Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Ubisoft

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés
Ubisoft játékok az Alza.hu oldalon

Ubisoft – játékspecialisták nem csak nyílt világban

A Ubisoft Entertainment egy francia játékfejlesztő és kiadó cég, amelyet 1986-ban alapított az öt Guillemot testvér. A kezdeti években az Electronic Arts és a Sierra On-Line (Half-Life) számára kezdtek játékokat kiadni. A Ubisoft ezután a külföldi piacokra is terjeszkedett, az 1990-es évek elején pedig saját játékokat is elkezdett fejleszteni. Legfontosabb címei közé tartozik az Assassin's Creed akció-kalandjáték-sorozat, valamint a Far Cry és a Heroes of Might and Magic című stratégiai játékok.

Assassin's Creed

Assassin's Creed – assassionok és templomosok nyomában

Az Assassin's Creed akció-kalandjáték-sorozat az assassinok és a templomosok közötti évszázados viszályt meséli el egy igen szerteágazó történetben. Az egyes epizódok egyik történelmi korszakból a másikba kalauzolnak bennünket. Megismerhetjük például az olasz reneszánszt (Brotherhood és Revelations), a 18. századi Karib-térséget (Black Flag és Rogue) vagy az ókori Egyiptomot (Origins) is. Az Assassin's Creed gazdag, nyílt világú játék, amely a filmiparban is hírnévre tett szert és az az azonos című film alapjául szolgált.

Far Cry – a nyílt világ és az akció ötvözete

Egzotikus úticélok, gyönyörű tájak és modern civilizáció a láthatáron. Így kezdődik minden Far Cry akciósorozat. Bár ezek a játékok különálló, egymással nem összefüggő történetegységeket alkotnak, a forgatókönyv mindig hasonló: egy veszélyes őrülttel állsz szemben, aki csak arra vár, hogy elkapjon. Az Assassin's Creed-sorozathoz hasonlóan a Far Cry is nyílt világban játszódik (a Far Cry 1 kivételével), és azt tetszés szerint fedezheted fel.

Far Cry
Heroes of Might and Magic

Heroes of Might and Magic – egy legendás stratégiai játék

Sok játékos számára a Heroes of Might and Magic (HoMaM) sorozat a legjobb választás. Ha szereted a körökre osztott stratégiai játékokat és szereted felfedezni a fantasy világok titokzatos zugait több ezer fős seregeket irányító hősök bőrébe bújva, ez a neked való szórakozás. A játék a magányos kalandoroknak és a többjátékos módok kedvelőinek egyaránt megfelelő választás. Minden epizód több egyjátékos kampányt kínál, és úgynevezett hot-seat multiplayerrel is rendelkezik. A rajongók a mai napig az 1999-es Heroes of Might and Magic 3-at tartják a legjobbnak.

Tom Clancy a videojátékok világában

A Ubisoft nagymértékben hasznosítja Tom Clancy írói licencét, és számos taktikai játékot ad ki az ő nevével, még akkor is, ha a szerzőnek nem sok köze van hozzájuk. A legrégebbi sorozat a Rainbow Six, amely egy taktikai, első személyű akciójáték, amely általában zárt környezetben játszódik. Ezzel szemben a Ghost Recon sorozat harmadik személyű nézetet kínál, és elsősorban a nagy, nyitott terek jellemzik. A licenchez tartozik még a The Divison című online taktikai harmadik személyű lövöldözős játék is.

Tom Clancy's The Divison
For Honor játék

A Ubisoft egyéb címei

A játékóriás Ubisoft portfóliója számos más népszerű címet is kínál. Ne feledkezzünk meg a Watch Dogs című városi akciójátékról, amely szintén egy nyílt világban játszódik, a Just Dance sorozat táncos címeiről vagy a For Honor című hack and slash harci játékról. A Ubisoftnak köszönhetően a South Park-sorozat rajongói újra átélhetik a pajkos, humorral teli kalandokat az azonos című videojáték-sorozatban, valamint érdemes felfedezni a The Fractured But Whole és a The Stick of Truth játékokat is.

    Az Ubisoft játékbirodalma

    Más nagy kiadók példáját követve a Ubisoft is építi videojáték-birodalmát, és világszerte számos stúdiót birtokol. A legjelentősebbek közé tartozik a Ubisoft Milan (Mario + Rabbids Kingdom Battle), a Ubisoft Singapore (az Assassin's Creed sorozat több része) és a Ubisoft Toronto (Far Cry 4 és több Splinter Cell cím). A Ubisoft emellett a Uplay nevű szolgáltatás létrehozója is. Ez különleges tartalmakat, tanácsokat és egyéb szolgáltatásokat nyújt a játékosok számára.

    Mario + Rabbids Kingdom Battle
      153 termék
      4,6 36×
      Tom Clancys The Division 2 - PS4
      Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az MMO elemekkel megtűzdelt akció RPG játék folytatása. A The Division nyitott világa gazdag választási lehetőséget kínál.
      Szuper ár
      2 890 Ft
      Szállításra kész > 10 db
      Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
      Infó
      Termékkód: MSX504
      5,0
      Anno 1800 - PC DIGITAL
      PC játék - elektronikus licenc, Uplay kulcs, műfaja stratégiai
      6 060 Ft
      Letölthető
      Termékkód: MVE005125
      4,6 18×
      Immortals: Fenyx Rising - Xbox
      Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Játssz Fenyx, az új szárnyas félisten szerepében, aki a görög istenek és otthonuk megmentésére törekszik egy sötét átoktól. Harcolj mitikus szörnyekkel, használd fel az istenek legendás erejét, és győzd le Typhont, a görög mitológia legveszélyesebb titánját egy epikus párbajban.
      Szuper ár
      2 290 Ft
      Szállításra kész > 10 db
      Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
      Infó
      Termékkód: MXO675
      4,8 22×
      Rayman Legends Definitive Edition - Nintendo Switch
      Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja árkád - Ugrálj a dob ritmusára, bokszolj egy basszus zenei aláfestés ütemére, vagy lovagolj a kötélen a gitár hangjára. Az időzítés és a ritmus a zenei térképek leküzdésének kulcsa. Tudd meg, hogy megvan-e benned, ami ahhoz kell, hogy a platform hőse legyél.
      Szuper ár
      9 690 Ft
      Szállításra kész > 5 db
      Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
      Infó
      Termékkód: NSW020
      4,6 50×
      Assassins Creed IV: Black Flag - PS4
      Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Felejtsd el a hősöket, a múlt eseményeit, ismerj meg új perspektívákat, új hősöket és új környezeteket, hajózz a fekete zászlóval és tapasztald meg a tenger és a szél erejét! Vezesd a hajót, és légy fenyegetés a kereskedők számára. Új korszak jön, és itt az ideje a változásnak!
      Szuper ár
      6 890 Ft
      Szállításra kész > 10 db
      Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
      Infó
      Termékkód: MSX050
      4,8 16×
      Immortals Fenyx Rising - PS5
      Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Játssz Fenyx, az új szárnyas félisten szerepében, aki a görög istenek és otthonuk megmentésére törekszik egy sötét átoktól. Harcolj mitikus szörnyekkel, használd fel az istenek legendás erejét, és győzd le Typhont, a görög mitológia legveszélyesebb titánját egy epikus párbajban.
      Szuper ár
      4 890 Ft
      Szállításra kész > 10 db
      Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
      Infó
      Termékkód: PSV0012
      4,5 19×
      Assassins Creed The Rebel Collection - Nintendo Switch
      Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció - A kiadás tartalmazza a Black Flag és a Rouge részeket (angol felirattal) és minden hozzá kiadott tartalmat.
      12 890 Ft
      Szállításra kész 4 db
      Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
      Infó
      Termékkód: NSW585
      4,7
      Tom Clancy's Rainbow Six: Siege - PC DIGITAL
      PC játék - elektronikus licenc, Uplay kulcs, műfaja akció és lövöldözős
      4 690 Ft
      Letölthető
      Termékkód: MVE002807
      4,5 13×
      Assassins Creed The Ezio Collection - Xbox Series
      Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az Assassin's Creed sorozat három legjobb részének HD remake-je - Assassin's Creed II, Brotherhood és Revelations, a játék nem kínál multiplayer módot!
      Szuper ár
      5 890 Ft
      Szállításra kész > 5 db
      Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
      Infó
      Termékkód: MXO146f
      4,8 19×
      Tom Clancys The Division - Xbox Series
      Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel New York City-t egy pusztító járvány lepte el. Az alapvető szolgáltatások egymás után omlanak össze. Mindenütt káosz uralkodik. Az út, amelyre kelsz vagy megmenti, vagy elpusztítja a várost.
      3 690 Ft
      Szállításra kész > 10 db
      Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
      Infó
      Termékkód: MXO110
      4,3 15×
      Watch Dogs Legion - PS5
      Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A Watch Dogs című hacker-akciójáték új epizódja a Legion címet kapta, és egy disztópikus, közeli jövőbeni Londonban játszódik.
      Szuper ár
      4 090 Ft
      Szállításra kész > 10 db
      Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
      Infó
      Termékkód: PSV0025
      4,6 19×
      Watch Dogs Legion - PS4
      Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Watch Dogs hacker akciójáték új része a Legion nevet kapta, és a közeljövőben játszódik a disztópikus Londonban.
      Szuper ár
      4 090 Ft
      Szállításra kész > 10 db
      Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
      Infó
      Termékkód: MSX642
      4,4
      Watch Dogs Legion - Xbox One
      Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Watch Dogs hacker akciójáték új része a Legion nevet kapta, és a közeljövőben játszódik a disztópikus Londonban.
      Szuper ár
      4 090 Ft
      Szállításra kész 4 db
      Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
      Infó
      Termékkód: MXO600
      4,7 45×
      Far Cry 6 - PS4
      Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Dani Rojas szerepében szállsz harcba a szabadságért a Kuba ihlette, Yara névre keresztelt kitalált szigeten, amelyet Anton Castillo diktátor kemény kézzel irányít.
      Szuper ár
      3 990 Ft
      Szállításra kész > 10 db
      Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
      Infó
      Termékkód: MSX869s
      4,6
      Far Cry 6 Limited Edition - Xbox
      Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Dani Rojas szerepében a szabadságért harcolsz a kitalált Yara-szigeten, amelyet Kuba ihletett, és amelyet Anton Castillo diktátor kemény kézzel irányít. A Limited Edition tartalmazza a Jungle Expedition Pack csomagot is (Jungle Expedition Outfit, SBS fegyver és Compass fegyver talizmán).
      4 090 Ft
      Szállításra kész > 5 db
      Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
      Infó
      Termékkód: MXO766
      4,9 25×
      Assassins Creed Mirage: Launch Edition - PS5
      Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Élvezd Basim, a ravasz utcai tolvaj történetét, akinek félelmetes látomásai vannak, és aki a 9. századi Bagdad nyüzsgő utcáin kutat válaszok után. A Rejtőzködők nevű titkos ősi szervezet révén halálos orgyilkos mesterré válik, és olyan módon változtatja meg a sorsát, ahogyan azt soha nem gondolta volna.
      16 190 Ft
      Szállításra kész > 5 db
      Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
      Infó
      Termékkód: PSV0347
      5,0
      Assassins Creed - PC DIGITAL
      PC játék - elektronikus licenc, Uplay kulcs, műfaja akció, RPG és kaland
      2 120 Ft
      Letölthető
      Termékkód: MVE005602
      4,5 15×
      Riders Republic - PS5
      Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős - Pattanj biciklire, ugorj snowboardra vagy vedd fel a szárnyasruhádat, és lépj be egy hatalmas élő világba, ahol más játékosok is kószálnak. Látogass el ikonikus amerikai nemzeti parkokba, többek között a Bryce Canyon, a Yosemite-völgy, a Sequoia Park és a Mammoth Mountain.
      Szuper ár
      8 190 Ft
      Szállításra kész > 5 db
      Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
      Infó
      Termékkód: PSV0013
      5,0
      Far Cry 6: Yara Edition - Xbox
      Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Dani Rojas szerepében a szabadságért fogsz harcolni Yara fiktív szigetén, amelyet Kuba ihletett, és amelyet Anton Castillo diktátor kemény kézzel irányít
      4 090 Ft
      Szállításra kész > 10 db
      Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
      Infó
      Termékkód: MXO766je
      4,7
      Prince of Persia: The Lost Crown - Nintendo Switch
      Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Vágj neki a perzsa világ mitológiai világába ültetett stílusos és izgalmas platformjátéknak, amelyben manipulálhatod az idő és a tér határait. Bújj Sargon szerepébe és fejlődj kardforgató csodagyerekből egy rendkívüli legendává, akivel akrobatikus harcokat hajthatsz végre és új időerőket és egyedülálló szuperképességeket oldhatsz fel.
      16 390 Ft
      Szállításra kész > 5 db
      Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
      Infó
      Termékkód: NSW1231
      5,0
      Tom Clancys Rainbow Six Extraction - PS5
      Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Állítsd össze a Rainbow Six operátorok elit csapatát, hogy behatolásokat indíts a kiszámíthatatlan elzárt zónákba és feltárd a rejtélyeket, amelyek az Archæns, a halálos és folyamatosan fejlődő idegen veszedelem mögött rejlenek. A tudás, a kooperáció és a taktikai megközelítés a legjobb fegyvered.
      4 090 Ft
      Szállításra kész 2 db
      Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
      Infó
      Termékkód: PSV0104
      4,8
      Assassins Creed Mirage Deluxe Edition - PS4
      Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Élvezd Basim, a ravasz utcai tolvaj történetét, akinek félelmetes látomásai vannak, és aki a 9. századi Bagdad nyüzsgő utcáin kutat válaszok után. Egy rejtélyes ősi társaság révén halálos orgyilkos mesterré válik, és olyan módon változtatja meg a sorsát, ahogyan azt soha nem is gondolta volna.
      16 890 Ft
      Szállításra kész 4 db
      Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
      Infó
      Termékkód: MSX1402de
      5,0
      Assassins Creed Mirage: Launch Edition - Xbox
      Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Élvezd Basim, a ravasz utcai tolvaj történetét, akinek félelmetes látomásai vannak, és aki a 9. századi Bagdad nyüzsgő utcáin válaszok után kutat. A Hidden Ones névre keresztelt titokzatos ősi szervezet révén halálos orgyilkos mesterré válik, és olyan módon változtatja meg a sorsát, ahogyan azt soha nem is gondolta volna.
      16 490 Ft
      Szállításra kész > 5 db
      Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
      Infó
      Termékkód: XBSE0298
      4,5
      Watch Dogs Legion Gold Edition - PS4
      Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - a Gold Edition tartalma: alapjáték + Season Pass
      Szuper ár
      5 890 Ft
      Szállításra kész 4 db
      Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
      Infó
      Termékkód: MSX642g

      Ubisoft

      P-DC1-WEB20
      28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
      3 millió megrendelés évente
      a vásárlók 98% visszatérő
      Több infó
      Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
      06-1-701-1111
      Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
      Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
      Kérjük, add meg a telefonszámodat:
      Keress minket
      Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
      További információ Kevesebb információ