A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Doručení zdarma Shop roku

Virtuális valóság szemüvegek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kompatibilitás
Rendeltetés
Mobiltelefonhoz
(5)
Számítógéphez
(8)
Játékkonzolhoz
(8)
Önállóan működő
(17)
Drónhoz
(2)
Képfrissítési gyakoriság
60 Hz
120 Hz
-

A virtuális valóság szemüveg a belépőjegyed egy izgalmas világba, amelyet számítógépedhez, mobiltelefonodhoz vagy játékkonzolodhoz csatlakoztathatsz. Lássuk, milyen VR szemüvegek kaphatók kínálatunkban, és mire kell figyelni a választáskor.

Tovább

Virtuális valóság szemüveg – több mint szórakozás

A virtuális valóság szemüvegek már egy ideje jelen vannak a technológiai piacon, és határozottan nem elérhetetlen sci-fi kiegészítőnek számítanak. A VR szemüveg minden egyes új modellje vagy új generációja jobb virtuális élményt és szélesebb körű felhasználási lehetőséget kínál. Lássuk, melyek a VR szemüveg használatának előnyei.

  • A virtuális valóságot a szórakoztatóiparban, de a tudományban és az oktatásban is használják.
  • A VR szemüveg mobilhoz, PC-hez, PlayStationhöz és Xboxhoz is kapható.
  • A legolcsóbb VR szemüveg modellek már párezer forintért kaphatók.
  • Egyes VR szemüvegek további funkciókkal rendelkeznek, például G-érzékelővel, giroszkóppal vagy mikrofonnal.

VR szemüveg PS4

Virtuális valóság PC-re

Hogyan működik az okostelefonokhoz való VR szemüveg?

Az okostelefonokhoz való VR szemüveg a mobil képernyőjének tartalmát jeleníti meg. Egyedi kialakításuknak köszönhetően ezek az eszközök kiküszöbölik a környezeti zajokat is, így teljesen elmerülhetsz a szórakoztató vagy oktató mobilalkalmazások által létrehozott virtuális valóság világában. A minőségi VR élményhez nagy teljesítményű okostelefonra van szükség.

i

A megfelelő, mobiltelefonhoz való virtuális valóság szemüveg kiválasztása előtt győződj meg arról, hogy az adott készülék támogatja-e a mobiltelefon képátlóját és méreteit.

Virtuális valóság szemüvegek PC-hez – a nagy igényű játékosoknak

A számítógéphez készült VR szemüveg segítségével a virtuális valóságot a játékok, a multimédia és a professzionális eszközök világában is megtapasztalhatod. A legfejlettebb számítógépes virtuális valóság szemüvegek akár 4K felbontásúak is lehetnek, így akár 3D modellezéshez is használhatók.

A virtuális valóság mindig szórakoztató

A VR játékok nem csak a 3D-s képi világról szólnak. A VR szemüveg típusok kontrollerekkel és mozgásérzékelőkkel kombinálva az egész testedet bevonják a játékba, így szó szerint végigsétálhatsz a kedvenc virtuális fantáziavilágodon, kipróbálhatod a versenyzés különlegességeit a világ bármely pályáján, vagy lézerkardokkal harcolhatsz – egyszóval felfedezheted a mai játékok határait.

A virtuális valóság szemüvegek 3D-s filmek megtekintéséhez is tökéletes kiegészítők, nem csak számítógéphez.

Az Oculus VR vagy a HTC Vive nagyszerű választás

Nagy teljesítményű virtuális valóság szemüveg érdekel a számítógépedhez? Kínálatunkban számos modellt találsz. Ha biztosra akarsz menni, válaszd az Oculus VR-t vagy a HTC Vive-ot, amelyek a PC-s VR-szemüvegek terén a legjobbnak számítanak.

  • Az Oculus VR stílusos virtuális valóság szemüveg vezérlővel, Wi-Fi-vel, Bluetooth-szal és akár 4K felbontással.
  • A HTC Vive 4K felbontásra is képes. További előnyei közé tartozik a beépített fejhallgató és a mikrofon.

Az Oculus VR a megfelelő választás, ha az Xbox One/Serieshez keresel virtuális valóság szemüveget.

VR szemüveg és hangzás

Egyes virtuális valóság szemüvegek beépített hangszórókkal és mikrofonokkal is rendelkeznek, míg más modellek széles körű kompatibilitást kínálnak a játékokkal és más headsetekkel. Így biztosan nem kell aggódnod amiatt, hogy néma lesz a virtuális valóság vagy rossz a hangminőség miatt. A beépített hangszórókkal és a kompatibilitással kapcsolatos információkért olvasd el az adott szemüveg leírását.

Virtuális valóság szemüveg játékkonzolokhoz

A VR szemüvegek játékkonzolhoz legmodernebb technológiájuknak, a nagyszerű képi világuknak, könnyű kompatibilitásuknak és egyszerű szinkronizálásuknak köszönhetően kiemelkednek a többi VR szemüveg közül. A teljesítmény miatt sem kell aggódnod, ezek a virtuális valóság szemüvegek PlayStation és Xbox konzolokkal is jól működnek.

i

PlayStation 4-hez vagy PlayStation 5-höz keresel virtuális szemüveg eszközt? Szerezd be az eredeti PlayStation VR szettet.

Egyedülálló kategória: VR szemüveg drónokhoz

Az FPV szemüvegek és szettek olyan drónhasználók számára készültek, akiknek a földi megfigyelés nem elegendő. A szemüveg egyszerűen rácsatlakozik a drón kamerájára, így a felhasználó számára egyedülálló virtuális valóságélményt nyújt.

Önműködő virtuális valóság szemüvegek

Az önállóan működő VR szemüvegek egyedi, önálló változatok, amelyek használatához nincs szükség más eszközre. Tényleg csak egy szemüvegre, némi helyre és időre lesz szükséged, hogy teljes virtuális valóságélményben részesülhess.

Milyen paraméterekre kell figyelni a VR szemüvegek kiválasztásakor?

A virtuális valóság szemüvegek több kulcsfontosságú paraméterrel rendelkeznek, például felbontás, frissítési sebesség vagy látómező.

  • A felbontás duplán van megadva - egy szemre és összességében. Általában minél magasabb az érték, annál jobb a virtuális valóság szemüveg.
  • A frissítési sebesség a virtuális valóság szemüveg képmegjelenítési sebességét jelzi. Az alapérték 60 Hz.
  • A látómező azt mutatja meg, hogy a VR szemüveg a kép mekkora részét adja vissza. Ez az érték 50° és 180° között változik.

Ne feledkezz meg a VR szemüveg tartozékokról sem

A VR szemüveg tartozékok kategóriában kiváló minőségű headseteket, vezérlőket, kiegészítő mozgásérzékelőket, cserekábeleket és sok más olyan eszközt találsz, amelyet értékelni fogsz a virtuális valóságban történő szórakozás vagy munka során.

Még mindig nem tudod, melyik virtuális valóság szemüveget válaszd? Olvasd el Hogyan válasszunk Virtuális Valóság Szemüveget? című cikkünket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
54 termék
5,0
DJI Goggles Integra
VR szemüveg - drónhoz, max. felbontás: Full HD 1920 × 1080 px, 100 Hz, csatlakozás: Wi-Fi
193 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: DJI23_7
2,8 10×
TCL NXTWEAR AIR Smart Glasses
Okos szemüveg - mobiltelefonhoz, max. felbontás: Full HD 1920 × 1080 px, 60 Hz, látómező: 47°, csatlakozás: USB-C
169 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WK711a2
VR Beat Saber Kit - Meta Quest 2 - VR szemüveg tartozék Típusok
VR Beat Saber Kit - Meta Quest 2
VR szemüveg tartozék - Meta Quest 2 vezérlőhöz, többcélú 2in1 kettős markolat, dupla markolat és hosszú markolat mód számos VR-játékhoz, a csomag tartalma: 2× Beat Sabers (bal és jobb), 1× hosszabbító markolat, 2× csuklópánt, 2× tépőzáras szalag, 2× vezérlő tok, nem tartalmazza a Meta Quest vezérlőt, használati útmutató
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1015sp12
VR Case Kit - Univerzális VR szemüveg tok
VR szemüveg tartozék - univerzális tok, ellenálló és vízálló, a csomag tartalma: 1× VR tok, 2× elválasztó (1× egész, 1× fél), 3× mikroszálas tasak, 1× hordpánt, használati útmutató, belső méretek: 38 × 23 × 21 cm
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1015sp10
Bigscreen Beyond - VR szemüveg Ingyenes
szállítás boltjainkba
Bigscreen Beyond
VR szemüveg - számítógéphez, max. felbontás: 5K 5120 × 2560 px (az egyik szemre QHD 2560 × 2560 px), 90 Hz, látómező: 102°, csatlakozás: USB-C, tartozék: törlőkendő, mikrofon
Ár hamarosan
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: BIGBEa1
2,3
VR Dual Gun Game Kit - PS VR2
VR szemüveg tartozék - PSVR2 vezérlőhöz, pisztoly rögzítővel, kompatibilitás: Pistol Whip, Resident Evil, Pavlov, The Walking Dead Saints & Sinners, Synapse és továbbiak, a csomagban: 2× Game Guns (bal és jobb) és kézikönyv
10 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: NSW1015sp9b

Virtuális valóság szemüvegek

Virtuális valóság szemüvegek

A Virtuális valóság szemüvegek kategóriában összesen 54 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó virtuális valóság szemüvegek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább virtuális valóság szemüvegek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb virtuális valóság szemüvegek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: virtuális valóság szemüvegek vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ