Doručení zdarma Stellar Blade

Turtle Beach VelocityOne Flight

Termékkatalógus
Turtle Beach VelocityOne Flight
5 3 értékelés
Kontroller - repülésszimulátor vezérlő, a következőkhöz: Xbox Series X/S, Xbox One és PC, állítható karok, 180° elfordítható szarvkormány, állítható gombok, pilótafülke jelzőfények, kijelző
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HNCBa3a3 Termékszám:  TBS-0715-02
Turtle Beach VelocityOne Flight 157 190 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Turtle Beach VelocityOne Flight

Professzionális gamer vezérlő repülésszimulátorokhoz

A Turtle Beach VelocityOne Flight professzionális gamer vezérlő valósághű repülésszimulátor-élményt nyújt. A 180 fokban elforgatható fogantyú és kar, állítható markolattal és trimmkerékkel lehetővé teszik a játékosok számára, hogy egy profi pilóta szerepébe bújjanak, és megpróbálják irányítani az igazán nehéz vagy akár a könnyebb repülőgépeket. A Turtle Beach gamer vezérlő minden bizonnyal fokozza a játék teljes élvezetét egy alapvető pilótafülkével, figyelmeztetésekkel ésmás fontos jelzőfényekkel. A gamer vezérlő elülső részén lévő kijelzőn ezután a különböző típusú szimulátorokhoz szükséges összes beállítást megtalálod.

A Turtle Beach VelocityOne Flight gamer vezérlő legfontosabb jellemzői

  • A Turtle Beach VelocityOne Flight  repülésszimulátorokhoz való gamer vezérlőként szolgál
  • Állítható karok az élethű szimulációhoz
  • 180 fokban elforgatható fogantyú a repülés teljes élvezetéért
  • Számos állítható gomb
  • Pilótafülke figyelmeztető fényjelzőkkel és egyéb figyelmeztetésekkel
  • A kijelző a játszáshoz tartozó profilok beállítására szolgál
  • A Turtle Beach kompatibilis az Xbox Series X/S, Xbox One modellekkel és a számítógépekkel.
Turtle Beach VelocityOne Flight

A Turtle Beach VelocityOne Flight kiemelkedik a valósághű knipple formatervezésével

A professzionális repülésszimulátor- gamer vezérlő valódi 180°-os forgást biztosít a fogantyúnak. Ennek köszönhetően élvezheted bármely repülőgép zökkenőmentes és pontos beállítását. A csuklótengelyben lévő érintésmentes Hall-effektus érzékelő lehetővé teszi a Turtle Beach VelocityOne Flight gamer vezérlő hosszan tartó használata esetén is a zökkenőmentes vezérlést.

Turtle Beach VelocityOne Flight

Moduláris fojtószelep

A könnyű és nehéz repülőgépekkel egyaránt élvezheted a valósághű repülés élményét. Valójában a moduláris fojtószelep két vernier karral rendelkezik, további 10 programozható gombbal és egy trimmkerékkel. A Turtle Beach VelocityOne Flight gamer vezérlő fojtószelepének vezérlését a mellékelt karokkal könnyedén testre szabhatod.

Turtle Beach VelocityOne Flight

Az állapotot a kezelőpanelen mindig valós időben nyomon követheted

A maximális valósághűség érdekében valós idejű állapotjelzéseket kapsz. A Turtle Beach VelocityOne Flight gamer vezérlővel felügyelheted az alapvető rendszereket, a pilótafülke riasztásait, a navigációt vagy a motort. Könnyedén testre szabhatod a világítás színét és átkapcsolgathatsz a különböző panelek között.

Turtle Beach VelocityOne Flight

A professzionális gamer vezérlő pontos vezérlést tesz lehetővé

A Turtle Beach VelocityOne Flight gamer vezérlőkarok beépített vezérlőgombokkal rendelkeznek, amelyekkel teljes mértékben irányíthatod a repülőgépeket repülés közben, de ennek köszönhetően a zökkenőmentes landolást is biztosíthatod. A beépített fékeknek köszönhetően a speciális kormányvezérlővel igazán precíz manővereket hajthatsz végre. A Turtle Beach VelocityOne Flight gamer vezérlő gombjainak elhelyezkedése természetes kialakítású, és nem zavarja meg a játék zökkenőmentesmenetét sem.

Turtle Beach VelocityOne Flight

A Turtle Beach VelocityOne Flight gamer vezérlő átfogó irányítást biztosít

A professzionális repülésszimulátor gamer vezérlő két POV-kapcsolóval és két HAT-kapcsolóval rendelkezik, amelyek további kameranézet-beállításokat kínálnak. A csomag további 18 állítható gombot tartalmaz. Ezek bőséges teret biztosítanak a Turtle Beach VelocityOne gamer vezérlő tetszés szerinti beállításához.

Turtle Beach VelocityOne Flight

Beépített kijelző az egyszerű konfiguráláshoz

A Turtle Beach repülésszimulátor gamer vezérlő beépített kijelzővel és speciális vezérlőkkel rendelkezik, ahol megtanulhatod, hogyan konfigurálhatod könnyedén a rendszert repülés közben (a Microsoft Flight Simulator esetében). A különböző repülőgépekhez tartozó profilok között így könnyedén váltogathatsz.


Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes kontroller választékunkból.
» Emeld magasabb szintre a játékélményt az Xbox One X segítségével!
» Kisebb méret mellett is megszokott teljesítmény – az Xbox One S konzol nem okoz csalódást!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Turtle Beach VelocityOne Flight. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Turtle Beach VelocityOne Flight.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ