Doručení zdarma Alzaboxy

Archív - Xbox One szimulátor játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
89 termék
EA Sports WRC (Előrendelés) - Xbox Series X|S DIGITAL
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - Építsd meg álmaid raliautóját az eddigi legnagyobb rali játékban, az EA SPORTS™ WRC videojátékban. Élvezd a FIA World Rally Championship bajnokság vadonatúj hivatalos videojátékát, melynek fejlesztését a díjnyertes Dirt Rally sorozat fejlesztői jegyzik.
Megszűnt
Termékkód: MXESD2179
No Place Like Home - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - A No Place Like Home egy kedves és kikapcsolódást nyújtó szimulátor, amelyben Ellen Newland szerepébe bújsz. Úgy döntesz, hogy még utoljára meglátogatod a nagypapádat a Földön, mielőtt véglegesen a Marsra költöznél. Azonban hamarosan arra leszel figyelmes, hogy a nagypapád eltűnt, és a farmját nemrég lerombolták.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0414
F1 23 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Lépj be a Forma-1 új korszakába az EA SPORTS F1 23 játékban, a 2023-as FIA Forma-1 világbajnokság hivatalos videójátékában. Készülj fel az új szezonra, hiszen az újratervezett autók és a módosított szabályok újradefiniálják a versenynapot. Visszatér a Breaking Point mód és új pályák is lesznek.
Megszűnt
Termékkód: MXO895
Hokko Life - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Zárkózz be egy poros, régi műhelybe, és engedd szabadjára a kreativitásodat! Készítsd el az anyagokat, és kombináld őket szabadon, hogy csodálatos új bútorokat és egyéb tárgyakat hozz létre, amelyekre a városodnak szüksége van.
Megszűnt
Termékkód: MXO891
Chef Life: A Restaurant Simulator - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: szimulátor - Hozd létre és vezesd álmaid éttermét! Étlap, bevásárlás, díszítés, személyzet, felszerelés, vendégek... és ne feledkezzünk meg az igazi főzésről sem! Ismerd meg egy vendéglős mindennapjait, és nyerj díjakat a Michelin Guide-tól.
Megszűnt
Termékkód: MXO884
Session: Skate Sim - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: sport és szimulátor - Session játék: A Skate Simet a gördeszkázás aranykora, az 1990-es évek ihlette; lehetővé teszi az igazi gördeszkás kultúra megtapasztalását; nincs pontozás, csak te, a hely és a képzeleted!
Megszűnt
Termékkód: MXO883
WRC Generations - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MXO880
F1 22 Standard Edition - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős - Ne maradj le a Forma-1 új korszakáról az EA SPORTS F1 22-vel, a 2022-es Formula One World Championship hivatalos videojátékában; készülj fel az új szezonra, hiszen az újratervezett autók és a módosított szabályok átírják a versenynapot; teszteld képességeidet az új Miami International Autodrome-ban, és tapasztald meg a Forma-1 varázsát az F1 Life-ban.
Megszűnt
Termékkód: MXESD1962
F1 22 Standard Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Ne maradj le a Forma-1 új korszakáról, játssz az EA SPORTS F1 22-vel, a 2022-es 2022 FIA Formula One World Championship hivatalos videojátékával; készülj fel a következő szezonra, hiszen az újratervezett autók és a módosított szabályok átírják a versenynapot; teszteld képességeidet az új Miami International Autodrome-ban, és tapasztald meg a Forma-1 varázsát az F1 Life-ban.
Megszűnt
Termékkód: MXESD1961
Tour de France 2022 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja sport és szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Versenyezz a sárga trikóért a hivatalos Tour de France 2022 játékban. Élvezd az új online módot a heti kihívásokkal és ranglistákkal. Szóló módban mostantól megoldhatod az incidenseket (balesetek, betegségek) az elérhető 92 szakasz során.
Megszűnt
Termékkód: MXO878
Farming Simulator 19: Ambassador Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Élvezd a valaha volt legteljesebb gazdálkodási élményt! Légy modern gazdálkodó, és fejleszd a farmodat három hatalmas amerikai és európai környezetben, tele izgalmas új mezőgazdasági tevékenységekkel, növényekkel és állatokkal. Irányíts több mint 475 autentikus gépet és szerszámot, beleértve a John Deere-t, de a Case IH-t és még sok más gépet is.
Megszűnt
Termékkód: MXO455ae
Youtubers Life 2 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Legyél a világ leghíresebb youtubere! Működj együtt legendás hírességekkel, fedezz fel egy számos titkot rejtő várost és a népszerű videók elkészítése során tarts lépést az új trendekkel! Ismerd meg egy feltörekvő csillag életét – a hírnév, a vagyon és a rajongók már várnak rád!
Megszűnt
Termékkód: MXO871
The Sims 4: Deluxe Party Edition - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaj: szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MXO2919dpe
5,0
RiMS Racing - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A versenyek nem csak a pályán dőlnek el, ezért többnek kell lenned, mint egy egyszerű versenyzőnek, és úgy kell megértened a motor működését, mint egy igazi technikusnak. Súrlódás, szögek, fékek, gáz, röppálya, sebesség... minden tényezőt figyelembe lehet venni, mielőtt a műhelybe kerül.
Megszűnt
Termékkód: MXO859
5,0
Farming Simulator 17: Ambassador Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - A Farming Simulator 17 meghív a modern mezőgazdálkodás kemény világába. Vállald a mezőgazdasági élet minden kihívását, beleértve az állattenyésztést, a növénytermesztést, a termékértékesítést és a fakitermelést. Csak te döntöd el, hogyan akarod irányítani és fejleszteni a gazdaságodat ebben a nagy nyitott világban.
Megszűnt
Termékkód: MXO858
4,9 12×
Farming Simulator 22 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Bújj egy modern farmer szerepébe és építsd ki kreatív módon a farmodat három különböző amerikai és európai környezetben. A Farming Simulator 22 rengeteg mezőgazdasági tevékenységgel szolgál, amelyek földművelésre, állattenyésztésre és erdőgazdálkodásra összpontosulnak – most az évszakok formájában érkező kiegészítővel.
Megszűnt
Termékkód: MXO857
5,0
MotoGP 21 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Élvezd a teljes 2021-es évadot az összes fő hivatalos osztállyal, csapattal és pályával. Több mint 120 versenyző, 20 hivatalos helyszín és új, továbbfejlesztett funkciók, mint például a büntetőszabály bevezetése büntetőkör formájában.
Megszűnt
Termékkód: MXO847
4,7
F1 2020 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Ülj be egy Forma-1-es autó volánja mögé és indulj a világ legjobb versenyzői ellen az eddigi legátfogóbb F1-es játékban! Ez az első alkalom, hogy létrehozhatsz egy saját csapatot és részt vehetsz a versenyben, hogy megnyerd a konstruktőri kupát!
Megszűnt
Termékkód: MXO721s
Rocksmith 2014 Edition + Guitar Cable - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: szimulátor és party - 50 rock dal közül választhatsz, amelyek műfaja az alternatív rocktól, a heavy metalon át, egészen a klasszikus rockig terjed. A valódi szórakozás mellett jobban megtanulhatsz gitározni is.
Megszűnt
Termékkód: MXO815
The Sims 4: Star Wars Journey to Batuu bundle (teljes játék + bővítmény) - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel, - Készíts egyedülálló történetet a Csillagok háborújának világából Simed számára, és fedezd fel a távoli Batuu bolygót. Simed csatlakozik az Ellenálláshoz, beilleszkedik a gazemberek közé, vagy bevonul az Első Rendbe? A döntés rajtad múlik! Dolgozz Sim-ed hírnevén, hogy hozzáférhessen a küldetésekhez, szerezzen fénykardot vagy droidot, és megismerkedjen a híres Csillagok háborúja szereplőivel.
Megszűnt
Termékkód: MXO791
5,0
Farming Simulator 19: Premium Edition- Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - a teljes kiadás az alapjátékot, két kiegészítőt, 8 DLC-t és egy 72 oldalas nyomtatott artbookot tartalmaz
Megszűnt
Termékkód: MXO781
Assetto Corsa Competizione - Season Pass - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: szimulátor és versenyzős, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
Megszűnt
Termékkód: MXESD1513
4,0
RIDE 4: Special Edition - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: stratégiai, szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A játék gazdagabb karriert, dinamikus időjárást, új kitartási módot és sok más hírt kínál. A speciális kiadás a Season Pass és az Steelbook kiadványokat is tartalmazza.
Megszűnt
Termékkód: MXO747se
Project CARS 3 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A játék továbbfejlesztett fizikai modellt, átalakított kampányt, aszinkron multiplayer játékot és több száz közúti és versenyautót kínál különböző világmárkáktól.
Megszűnt
Termékkód: MXO749
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ