Ubisoft

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés
Ubisoft játékok az Alza.hu oldalon

Ubisoft – játékspecialisták nem csak nyílt világban

A Ubisoft Entertainment egy francia játékfejlesztő és kiadó cég, amelyet 1986-ban alapított az öt Guillemot testvér. A kezdeti években az Electronic Arts és a Sierra On-Line (Half-Life) számára kezdtek játékokat kiadni. A Ubisoft ezután a külföldi piacokra is terjeszkedett, az 1990-es évek elején pedig saját játékokat is elkezdett fejleszteni. Legfontosabb címei közé tartozik az Assassin's Creed akció-kalandjáték-sorozat, valamint a Far Cry és a Heroes of Might and Magic című stratégiai játékok.

Assassin's Creed

Assassin's Creed – assassionok és templomosok nyomában

Az Assassin's Creed akció-kalandjáték-sorozat az assassinok és a templomosok közötti évszázados viszályt meséli el egy igen szerteágazó történetben. Az egyes epizódok egyik történelmi korszakból a másikba kalauzolnak bennünket. Megismerhetjük például az olasz reneszánszt (Brotherhood és Revelations), a 18. századi Karib-térséget (Black Flag és Rogue) vagy az ókori Egyiptomot (Origins) is. Az Assassin's Creed gazdag, nyílt világú játék, amely a filmiparban is hírnévre tett szert és az az azonos című film alapjául szolgált.

Far Cry – a nyílt világ és az akció ötvözete

Egzotikus úticélok, gyönyörű tájak és modern civilizáció a láthatáron. Így kezdődik minden Far Cry akciósorozat. Bár ezek a játékok különálló, egymással nem összefüggő történetegységeket alkotnak, a forgatókönyv mindig hasonló: egy veszélyes őrülttel állsz szemben, aki csak arra vár, hogy elkapjon. Az Assassin's Creed-sorozathoz hasonlóan a Far Cry is nyílt világban játszódik (a Far Cry 1 kivételével), és azt tetszés szerint fedezheted fel.

Far Cry
Heroes of Might and Magic

Heroes of Might and Magic – egy legendás stratégiai játék

Sok játékos számára a Heroes of Might and Magic (HoMaM) sorozat a legjobb választás. Ha szereted a körökre osztott stratégiai játékokat és szereted felfedezni a fantasy világok titokzatos zugait több ezer fős seregeket irányító hősök bőrébe bújva, ez a neked való szórakozás. A játék a magányos kalandoroknak és a többjátékos módok kedvelőinek egyaránt megfelelő választás. Minden epizód több egyjátékos kampányt kínál, és úgynevezett hot-seat multiplayerrel is rendelkezik. A rajongók a mai napig az 1999-es Heroes of Might and Magic 3-at tartják a legjobbnak.

Tom Clancy a videojátékok világában

A Ubisoft nagymértékben hasznosítja Tom Clancy írói licencét, és számos taktikai játékot ad ki az ő nevével, még akkor is, ha a szerzőnek nem sok köze van hozzájuk. A legrégebbi sorozat a Rainbow Six, amely egy taktikai, első személyű akciójáték, amely általában zárt környezetben játszódik. Ezzel szemben a Ghost Recon sorozat harmadik személyű nézetet kínál, és elsősorban a nagy, nyitott terek jellemzik. A licenchez tartozik még a The Divison című online taktikai harmadik személyű lövöldözős játék is.

Tom Clancy's The Divison
For Honor játék

A Ubisoft egyéb címei

A játékóriás Ubisoft portfóliója számos más népszerű címet is kínál. Ne feledkezzünk meg a Watch Dogs című városi akciójátékról, amely szintén egy nyílt világban játszódik, a Just Dance sorozat táncos címeiről vagy a For Honor című hack and slash harci játékról. A Ubisoftnak köszönhetően a South Park-sorozat rajongói újra átélhetik a pajkos, humorral teli kalandokat az azonos című videojáték-sorozatban, valamint érdemes felfedezni a The Fractured But Whole és a The Stick of Truth játékokat is.

  Az Ubisoft játékbirodalma

  Más nagy kiadók példáját követve a Ubisoft is építi videojáték-birodalmát, és világszerte számos stúdiót birtokol. A legjelentősebbek közé tartozik a Ubisoft Milan (Mario + Rabbids Kingdom Battle), a Ubisoft Singapore (az Assassin's Creed sorozat több része) és a Ubisoft Toronto (Far Cry 4 és több Splinter Cell cím). A Ubisoft emellett a Uplay nevű szolgáltatás létrehozója is. Ez különleges tartalmakat, tanácsokat és egyéb szolgáltatásokat nyújt a játékosok számára.

  Mario + Rabbids Kingdom Battle
   144 termék
   4,9 27×
   Rayman Legends Definitive Edition - Nintendo Switch
   Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád - Ugrálj a dob ritmusára, bokszolj egy basszus zenei aláfestés ütemére, vagy lovagolj a kötélen a gitár hangjára. Az időzítés és a ritmus a zenei térképek leküzdésének kulcsa. Tudd meg, hogy megvan-e benned, ami ahhoz kell, hogy a platform hőse legyél.
   Leárazás -6 %
   8 490 Ft 9 090 Ft
   Raktáron
   Termékkód: NSW020
   4,5 37×
   Assassins Creed Valhalla - PS4
   Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Bújj Eivor, a rettenthetetlen viking harcos szerepébe, és a kifinomult RPG mechanikáknak köszönhetően építsd ki saját településedet és bontakoztasd ki egyedülálló viking sagádat.
   Leárazás -3 %
   8 890 Ft 9 190 Ft
   Raktáron 5 db
   Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
   Infó
   Termékkód: MSX817st
   4,9 52×
   Assassins Creed Origins - PS4, PS5
   Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el az emberiség titokzatos történetében az Assassin's Creed következő epizódjával amely az Origins alcímet kapta, és fedezd fel az Orgyilkosok Testvériségének felemelkedésének izgalmas történetét, és ismerd meg az első orgyilkos eredetét.
   Szuper ár
   7 590 Ft
   Raktáron > 5 db
   Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
   Infó
   Termékkód: MSX096f
   4,6 53×
   Assassins Creed IV: Black Flag - PS4
   Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Felejtsd el a hősöket, a múlt eseményeit, ismerj meg új perspektívákat, új hősöket és új környezeteket, hajózz a fekete zászlóval és tapasztald meg a tenger és a szél erejét! Vezesd a hajót, és légy fenyegetés a kereskedők számára. Új korszak jön, és itt az ideje a változásnak!
   Leárazás -5 %
   6 490 Ft 6 890 Ft
   Raktáron
   Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
   Infó
   Termékkód: MSX050
   4,8
   Assassin's Creed: Unity (PC) DIGITAL
   PC játék - elektronikus licenc, Uplay kulcs, műfaja akció és RPG
   4 710 Ft
   Letölthető
   Termékkód: MVE002966
   4,8 11×
   Assassins Creed 3 + Liberation Remaster - PS4
   Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Két játékot tartalmazó csomag PS4 / PS4 Pro, PS5 játékkonzolhoz. Az Assassins Creed 3-ban Connor szerepében találod magad az amerikai függetlenségi háború idején, a Liberation-re keresztelt spin-off-ban pedig New Orleans-ben harcolsz a szabadságért.
   Leárazás -5 %
   7 390 Ft 7 790 Ft
   Raktáron
   Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
   Infó
   Termékkód: MSX597
   4,7 22×
   Immortals: Fenyx Rising - Xbox
   Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Játssz Fenyx, az új szárnyas félisten szerepében, aki a görög istenek és otthonuk megmentésére törekszik egy sötét átoktól. Harcolj mitikus szörnyekkel, használd fel az istenek legendás erejét, és győzd le Typhont, a görög mitológia legveszélyesebb titánját egy epikus párbajban.
   Leárazás -8 %
   2 190 Ft 2 390 Ft
   Raktáron
   Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
   Infó
   Termékkód: MXO675
   5,0
   Anno 1800 - PC DIGITAL
   PC játék - elektronikus licenc, Uplay kulcs, műfaja stratégiai
   6 560 Ft
   Letölthető
   Termékkód: MVE005125
   4,3 43×
   Assassins Creed Valhalla - PS5
   Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Bújj Eivor, a rettenthetetlen viking harcos szerepébe, és a kifinomult RPG mechanikáknak köszönhetően építsd ki saját településedet és bontakoztasd ki egyedülálló viking sagádat.
   Szuper ár
   8 890 Ft
   Raktáron > 10 db
   Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
   Infó
   Termékkód: PSV0026
   5,0
   Assassins Creed: Rogue Remastered - PS4
   Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Az Assassin's Creed franchise egyik sötét fejezeteinek remasterje. 4K, nagy felbontású textúrák, javított árnyékok és világítás, valamint egyéb grafikai fejlesztések. Az Assassin's Creed: Rogue a XVIII. század közepére visz, a hétéves háború idejébe. Ez a háború a nagy és erős Franciaországot pénzügyi válságba sodorta, amelynek a vége a nagy francia forradalomhoz vezetett. Látogasd meg a megfagyott Észak-Atlanti-óceánt, az Appalache-hegységet az USA keleti részén, és New Yorkot is.
   Szuper ár
   6 890 Ft
   Raktáron 2 db
   Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
   Infó
   Termékkód: MSX471
   4,8 77×
   Assassins Creed Odyssey - PS4
   Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Saját családod halálra ítélt, ezért kalandos utazásra indulsz, amely során kitaszított zsoldos katonából legendás görög hőssé változol, hogy felfedd múltad titkait. Találd meg a saját utadat egy háború által szétszakított világban, amelyet emberek és istenek egyaránt teremtettek, ahol hegyek és tengerek ütköznek.
   13 490 Ft
   Raktáron > 5 db
   Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
   Infó
   Termékkód: MSX524
   4,2 13×
   Assassins Creed Valhalla - Xbox One
   Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Bújj Eivor, a rettenthetetlen viking harcos szerepébe, valamint a kifinomult RPG mechanikáknak köszönhetően építsd ki saját településedet és bontakoztasd ki egyedülálló viking sagádat.
   8 990 Ft
   Raktáron > 5 db
   Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
   Infó
   Termékkód: MXO723st
   4,7 17×
   Immortals Fenyx Rising - PS5
   Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Játssz Fenyx, az új szárnyas félisten szerepében, aki a görög istenek és otthonuk megmentésére törekszik egy sötét átoktól. Harcolj mitikus szörnyekkel, használd fel az istenek legendás erejét, és győzd le Typhont, a görög mitológia legveszélyesebb titánját egy epikus párbajban.
   Leárazás -6 %
   4 590 Ft 4 890 Ft
   Raktáron
   Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
   Infó
   Termékkód: PSV0012
   4,2
   Watch Dogs Legion - Xbox One
   Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Watch Dogs hacker akciójáték új része a Legion nevet kapta, és a közeljövőben játszódik a disztópikus Londonban.
   Leárazás -5 %
   3 690 Ft 3 890 Ft
   Raktáron
   Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
   Infó
   Termékkód: MXO600
   1,0
   Assassins Creed Odyssey - PC DIGITAL
   PC játék - elektronikus licenc, Uplay kulcs, műfaja akció, RPG és kaland
   5 470 Ft
   Letölthető
   Termékkód: MVE005058
   1,0
   Far Cry - PC DIGITAL
   PC játék - elektronikus licenc, Uplay kulcs, műfaja akció és lövöldözős
   2 730 Ft
   Letölthető
   Termékkód: MVE005173
   4,8 37×
   Assassins Creed Mirage: Launch Edition - PS5
   Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Élvezd Basim, a ravasz utcai tolvaj történetét, akinek félelmetes látomásai vannak, és aki a 9. századi Bagdad nyüzsgő utcáin kutat válaszok után. A Rejtőzködők nevű titkos ősi szervezet révén halálos orgyilkos mesterré válik, és olyan módon változtatja meg a sorsát, ahogyan azt soha nem gondolta volna.
   Leárazás -8 %
   9 890 Ft 10 790 Ft
   Raktáron > 10 db
   Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
   Infó
   Termékkód: PSV0347
   4,8 13×
   Far Cry 6 Limited Edition - Xbox
   Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Dani Rojas szerepében a szabadságért harcolsz a kitalált Yara-szigeten, amelyet Kuba ihletett, és amelyet Anton Castillo diktátor kemény kézzel irányít. A Limited Edition tartalmazza a Jungle Expedition Pack csomagot is (Jungle Expedition Outfit, SBS fegyver és Compass fegyver talizmán).
   Leárazás -7 %
   3 790 Ft 4 090 Ft
   Raktáron
   Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
   Infó
   Termékkód: MXO766
   4,5 25×
   Avatar: Frontiers of Pandora: Limited Edition - PS5
   Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Téged, a na'vikat, elraboltak az RDA nevű emberi militarista vállalat által, és az ő céljaik szolgálatába állítottak. Tizenöt évvel később kiszabadultatok, de idegenekként találtátok magatokat szülőhelyeteken. Kapcsolódjatok vissza elveszett örökségetekhez, és fedezzétek fel, mit is jelent valójában na'vinak lenni.
   15 890 Ft
   Raktáron > 5 db
   Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
   Infó
   Termékkód: PSV0103
   5,0
   Avatar: Frontiers of Pandora: Limited Edition - Xbox Series X
   Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Téged, a na'vikat, elraboltak az RDA nevű emberi militarista vállalat által, és az ő céljaik szolgálatába állítottak. Tizenöt évvel később kiszabadultatok, de idegenekként találtátok magatokat szülőhelyeteken. Kapcsolódjatok vissza elveszett örökségetekhez, és fedezzétek fel, mit is jelent valójában na'vinak lenni.
   15 890 Ft
   Raktáron > 5 db
   Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
   Infó
   Termékkód: XBSE0071
   4,8
   Prince of Persia: The Lost Crown - PS5
   Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Vágj neki a perzsa világ mitológiai világába ültetett stílusos és izgalmas platformjátéknak, amelyben manipulálhatod az idő és a tér határait. Bújj Sargon szerepébe és fejlődj kardforgató csodagyerekből egy rendkívüli legendává, akivel akrobatikus harcokat hajthatsz végre és új időerőket és egyedülálló szuperképességeket oldhatsz fel.
   10 890 Ft
   Raktáron > 5 db
   Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
   Infó
   Termékkód: PSV0465
   4,5
   Far Cry 3 Classic Edition - PS4
   Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Far Cry 3 játék története során a magányos farkas Jason bőrébe bújsz bele, aki csapdába esett egy civilizációtól elvágott titokzatos szigeten. A hajója elsüllyedt, a barátnője eltűnt, és a sziget modern kalózoktól, drogkereskedőktől, valamint fegyverkereskedőktől hemzseg. Van egy fényképezőgépe, amellyel megörökítheti a környezetében zajló őrületet. De hamarosan rájön, hogy ha életben akar maradni, nem lesz más választása, mint fegyvert fogni és elkezdeni ölni a túlélés és a barátnője megmentésének érdekében.
   Leárazás -5 %
   7 490 Ft 7 890 Ft
   Raktáron
   Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
   Infó
   Termékkód: MSX517
   5,0
   The Crew Motorfest - PS5
   Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős - Üdvözöljük a Motorfesten, a legmenőbb motoros kalandban! Fedezd fel O'ahu Hawaii szigetének vibráló, nyitott világát, és vegyél részt intenzív versenyeken, tematikus eseményeken és még sok másban! Több száz ikonikus járgányt gyűjthetsz össze, így rengeteg lehetőséged lesz megmutatni a képességeidet.
   Szuper ár
   12 890 Ft
   Raktáron > 5 db
   Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
   Infó
   Termékkód: PSV0461se
   4,7 11×
   Assassins Creed Mirage: Launch Edition - Xbox
   Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Élvezd Basim, a ravasz utcai tolvaj történetét, akinek félelmetes látomásai vannak, és aki a 9. századi Bagdad nyüzsgő utcáin válaszok után kutat. A Hidden Ones névre keresztelt titokzatos ősi szervezet révén halálos orgyilkos mesterré válik, és olyan módon változtatja meg a sorsát, ahogyan azt soha nem is gondolta volna.
   Szuper ár
   9 890 Ft
   Raktáron > 5 db
   Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
   Infó
   Termékkód: XBSE0298

   Ubisoft

   P-DC1-WEB20
   30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
   3 millió megrendelés évente
   a vásárlók 98% visszatérő
   Több infó
   Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
   06-1-701-1111
   Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
   Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
   Kérjük, add meg a telefonszámodat:
   Keress minket
   Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
   További információ Kevesebb információ