Stellar Blade Alzaboxy

Versenyzős játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(287)
DLC tartalom
(21)
Játékkredit
(10)
Platform
PC
(124)
PlayStation 5
(66)
PlayStation 4
(39)
Xbox Series X
(96)
Xbox Series S
(55)
Licenc
Doboz
(149)
Letölthető
(179)
Kulcs
Steam
(103)
Xbox Live
(65)
Origin
(5)
Uplay
(3)
Microsoft Store
(11)
Nintendo eShop
(4)
Műfaj
Versenyzős
(328)
Szimulátor
(69)
Akció
(47)
Árkád
(44)
Stratégiai
(31)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(52)
PlayStation 5 optimalizálás
(38)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(48)
Szöveg
CS
(30)
EN
(324)
DE
(222)
HU
(9)
RU
(40)
PL
(37)
FR
(83)
ES
(53)
IT
(64)
Zh
(5)
Szinkron
EN
(310)
DE
(124)
RU
(6)
PL
(5)
FR
(28)
ES
(23)
IT
(24)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

A versenyzős játékok őrült tempót, gyors autókat, nyitott világokat, licenszelt pályákat és száz órányi szórakozást kínálnak. Az autók és motorok szerelmesei itt mindent megtalálnak, amire csak vágynak. Ragadj Te is kormányt, kontrollert vagy egeret, és merülj el az adrenalinnnal teli magas oktánszámú benzin világában. Melyik versenyzős játékok teszik ezt lehetővé? Olvass tovább, és tudd meg, hogy számodra melyik a legjobb versenyzős játék.

Tovább

Versenyzős játékok – széles választék számítógépekre és konzolokra is

A versenyzős játék címek játszhatóak számítógépen, Xboxon, PlayStationön és a hordozható Nintendo Switch konzolon is. Minden platformra elérhetőek a párban játszható versenyzős játékok, realisztikus szimulátorok, valamint a fizikát nélkülöző őrült játékok is.

Versenyzős játékok PC-re

PC-s versenyzős játékok, mint a DiRT, F1, Project Cars vagy a Need for Speed sorozatok billentyűzettel és egérrel vagy kormánnyal is irányíthatók. A legrealisztikusabb élményt a pedálokkal és sebességváltókkal ellátott kormányokkal történő irányítás nyújtja.

PC-s ingyenes versenyzős játékok érdekelnek? Vár Téged a Track Mania, a Forza Motorsport 6 vagy talán a legrealisztikusabb versenyszimulátor, a Live for Speed.

Versenyzős játékok Microsoft Xbox konzolokon

Az Xbox Series és Xbox ONE játékokat kontrollerrel vagy kormánnyal is irányíthatod. Az Xbox konzolok magas teljesítménye ráadásul kiválóan alkalmas a 4K felbontású versenyzésre is.

i

Ami az Xbox versenyzős játékok kínálatát illeti, a legnépszerűbbek közé tartozik a Forza Motorsport sorozat. Ezt egészítik ki további sikeres címek, mint a MotoGP, a The Crew és sok más.

A versenyzős játékok elérhetőek PlayStation konzolon is

A SONY PlayStation konzolok éppolyan alkalmasak a versenyzős játékok játszására, mint a számítógép vagy az Xbox. Többféle irányítási módot, multiplayer játékot, magas felbontást vagy a virtuális valóság támogatását is kínálják.

Nintendo Switch-re szánt versenyzős játékok tökéletesek, ha utazás közben is szeretnéd élvezni a versenyzést és az autós játékokat.

Hogyan érhető el a realisztikus élmény a versenyzős játékok játszása során?

Ha igazán realisztikus versenyzésre vágysz, próbáld ki a versenyszimulátorokat, mint pl. az Asseto Corsa vagy a Project Cars 2. Ne feledd azonban, hogy a valódi versenyautó vezetési élményét leginkább azok a játékok nyújtják, amelyek kínálnak cockpit nézetet is. Ebben az esetben elengedhetetlen a három pedál és a sebességváltós kormány is.

játékkormányok kifejezetten a versenyszimulátorokhoz készültek. Az USB csatlakozásnak köszönhetően ráadásul gyakran több platformmal is kompatibilisek.

Online versenyzős játékok – mérd össze a tudásod élő ellenfelekkel

Az online versenyzős játékok esetében a legfontosabb a multiplayer mód. Egyes játékok ezt egy nyílt világ formájában kínálják, ahol más játékosokkal találkozhatsz, míg mások közvetlenül egy online verseny rajtvonalára állnak fel.

i

Nem számít, hogy PC-n, Xboxon vagy egyéb konzolon játszol a versenyzős játékok valamelyikével. Az online mód, azaz a multiplayer általában minden platformon elérhető része a játékoknak.

Versenyzős játékok, amelyeket érdemes kipróbálni

Nézd meg a legnépszerűbb versenyzős játékok kínálatát, amelyeket ki kellene próbálnod. Találhatsz közöttük kétjátékos online versenyzős játék címeket, egyjátékos történet/karrier alapú játékokat és sok mást is.

  • A Need for Speed az egyik legnépszerűbb játék, amelyben adrenalinpumpáló versenyeket és rendőrségi üldözéseket is átélhetsz.
  • A Project Cars 2 egy olyan versenyzős játék, amely a realisztikus élményre helyezi a hangsúlyt. Elérhető PC-re, Xboxra és PS-re.
  • A Forza Horizon 4 több mint 450 autót, évszakok váltakozását és sok érdekes helyszínt kínál.
  • A Mario Kart egy Nintendo által készített versenyzős játék. Próbáld ki, milyen érzés Mario vagy Luigi bőrében versenyezni.
  • Az F1 sorozat a formula autók szerelmeseinek talán a legjobb választás. Az F1 játékok változatai licenszeltek, szórakoztatóak és nagyon addiktívak.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
328 termék
4,8 11×
F1 22 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Lépj be a Forma-1 új korszakába az EA SPORTS F1 22-vel, a 2022-es FIA Forma-1 világbajnokság hivatalos videojátékával. Készülj fel az új szezonra, hiszen az továbbfejlesztett autók és a módosított szabályok újradefiniálják a versenynapot, teszteld képességeidet az új Miami International Autodrome-ban és éld át a Forma-1 varázsát az F1 Life-ban.
25 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0230
4,8
Lego DC Super Villains - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland, versenyzős és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Rossznak lenni jó! Élj át egy teljesen új kalandot a világ valaha látott legnagyobb gazembereként! Hozz létre, majd játssz egy teljesen új Super-Villain szerepébe bújva! Terjessz rémületet és borzalmat a nyitott LEGO világban játszódó DC akciótörténetben!
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO503
3,7
Cars 3: Driven to Win - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Disney Pixar Verdák 3 filmje alapján, amely az akció-kalandjáték és a népszerű mesefigurák egyedülálló kombinációját kínálja.
7 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO0174
5,0
Assetto Corsa Competizione - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - A GT World Challenge versenysorozat hivatalos játékaként az Assetto Corsa Competizione lehetővé teszi, hogy a GT3-as sportautó-bajnokság hamisítatlan hangulatát a saját bőrödön tapasztald meg. 24 licenszelt autót és 11 lézerrel szkennelt pályát találsz benne, amelyekkel rövid sprintmeneteket vagy többórás állóképességi körversenyeket játszhatsz egy- és többjátékos módban egyaránt.
11 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0189
5,0
Burnout Paradise Remastered - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - A legendás Burnout Paradise olyan formában tér vissza, amelyet minden árkád verseny rajongónak ki kell próbálnia. A játék nyitott világot, számos kihívást, gazdag gépkocsiparkot, de mindenekelőtt végtelen szórakozást kínál. Az alapjáték mellett mind a hat kiegészítőt megkapod, beleértve egy nagyot is, amely egy új világgal, a Big Surf Islanddal bővíti a játékot.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW658
5,0
Gear.Club Unlimited 2: Definitive Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős - A Gear.Club Unlimited 2 versenyjáték bömbölő motorok kíséretében visszatér a Nintendo Switch-re és három sikeres év után az utolsó körét az eddigi legjobb formájában kezdi meg! Nyomd padlóig a gázpedált és vágj neki a több mint 1800 mérföldnyi versenypályának, amely csak rád vár.
12 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW974
5,0
Team Sonic Racing - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Egyesíti az arcade és az autóversenyzős játékok legjobb funkcióit. Mérjétek össze képességeiteket barátaiddal az intenzív versenyeken, vagy működjetek együtt csapatként, és osszátok meg a power-up-okat és a sebességi bónuszokat. Válaszd ki saját versenystílusodat. Válassz a 3 különböző karakter közül és nyisd meg a fejlesztéseket, amelyek a leginkább megfelelnek a versenystílusodnak.
Szuper ár
8 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO504
5,0
The Crew Motorfest: Special Edition - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Üdvözlünk a Motorfesten, ahol tökéletes vezetési élményben lehet részed! Fedezd fel az élénk nyílt világot O’ahu szigetén, Hawaii-on, ahol intenzív versenyek, tematikus események, és még sok más vár. Több száz összegyűjthető, ikonikus autóval rengeteg esélyed lesz arra, hogy felvágj ügyességeddel.
11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO896
3,0
Dakar Desert Rally - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - A Dakar Desert Rally megragadja a bolygó legnagyobb Amaury Sport Organisation raliversenyének hamisítatlan sebességét és izgalmát, amelyen licencelt járművek széles választéka szerepel a világ vezető gyártóitól, köztük motorkerékpárok, autók, teherautók, quadok és SSV-k.
12 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0194
5,0
Gear.Club Unlimited 2: Tracks Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős - Legendás járműveket vezethetsz különféle környezetekben. Ezen felül a Track Edition egy kampányt is magában foglal, amely a 24 órás Le Mans versenyekre és 6 DLC csomagra összpontosít.
10 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW703
5,0
Dakar Desert Rally - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Dakar Desert Rally a bolygó legnagyobb Amaury Sport Organization rally versenyeinek hiteles sebességét és izgalmát hozza el, a világ vezető gyártóinak licencelt járműveinek teljes választékával, beleértve a motorkerékpárokat, az autókat, a teherautókat, a quadokat és az SSV-ket.
12 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1263
4,2
Need For Speed Unbound
PC játék - dobozos változat, műfaja versenyzős - Versenyezz az idő ellen, járj túl a zsaruk eszén, és indulj a The Grand heti selejtezőin, a Lakeshore végső versenyzői kihívásán. Töltsd meg a garázst precízen hangolt, egyedi járgányokkal, és menj az utcákra saját stílusodban exkluzív kiegészítőkkel, és élvezd a vibráló zenét a világ minden sarkából.
Leárazás -14 %
5 990 Ft 6 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1396
4,0
Gear.Club Unlimited 2 Ultimate Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős - Három sikeres év után a Nintendo Switch játékkonzolon a Gear.Club Unlimited 2 versenyjáték bömbölő motorok kíséretében megérkezik a PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolokra is! Nyomd padlóig a gázpedált és vágj neki a több mint 1800 mérföldnyi versenypályának, amely csak rád vár.
10 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0182
4,0
Smurfs Kart Turbo Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád
13 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1121
5,0
Team Sonic Racing - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja versenyzős - Ötvözi az arcade és az autóversenyzős játékok legjobb elemeit. Mérd össze az erőd a barátaidéval intenzív versenyeken, vagy működjetek együtt egy csapatként, és osztozzatok a power-upokon és a gyorsasági boost-okon. Válaszd ki a saját vezetési stílusod - válassz három különböző karakter közül, és tegyél szert fejlesztésekre, amelyek a leginkább megfelelnek vezetési stílusodnak.
11 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW062
4,8
WRC Generations
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - 2022-ben a WRC bajnokság a hibrid korszakba lép. A rally világa számára ez egy olyan forradalmat jelent, amely jelentős hatással van a teljesítményre, az alkalmazott stratégiákra, és alkalmazkodásra kényszeríti a versenyzőket és a csapatokat. A játékmenetet tekintve új mechanikák léptnek életbe, amelyek a hibrid motorok igényeit képviselik. A gyorsasági szakaszok megnyeréséhez körülrekintően kell kezelned az akkumulátort a motortérkép testreszabása alapján.
5 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1364
5,0
RIDE 5: Day One Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Akár csak szórakozásból versenyzel, akár magasabb szinten versenyzel, önmagad ellen, az idő ellen vagy barátaid ellen, bármi legyen is a célod, a RIDE 5 tökéletes játékmódot kínál neked - akárcsak minden idők legnehezebb versenyei.
21 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: XBSE0351
5,0
Smurfs Kart - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - Ki minden idők leggyorsabb törpje? A választ megtudod ebben a dinamikus versenyjátékban a kis kék örökmozgók híres világából!
14 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0448
5,0
Heavy Duty Challenge - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős - Ez az extrém terepjáró szimulátor lehetőséget ad arra, hogy valódi licencelt teherautókat vezess nehezen járható terepen, és hogy autentikus bajnokságok helyszínein versenyezz. A pontos fizika és mechanika révén úgy érzed majd, mintha valóban a volán mögött lennél, miközben kikerülöd az akadályokat és bemutatod vezetési képességeidet.
12 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0524
5,0
Smurfs Kart - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Ki minden idők leggyorsabb törpje? A választ megtudod ebben a dinamikus versenyjátékban a kis kék örökmozgók híres világából!
16 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1477
The Crew Motorfest - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős - Üdvözöljük a Motorfesten, a legmenőbb motoros kalandban! Fedezd fel O'ahu Hawaii szigetének vibráló, nyitott világát, és vegyél részt intenzív versenyeken, tematikus eseményeken és még sok másban! Több száz ikonikus járgányt gyűjthetsz össze, így rengeteg lehetőséged lesz megmutatni a képességeidet.
15 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0461se
4,4 16×
Need For Speed Payback
PC játék - dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: versenyzős - adrenalinnal teli játékélményt nyújt, legyen szó egy őrült rabló-küldetésről, egy fantasztikus autós versenyről, vagy egyedi, akciódús pillanatokról.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG5842
MotoGP 23: Day One Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A MotoGP legsikeresebb bajnokai melletti versenyzés izgalma egy új, izgalmas újdonságokkal teli fejezettel tér vissza a pályára! Akár tapasztalt, rutinos versenyző vagy, akár először mész kétkeréken, a MotoGP 23 olyan élményt nyújt, amely mindig szórakoztató és motiváló.
21 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0345
Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged Day One Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád - Ha úgy gondolod, az első rész remek volt, akkor készülj fel, ugyanis a második rész le fog nyűgözni a hihetetlen új funkcióknak köszönhetően.
15 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0460

Versenyzős játékok

Versenyzős játékok

A Versenyzős játékok kategóriában összesen 328 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó versenyzős játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább versenyzős játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb versenyzős játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: versenyzős játékok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ