A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Doručení zdarma MPLA317262

VR box2

Termékkatalógus
VR box2
3,4 20 értékelés
VR szemüveg - használható mobiltelefonok mérete: 3,5" - 6"-ig, 3.5 mm-es jack-csatlakozó, dioptria korrekció 5 mm-ig
Kód:  AL3950c1a Termékszám:  VRBOX2 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

VR box2

Gondoljon egy három dimenziós képre, amely teljesen elragadja önt 3D-s filmekbe vagy játékokba. Csak egy okostelefonra, és erre a 3D-s szemüvegre lesz szüksége. Annak köszönhetően, hogy egy kép van rögtön a szemei előtt, nem fogja önt ez megzavarni . Összehasonlítva a hagyományos 3D-s TV-kkel vagy kivetítőkkel a kép teljesen el fogja ragadni önt a virtuális valóságba. Ezt a 3D-s szemüveget bárhová elviheti magával, és ha bármikor felveszi rögtön élvezheti a digitális világ egészét.

Legfontosabb jellemzői

  • Virtuális valóság okostelefonokhoz (3.5"-6")
  • Csúcs minőségű optikai alkatrészek
  • Minőségű kijelző (dioptria állítással, 5 mm-ig)
  • A telefonok egyszerű behelyezését egy ajtó segíti
  • Nagyon kényelmes, állítható elhelyezkedés az arcon
  • Készen áll fejhallgatók csatlakoztatására
  • Rengeteg 3D-s alkalmazás elérhető GooglePlay és az AppStore áruházakban (Android és iOS támogatás)

Minden egyes felhasználónak

A szemüveg kiváló minőségű optikai alkatrészekből készült, amelyek lehetőséget adnak a szemüveg viselőjének a dioptria korrekciójára 5 mm-es tartományban. Enélkül is éles 3D-s képeket láthat a szemüveggel. Ha az ön korrekciója nagyobb a 3D-s szemüvegben fennmaradt hely meg lesz őrizve hagyományos szemüvege számára. Persze van egy alapvetően beállított távolság a lencsék között, hogy a szemei normálisan látszódjanak.

Kompromisszumok nélkül

A teljes multimédiás élménybe beletartozik a tiszta hangzású zenei háttér. Ezért a szemüvegben lyukak találhatók olyan helyeken, ahol a telefon audio csatlakozója található. A nyílásnak köszönhetően, egyszerűen csatlakoztassa és vegye fel fejhallgatóját, ezután hagyja hogy a virtuális valóság magába zárja.

Műszaki adatok:

méretek:
198 × 135 × 105 mm

súly:
417 g

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VR box2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VR BOX2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VR Box2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VR BOX2 VR Brille. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VR BOX2 VR Brille.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ