Stellar Blade Slevy s AP+

Xbox One Chatpad

Termékkatalógus
Xbox One Chatpad
5 2 értékelés
Billentyűzet - Az Xbox billentyűzet az Xbox One vezeték nélküli kontrollerhez csatlakoztatható, ellenőrzés alatt tarthatod a háttérvilágítású billentyűzetet és a hangerőszabályzót is. A 3,5 mm-es csatlakozóval rendelkező csevegő headsetet közvetlenül a billentyűzethez kötheted.
Kód:  MXO013 Termékszám:  5F7-00003 Gyártó honlapja:

Xbox One Chatpad

Szenvedélyes multiplayer játékos vagy, de nincs ínyedre a hosszadalmas betű keresgélés a kódok megadásakor, a barátaiddal való üzenetküldések során, vagy az alkalmazások keresésénél? Az új Xbox Chatpad neked lett kitalálva! A fekete Chatpad kompatibilis az Xbox One vezérlőjével, és hihetetlenül megkönnyíti a kommunikációt és a játékot. A billentyűzetet úgy használhatod, mint a klasszikus PC-n, ráadásul a két programozható gombbal gyorsabban tudsz alkalmazásokat megnyitni. A csomag egy csevegő headsetet is tartalmaz a kényelmes beszélgetésért.

5 ok az Xbox One Chatpad megvásárlására

  • Egyszerű és praktikus kialakítás a billentyűk standard elhelyezésével
  • A billentyűzet fekete design-t kapott, amely nem zavarja a kényelmes fogást
  • Egyszerű beüzemelés egy csatlakozó segítségével
  • Minőségi Microsoft csevegő headset
  • Háttérvilágítású billentyűzet

Úgy irányíthatod az Xbox One-t, mint a profik

Játssz az Xbox One konzolon mint egy profi, aki hihetetlenül gyorsan képes kommunikálni a többi játékossal. Chatelj, írj a keresőbe, vagy közvetlenül a játékokba olyan gyorsan, mint a számítógépen! Használd a csevegő headsetet, kommunikálj a csapattársakkal! A chatpad és a csevegő headset a legjobbak közé repít.

 

Paraméterek

Platform
Xbox One Kész!

Platform

Platform
Xbox One Kész!

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Megjegyzés:
» Emeld magasabb szintre a játékélményt az Xbox One X segítségével!
» Kisebb méret mellett is megszokott teljesítmény – az Xbox One S konzol nem okoz csalódást!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xbox One Chatpad Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One Chatpad. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xbox One Chatpad. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox One Chatpad. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox One Chatpad.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ