Haztartasi-nagygepek Haztartasi-nagygepek

CAPCOM

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Termék típusa
Játék
(44)
Videójáték kiegészítő
(1)

A népszerű CAPCOM márka termékeit már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Termékeink jelentős része készleten van, ezáltal a várakozási idő is minimális. Rendeld házhoz az Alza app-on keresztül vagy használd sűrű Alzabox hálózatunkat. Olvasd el, miért vásárolj az Alza.hu webáruházban.

Tovább

Eladó CAPCOM - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő CAPCOM termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk is elérhető, valamint az Alzabox csomagautomaták is segítségedre lehetnek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Mire figyelj amennyiben CAPCOM terméket vásárolsz?

Kiválasztás során ne felejts el figyelembe venni néhány szempontot, amelyek segítenek a termék kiválasztásában. A bal menüben kiválaszthatod a parametrikus szűrőt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk a CAPCOM termékek eladási arány és az ár szerinti sorba állítását.

CAPCOM márkájú termékek a kínálatunkból

A leírás elrejtése
45 termék
4,8 19×
Resident Evil 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel, - Bizarr jelenség zajlott az amerikai Raccoon City külvárosának szélén. Egy szerencsétlen incidens az Arklay-hegységben egy pillanat alatt rémálommá változtatta a metropoliszt a lakosok és a látogatók számára egyaránt. Most, 20 évvel a Resident Evil 2 eredeti megjelenése után itt az ideje, hogy visszatérjünk Raccoon Citybe.

8 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: MSX548
5,0
Resident Evil 3 - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció,

14 810 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005050
4,7
Resident Evil 7: Biohazard Gold Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság, - A Gold Edition tartalma: Resident Evil 7 alapjáték, Banned Footage 1. és 2. rész DLC, End of Zoe DLC. A hetedik Resident Evil visszatér saját borzalmainak kezdeteihez, és a műfajnak új horror-terror szellemét kívánja megidézni. A játék a hatodik rész eseményei után játszódik egy Louisiana környéki amerikai farmon, ahol te is feltárhatod a hatalmas birtok titkait és borzalmait.

8 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MSX457
4,9
Resident Evil 3 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel, - A Resident Evil 3 videójátékban a S.T.A.R.S. alakulat tagja és egyben a sorozat legikonikusabb szereplője, Jill Valentine egy olyan városból próbál megmenekülni, amelyet elleptek az élőholtak és egyéb rémisztő szörnyűségek. A Resident Evil 3 új aszimmetrikus 4vs1 Resident Evil Resistance online multiplayer móddal érkezik.

Leárazás -13 %
12 990 Ft 14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX741
4,1
Resident Evil 4 (2005) - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, - A modern idők egyik legnagyszerűbb akciójátékának végső változata.

6 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: MSX340
5,0
Resident Evil Origins Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció,

6 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX232
5,0
Resident Evil 4 (2023) - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, - Egy Leon S. Kennedy nevű ügynök nyomozásba kezd az elnök lányának a Los Illuminados néven ismert titokzatos kultusz általi elrablása ügyében. Leont küldetése egy európai faluba vezeti, ahol a legrosszabb rémálmait is felülmúló borzalmakkal találkozik, és szembe kell néznie velük, hogy megtudja, ki vagy mi áll mindezek mögött.

+ INGYEN Elektronikus promo kód Resident Evil 4 - Előrendelési bónusz - PS5

Előrendelési ár
26 890 Ft
Megjelenés dátuma: március 24, 2023
Termékkód: PSV0256
5,0
Resident Evil Village - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, - A játék folytatja Ethan Winters történetét az előző részből, ötvözve a lüktető akciót a Resident Evil franchise jellegzetes túlélőhorrorjával. Az ellenség sajátos módon támad, így a játékosoknak a stratégiájukon kell igazítaniuk, gyorsan eldöntve, hogy a túlélés érdekében harcba bocsátkoznak-e vagy menekülnek. A VR-módban való játékhoz le kell tölteni egy ingyenes kiegészítőt, amely a PS Store-ból érhető el.

14 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PSV0006
4,0
Devil May Cry HD Collection - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, - A kiadás tartalma: Devil May Cry, Devil May Cry 2, Devil May Cry 3: Dante's Awakening Special Edition. Kapd elő a piros kabátodat és készítsd elő a fegyvereket a démonvadászatra, ez egy véres menet lesz!

7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX475
5,0
Resident Evil 7: Biohazard - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és virtuális valóság, - A hetedik Resident Evil a horror gyökereihez tér vissza, és fel kívánja frissíteni a műfajt.

7 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX616
5,0
Monster Hunter Rise + Sunbreak - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG, - A Monster Hunter Rise játék világa még nagyobb és mélyebb lesz egy hatalmas bővítéssel, amely új szörnyeket, új helyszíneket és még sok más újdonságot tartalmaz!

23 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: NSW1042
4,9
Resident Evil: Revelations - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, - A Resident Evil újrakiadása. Jill Valentine és Chris Redfield nyomozásba kezd az állítólagosan elhagyott "Queen Zenobia" nevű tengerjáró hajón.

6 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MSX0812
5,0
Resident Evil Village - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, - A játék folytatja Ethan Winters történetét az előző részből, és egyesíti a lüktető akciót a túlélés jellegzetes borzalmával, ami egyet jelent a Resident Evil sorozattal. Az ellenségeknek jellegzetes támadási módjaik vannak, ezért a játékosoknak gyors döntéssel kell módosítaniuk stratégiájukat, harcba szállnak-e vagy a túlélés érdekében menekülnek.

14 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MSX966
5,0
Worms W.M.D. All Stars - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai, - A Worms visszatérnek az eddigi legpusztítóbb játékukban. Lenyűgöző 2D-s, kézzel festett megjelenéssel, új fegyverekkel, új tárgykészítési lehetőségekkel, járművekkel, épületekkel és természetesen a szeretett klasszikus játék stílusú fegyverek visszatérésével

7 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX341
Resident Evil 4 (2023) - PS4/PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, - Egy Leon S. Kennedy nevű ügynök nyomozást indít az elnök lányának a Los Illuminados nevű titokzatos szekta általi elrablása ügyében. Leon nyomozása egy európai faluba vezet, ahol a legrosszabb rémálmait is felülmúló borzalmakkal találkozik, és amelyekkel szembe kell néznie, hogy megtudja hogy ki vagy mi áll mindezek mögött.

+ INGYEN Elektronikus promo kód Resident Evil 4 - Előrendelési bónusz - PS4

Előrendelési ár
26 890 Ft
Megjelenés dátuma: március 24, 2023
Termékkód: MSX1410
5,0
Resident Evil Village Gold Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, - A játékban folytatódik Ethan Winters története az előző részből, amelyben a lüktető akció a Resident Evil franchise jellegzetes túlélő horrorjával keveredik. Az ellenségek sajátos módon támadnak, így a játékosoknak gyors döntésekkel kell alkalmazkodniuk a stratégiához, hogy harcba bocsátkozzanak-e vagy meneküljenek a túlélés érdekében. A Gold Edition tartalma: Resident Evil: Village, Winters' Expansion, Trauma Pack DLC.

18 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XBSE0270
Resident Evil 4 (2023) - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, - Egy Leon S. Kennedy nyomozást indít az elnök lányának Los Illuminados nevű titokzatos szekta általi elrablása ügyében. Leon keresése egy vidéki faluba vezet Európában, ahol borzalmakkal fog találkozni, amiről legrosszabb rémálmaiban sem álmodott, és amelyekkel szembe kell nézniük, hogy megtudja hogy ki vagy mi áll e mögött.

+ INGYEN Elektronikus promo kód Resident Evil 4 - Előrendelési bónusz - Xbox

Előrendelési ár
26 890 Ft
Megjelenés dátuma: március 24, 2023
Termékkód: XBSE0217
Resident Evil Village - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció, - A játék folytatja Ethan Winters történetét az előző részből, és egyesíti a lüktető akciót a túlélés jellegzetes borzalmával, amely egyet jelent a Resident Evil sorozattal. Az ellenségeknek jellegzetes támadási módjaik vannak, ezért a játékosoknak gyors döntéssel kell módosítaniuk stratégiájukat attól függően hogy harcba szállnak-e, vagy a túlélés érdekében menekülnek.

13 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005430
Resident Evil 4 (2023) - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció, Leon S. Kennedy ügynök nyomozást indít az elnök lányának elrablása ügyében, amely a Los Illuminados néven ismert titokzatos szekta lelkén szárad. Leon keresése egy eldugott európai faluba vezet, ahol olyan borzalmakkal szembesül, amelyekkel még legrosszabb rémálmaiban sem találkozott, és csakis azokkal szembenézve tudhatja meg, hogy ki vagy mi áll mindez mögött.

Előrendelési ár
20 990 Ft
Megjelenés dátuma: március 24, 2023
Termékkód: MVE005847
Mega Man 11 - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és árkád, - Az ikonikus 2D platformjáték-sorozatba klasszikus nehézségű játszhatósággal új, friss vizuális stílust hoz. És ez nem az egyetlen újdonság! Mindent megtalálsz a hős sebességének növelésétől kezdve, a fegyverek hatékonyságának javításán át, és mindezt olyan játszhatósággal, amelyet már évek óta ismersz. A több mint harminc évvel ezelőtt indult játék folytatását már régóta várták, és ismét csak rajtad múlik, hogy megállítsd a gonosz géniuszt, Dr. Wilyt.

8 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX570
Resident Evil 2 Deluxe Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció,

20 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004028
4,9
Monster Hunter Rise - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG, - A Monster Hunter Rise történetében, amely Kamura falu nindzsa ihletésű területén játszódik, fedezd fel a helyi gazdag állatvilágot és növényvilágot, küzdj fenyegető szörnyekkel és válj a legjobb vadásszá.

18 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NSW766
Devil May Cry HD Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, - Tartalma: Devil May Cry, Devil May Cry 2, Devil May Cry 3: Dante's Awakening Special Edition. Vedd fel a vörös kabátod. és készítsd elő a fegyvereket a démonvadászatra, mert ez egy véres menet lesz.

7 390 Ft
Elérhetőség a készletben található tételek szerint
Termékkód: MSX475nad
5,0
Resident Evil Village - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, - A játék az előző részből ismert Ethan Winters történet folytatása, ötvözi a lüktető akciót a túlélés jellegzetes borzalmával, ami egyet jelent a Resident Evil sorozattal. Az ellenségek egyedi támadási módjai a játékosokat arra sarkallják, hogy gyors döntéssel módosítsák stratégiájukat: harcba indulnak vagy a túlélés érdekében menekülnek.

Leárazás -42 %
14 990 Ft 25 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: XBSE0026

CAPCOM

P-DC1-WEB33
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ