Slevy s AP+ Stellar Blade

Valve Index

Termékkatalógus
Valve Index

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Valve Index

A Steam cég Valve Index egy 130°-os látómezejű virtuális valóság szemüveg, amely két LCD-technológiájú képernyőt használ,  1440 x 1600 pixel felbontással szemenként. A teljes felbontás tehát 2880 × 1600 képpont. Az alapfrissítési frekvencia eléri a 120 Hz-t, de használhatsz alacsonyabb frekvenciákat - 80 és 90 Hz a visszafelé kompatibilitáshoz és az áthangolt 144 Hz-es üzemmódot  is.

A Valve Index virtuális valóság szemüveg fő jellemzői

  • 130°-os látómező és 1440 × 1600 px felbontás szemenként
  • Szabad USB 3.0 csatlakozó a bővítőelemekhez
  • Frissítési frekvencia 120 Hz
  • Két kamera a környezet megragadásához
  • Külső mozgásérzékelők
  • Vezeték nélküli vezérlők

Minden szögben éles kép 

A Valve Index fejhallgató kételemes lencse rendszerrel rendelkezik, 5°-os dőlésszöggel. A lencséket mindenekelőtt az élesség fenntartása jellemzi a látómező nagy részén. Jobban lesz követhető a kép a periférián. Észreveheted, hogy a szemüveg lehetővé teszi a lencsék közötti és a lencse és a szem közötti távolság beállítását. A Valve Index elülső részén két 960 × 960 képpontos felbontású kamera található, amelyek a kibővített valóság létrehozásához a külső környezetet megragadják. A másik különlegesség az érintés nélküli fülhallgató, amely teljesen belemerít majd a virtuális valóságba. Van még egy 3,5 mm-es jack a fülhallgató csatlakoztatásához, és természetesen van egy mikrofon is.

Csúcsszínvonalú headset

Biztosan értékelni fogod az ergonomikus kialakítást antibakteriális anyagokkal. Az elülső maszk cserélhető is. A Valve Index külső Base Station érzékelőket használ, hogy a lézersugárral, érzékelje a mozgást. A SteamVR Tracking 2.0 technológia garantálja a kiváló minőségű és kiterjesztett állomások körét. Csatlakoztasd a fejhallgatót a számítógéphez a DisplayPort 1.2, az USB 3.0 és a 12V-os tápfeszültség használatával!


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Mikor várható új készlet belőle?

Mikorra várható a beárazás? Vélaszukat előre is köszönöm :D

Mikor ezt írom a termék neve: "Szelep index" :DDDDDDDDDD

Kérdések és válaszok: Valve Index
Kiegészítők: Valve Index Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Valve Index VR Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Valve Index. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Valve Index. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Valve Index.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ