A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Alzaboxy Q1 Shop roku

CAPCOM xbox játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
Xbox Series X
(10)
Xbox One
(5)
Műfaj
Akció
(10)
RPG
(2)
Lövöldözős
(4)
Szöveg
EN
(10)
DE
(8)
FR
(1)
ES
(1)
IT
(1)
Szinkron
EN
(10)
DE
(4)
Korhatár
16 éves kortól
18 éves kortól
-

Amennyiben az általad választott CAPCOM xbox játékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó CAPCOM xbox játékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő CAPCOM xbox játékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

CAPCOM xbox játékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha CAPCOM xbox játékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

CAPCOM xbox játékok – típusaik

A leírás elrejtése
10 termék
Dragons Dogma 2 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A Dragons Dogma 2-ben a játékosok Arisen, egy bajnok történetét élhetik át, akinek a szívét ellopta egy sárkány. Míg a folytatás helyszíne a kultikus klasszikus Dragons Dogma és annak kiegészítője, a Dark Arisen buja dombjait tükrözi, addig az eredeti kaland egy párhuzamos világban játszódik, amely két nemzetet tartalmaz, amelyek különbözőképpen viszonyulnak a sárkányok fenyegetéséhez.
+Ajándék Videójáték kiegészítő Dragons Dogma 2 - Superior Weapons Quartet - Xbox Series X melynek értéke 1 690 Ft
27 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0464
Exoprimal - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A történelem legvadabb állatainak hordái rejtélyes módon megjelennek szerte a világon, és csak a legmodernebb harci öltözéked állja útjukat. Ez a korszakok csatája a fő játékmódban, a Dino Survivalban zajlik, ahol az Exosuit-pilóták két csapata versenyez a küldetések teljesítéséért, miközben az ősi lények hordái ellen kell védekezniük.
18 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0324
Resident Evil 4 Gold Edition (2023) - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Egy Leon S. Kennedy nevű ügynök nyomozásba kezd az elnök lányának a Los Illuminados néven ismert titokzatos kultusz általi elrablása ügyében. Leon-t egy európai vidéki faluba viszi a küldetése, ahol a legvadabb rémálmain túlmutató borzalmakkal találkozik, és szembe kell néznie, hogy megtudja, ki vagy mi áll az egész mögött. A Gold Edition tartalmazza a Separate Ways DLC-t és az Extra DLC Pack-et is.
17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0482
Monster Hunter Wilds - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: Akció és RPG
Előrendelési ár
28 890 Ft
Várható időpont: december 2025
Termékkód: XBSE0470
5,0
Resident Evil 2 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Bizarr jelenség történt az amerikai Raccoon City külvárosának peremén. Az Arklay hegységnél bekövetkezett szerencsétlen incidens valódi rémálommá változtatta a városi metropoliszt, éppúgy a lakosság, mint az odalátogatók számára. Húsz évvel az eredeti Resident Evil 2 megjelenése után ismét eljött az idő, hogy visszatérjünk Raccoon City-be.
Szuper ár
8 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO527
5,0
Resident Evil 4 (2023) - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Egy Leon S. Kennedy nyomozást indít az elnök lányának Los Illuminados nevű titokzatos szekta általi elrablása ügyében. Leon keresése egy vidéki faluba vezet Európában, ahol borzalmakkal fog találkozni, amiről legrosszabb rémálmaiban sem álmodott, és amelyekkel szembe kell nézniük, hogy megtudja hogy ki vagy mi áll e mögött.
Szuper ár
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0217
5,0
Resident Evil 3 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Resident Evil 3 videojátékban a S.T.A.R.S. alakulat tagja és egyben a sorozat legikonikusabb szereplője, Jill Valentine egy olyan városból próbál megmenekülni, amelyet elleptek az élőhalottak és egyéb rémisztő szörnyűségek. A Resident Evil 3 új aszimmetrikus 4vs1 Resident Evil Resistance online multiplayer móddal érkezik.
18 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO686
5,0
Resident Evil Village - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A játék az előző részből ismert Ethan Winters történet folytatása, ötvözi a lüktető akciót a túlélés jellegzetes borzalmával, ami egyet jelent a Resident Evil sorozattal. Az ellenségek egyedi támadási módjai a játékosokat arra sarkallják, hogy gyors döntéssel módosítsák stratégiájukat: harcba indulnak vagy a túlélés érdekében menekülnek.
24 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0026
5,0
Resident Evil Village Gold Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A játékban folytatódik Ethan Winters története az előző részből, amelyben a lüktető akció a Resident Evil franchise jellegzetes túlélő horrorjával keveredik. Az ellenségek sajátos módon támadnak, így a játékosoknak gyors döntésekkel kell alkalmazkodniuk a stratégiához, hogy harcba bocsátkozzanak-e vagy meneküljenek a túlélés érdekében. A Gold Edition tartalma: Resident Evil: Village, Winters' Expansion, Trauma Pack DLC.
15 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0270
Street Fighter 6 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció
Leárazás -14 %
17 890 Ft 20 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0312

CAPCOM xbox játékok

P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ