Doručení zdarma Slevy s AP+

Watch Dogs Complete Edition CZ

Termékkatalógus
Watch Dogs Complete Edition CZ
Konzol játék ,
Kód:  Hranad0216

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Watch Dogs Complete Edition CZ

    A Watch Dogs új kiadása elég nagy port kavart a játékosok körében. Azonban, ha hozzád mégsem jutott el az új kiadás híre, itt az abszolút tökéletes alkalom, hogy orvosold ezt a tétovázást és pótold a hiányosságokat. Itt a Watch Dogs Complete Edition, a játék teljes változata az összes létező kiegészítővel, amely magában foglalja az add-on-okat is. 

    A Complete Edition tartalma

    • Teljes Season Pass engedély
    • Access Granted megadva
    • Ráadás Bad Blood
    • És a Conspiracy sem maradhat el

      A cselekmény csábító bonyodalma

      A fő karakter, Aiden Pearce, Chicago-ban él, éjjel azonban a számítógépes virtuális világban, a ctOS-ban (Central Operating System). Ennek a rendszernek olyan adatokhoz van hozzáférése, mint az emberek profiljai, a közlekedési lámpák, metrók, elektromos hálózatok és biztonsági kamerák. Az operációs rendszert magán kézből, privát vállalatok irányítják, és kegyetlen előnyt kovácsolnak az emberi adatokkal való kereskedelmből.  A győzelem érdekében a saját módszereiket alkalmazva kell szembeszállnod velük, megszegve az adatvédelmi szabályozásokat és a törvényeket, számítógépes rendszerek feltörését és számos anyagi kár okozását elkövetve.

      Fedezd fel a nyitott világot minden formájában

      A város részletes kidolgozása sokféle játéklehetőséget, és rendkívül szórakoztató játékmenetet ígér. Az egyedi kapcsolódás az iPad-hez lehetővé teszi a játék valós idejű nyomon követését, hogy mindig tudd, mi történik éppen a játékban. Amikor játsziol, akkor pedig úgy tudod gasznosítani ezt a  funkciót, hogy a várost térképek formájában tekintheted meg.

      Forradalmian új módja a feladatok elvégzésének

      Lehetőséged van megpróbálni bejutni a városba találomra, bízva a szerencsédben, de több, mint valószínű hogy a legvégén egy zsákutcában fogsz kikötni. Így jobban jársz, ha egy speciálisan erre a célra kialakított telefont használsz, ami a játék lényegi eleme. Ennek segítségével mindig a helyzet ura maradsz. Lehetőséged van megállítani a tömegközlekedést és így hatalmas káoszt okozni, de felhívhatod a rendőrség figyelmét egy kitalált bankrablásra is amely a rendőri erők nagy részét leköti majd. A választás az tiéd, de mindenképpen élvezetes játék áll  előtted.

      Egy igazán élénk város

      A változó időjárástól a több mint 3000 alaptípusú karakteren át a történet és a tárgyak változtatásáig végtelen számú lehetőség áll a rendelkezésedre. A Watch Dogs egy forradalmian új játék a benne lakó emberek rendszerének köszönhetően. Más játékoktól eltérően, ahol a lakosok valójában nem mennek sehova, ebben a játékban az emberek véletlenszerűen generált reális történek alapján élik az életüket, így valóban életre kelnek.

      Megjegyzés:


      Figyelem, egyes játékoknál szükség lehet:

      • regisztrációra egyes alkalmazásokban - MS Store, Origin, Steam, Uplay stb. (ehhez részletes útmutatót az Elektronikus licenc érvényesítése c. cikkünkben találsz) 
      • szélessávú internetkapcsolatra, az első játék előtt a kapcsolat beállítására, aktualizálására vagy egyéb műveletekre
      • havidíj fizetésére pl. az online játszható, multiplayeres változathoz (Xbox Live, PlayStation Plus stb.)

      A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

      Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
      Kiegészítők: Watch Dogs Complete Edition CZ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Watch Dogs Complete Edition CZ. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Watch Dogs Complete Edition CZ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Watch Dogs Complete Edition CZ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Watch Dogs Complete Edition CZ.
      P-DC1-WEB20
      30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
      3 millió megrendelés évente
      a vásárlók 98% visszatérő
      Több infó
      Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
      06-1-701-1111
      Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
      Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
      Kérjük, add meg a telefonszámodat:
      Keress minket
      Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
      További információ Kevesebb információ