a pedálok is személyre szabhatók - ezek két alappozícióban használhatók. Az első helyzetben a padlóhoz vannak rögzítve (mint a F1-ben). A második egy olyan pozíció amelyben a pedálok függőlegesenen helyezkednek el (GT stílus, mint a legtöbb valódi autóban). Ez csak attól függ, hogy milyen stílust részesítesz előnyben. Végül, de nem utolsó sorban a pedálok távolságát vagy magasságát állíthatod be. Még a fékpedál ellenállása is testre szabható. A programozható akciógombokról pedig már nem is érdemes szót ejteni.

Tökéletesen pontos és hihetetlenül stabil berendezés

Annak érdekében, hogy a lehető legpontosabb legyen, a Thrustmaster T500 RS egy innovatív H.E.A.R.T. vagy más néven  HallEffect AccuRate Technológiával szerelt. Az érintésmentes 16 bites érzékelőnek köszönhetően a kormány rendkívül pontos és érzékeny. Kanyarnál képes felismerni 65,536 értéket.

A kormányhoz rögzített realisztikus szekvenciális sebességváltó karokat is értékelni fogod (forgatás közben nem mozog). Ugyanakkor ezek 17 cm magasak. Azért ezek lettek választva, mert a szélsőséges helyzetekben is könnyen kezelhető és mindig hozzáférhető lesz a kormány. Végül érdemes megemlíteni a pedálok tömegét, ami több, mint 7 kg. Ennek a nagy tömegnek köszönhetően rendkívül magas a stabilitása, így a pedálok egyáltalán nem mozdulnak el a verseny alatt.

Paraméterek

Platform
PC, PS4, PS3 Kész!
Csatlakozás
USB-A Kész!
Funkciók
Visszajelzés / Force feedback, Programozható gombok, D-Pad Kész!
Gombok száma
13 × Kész!
Pedálok száa
3 × Kész!

Platform

Platform
PC, PS4, PS3 Kész!

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás
USB-A Kész!

Funkciók

Funkciók
Visszajelzés / Force feedback, Programozható gombok, D-Pad Kész!
Gombok száma
13 × Kész!
Pedálok száa
3 × Kész!
Min. forgásszög
270 ° Kész!
Max. forgásszög
1 080 ° Kész!

Tulajdonságok

Típus
Kormánykerék és pedálok Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes kontroller választékunkból.
  » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Thrustmaster T500 RS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thrustmaster T500 RS + pedály T3PA PRO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Thrustmaster T500 RS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Thrustmaster T500 RS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thrustmaster T500 RS.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ