Stellar Blade Slevy s AP+

Archív - Versenyzős játékok PC

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

A versenyzős játékok PC -re igazán felpörgethetik az adrenalin szintedet, mert kipróbálhatod a leggyorsabb és legkiválóbb luxus autókat, motorokat vagy forma autókat. Nézd meg, melyik PC -s versenyjátékok a legnépszerűbbek jelenleg.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
74 termék
Overpass 2
PC játék - dobozos változat, műfaja versenyzős - A játékban versenybe szállnak a járművezetők és az erős és hivatalosan licencelt terepjárók volánja mögé ülve igyekeznek rekordot dönteni az extrém pályákon.
Megszűnt
Termékkód: WG1423
F1 23 - PC
PC játék - dobozos változat, Steam, Origin és Epic Games Store kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - Lépj be a Forma-1 új korszakába az EA SPORTS F1 23 játékban, a 2023-as FIA Forma-1 világbajnokság hivatalos videójátékában. Készülj fel az új szezonra, hiszen az újratervezett autók és a módosított szabályok újradefiniálják a versenynapot. Visszatér a Breaking Point mód és új pályák is lesznek.
Megszűnt
Termékkód: WG1409
TT Isle of Man: Ride on the Edge 3
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - A The Isle of Man Tourist Trophy a legepikusabb, legveszélyesebb és a leglátványosabb verseny a világon. A pálya 60 km hosszú, a Man sziget útjain zajlik, 264 kanyarulatot foglal magába és kifejezetten erre a versenyre előkészített, nagy teljesítményű motorkerékpárokat igényel.
Megszűnt
Termékkód: WG1403
GRID LEGENDS
PC játék - dobozos változat, műfaj: versenyzős
Megszűnt
Termékkód: WG1334
RiMS Racing
PC játék - dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: szimulátor és versenyzős - A versenyeket nem csak a pályán nyerik meg, ezért többnek kell lenned, mint egy egyszerű versenyzőnek, és úgy kell megértened a motor működését, mint egy igazi technikusnak. Súrlódás, szögek, fékek, gáz, röppálya, sebesség... minden tényezőt figyelembe lehet venni, mielőtt a műhelybe kerül.
Megszűnt
Termékkód: WG1321
4,8
F1 2021 - PC
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Minden történetnek van kezdete. Élvezd az F1 2021 magával ragadó, új tulajdonságait, beleértve az izgalmas „Braking Point“ történeti módot vagy a kétjátékos karrier módot. Juttasd a csapatodat a csúcsra a díjnyertes, tíz évados „My Team“ karrier módban, és merülj el a bolygó legnagyobb versenyében! A doboz kódot tartalmaz a játék letöltéséhez.
Megszűnt
Termékkód: WG1317
WRC 10 The Official Game
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - A bajnokság 50. évfordulóját ünneplő WRC 10 tele van új tartalmakkal és szenzációkkal. Idézd fel a legizgalmasabb pillanatokat 1973-tól napjainkig! A WRC 10 History Mode 19 történelmi eseményen keresztül teszi próbára vezetési képességeidet, ahol még az adott időszak versenyzési körülményeihez is alkalmazkodnod kell.
Megszűnt
Termékkód: WG1316
Hot Wheels Unleashed
PC játék - dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - A versenyek színtiszta öröme! Gyűjtsd össze a világ legcsodálatosabb autóit, építs őrületes pályákat és vegyél részt a legizgalmasabb versenyeken!
Megszűnt
Termékkód: WG1307
5,0
MotoGP 21
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Élvezd a teljes 2021-es évadot az összes fő hivatalos osztállyal, csapattal és pályával. Több mint 120 versenyző, 20 hivatalos helyszín és új, továbbfejlesztett funkciók, mint például a büntetőszabály bevezetése büntetőkör formájában.
Megszűnt
Termékkód: WG1306
Monster Jam: Steel Titans 2
PC játék - dobozos változat, műfaj: versenyzős - 38 traktor közül választhatsz, és öt új kültéri világ közül. A sofőrök a Crushmore táborban edzenek és autentikus stadionokban versenyeznek a bajnoki címért!
Megszűnt
Termékkód: WG1303
F1 2020
PC játék - dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: versenyzős -
Megszűnt
Termékkód: WG1236s
5,0
DiRT 5 - PC
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaja versenyzős - Tegyél utazást a világ körül, és versenyezz több, mint 70 egyedi útvonalon 10 különböző globális helyszínen, csodálatos környezetben, amelyet a dinamikus időjárás és a napszakok változása egészít ki. A New York-i befagyott East River folyó partjától a brazil A megváltó Krisztus szobra alatti útvonalon át egészen a norvég hajnalig.
Megszűnt
Termékkód: WG1288
Riders Republic
PC játék - dobozos változat, Uplay kulcs, műfaj: verseny - Szállj fel kerékpárra, ugorj fel egy snowboardra vagy vegyél fel egy szárnyruhát, és lépj be egy hatalmas élővilágba, ahol más játékosok kóborolnak. Látogass el például az ikonikus amerikai nemzeti parkokba, beleértve a Bryce kanyont, a Yosemite-völgyet, a Sequoia parkot és a Mammoth-hegyet.
Megszűnt
Termékkód: WG1284
RIDE 4
PC játék - dobozos változat, műfaj: szimulátor és verseny - a játék gazdagabb karriert, dinamikusabb időjárást, új endurance módot és számos újdonságot kínál
Megszűnt
Termékkód: WG1252
F1 2020 - Michael Schumacher Deluxe Edition
PC játék - dobozos változat, műfaj: verseny - Ülj be a Forma-1-es autó volánja mögé, és harcolj a világ legjobb pilótaival szemben a legátfogóbb F1-játékban. A legelső alkalommal létrehozhatsz saját csapatot, és részt vehetsz a konstruktőrök kupa versenyén!
Megszűnt
Termékkód: WG1236de
Tour de France 2020 - PC
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős
Megszűnt
Termékkód: WG1237
5,0
F1 2020 - Seventy Edition
PC játék - dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: versenyzős -ülj egy Forma-1-es versenyautó volánja mögé, és küzdj meg a világ legjobb pilótaival az eddigi legátfogóbb F1-játékban. A legelső alkalommal itt létrehozhatsz egy saját csapatot, és részt vehetsz a konstruktőrök kupájáért zajló versenyben!
Megszűnt
Termékkód: WG1236
Monster Truck Championship - PC
PC játék - dobozos változat, műfaja stratégiai és versenyzős - Versenyezz tapasztalt versenyzőként monster truck és freestyle versenyeken Las Vegastól Orlandóig. Ezek a gépek lenyűgözőek és csodálatra méltók, de nagyon nehéz őket kezelni. Szelídíts meg 18 hűen megalkotott monster truckot 25 arénában.
Megszűnt
Termékkód: WG1234
5,0
WRC 9 The Official Game
PC játék - dobozos változat, műfaja versenyzős - A WRC 9 ott folytatódik, ahol az előző epizód véget ért, és még több tartalmat és játékmódot hoz a rajongóknak. Összesen 100 szakaszt kell teljesítened 14 országban.
Megszűnt
Termékkód: WG1230
TT Isle of Man Ride on the Edge 2
PC játék - dobozos változat, műfaj: szimulátor és verseny
Megszűnt
Termékkód: NSW630
Overpass
PC játék - PS4 / PS4 Pro, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Nintendo Switch, dobozos változat, műfaj: verseny, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: WG1214nad
4,0
MotoGP 20
PC játék - dobozos változat, műfaj: versenyzős - Élvezd a MotoGP közben tapasztalható versenyélményt. A MotoGP ™ 20-ban teljes irányítást szerezhetsz karriered felett, és olyan döntéseket hozol, amelyek kulcsfontosságúak lesznek a pályán elért sikeréhez.
Megszűnt
Termékkód: WG1217
5,0
Need For Speed Heat
PC játék - dobozos változat, Origin kulcs, angol felirat és szinkron, műfaj: versenyzős - napközben hivatalos versenyen veszel részt, éjszaka megszeged a törvényeket, menekülsz a rendőrök elől és megküzdesz az utcabeliek tiszteletéért.
Megszűnt
Termékkód: WG1173hu
Drone Championship League
PC játék - dobozos változat, műfaj: sport, szimulátor és verseny
Megszűnt
Termékkód: WG1187
Minden, amit tudunk (speciális)Forza Horizon 5 (INFÓ) - Hot Wheels DLC és egyéb újdonságok A Forza Horizon 5 az esős Angliából Mexikóba költöztette a Horizon versenyfesztivált, ahol az évszakok váltakozása mellett több különböző biom is változást hoz a játékmenet és a látvány tekintetében, hogy a több száz autóval való versenyzés a nyílt világban még...
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ