Stellar Blade Slevy s AP+

Archív - Xbox Series stratégiai játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
61 termék
Jagged Alliance 3 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - Grand Chien, a természeti erőforrásokban gazdag és politikailag mélyen megosztott nemzet a káosz közepén találja magát, amikor az újonnan megválasztott elnök eltűnik és a "Légió" néven ismert paramilitáris osztag átveszi az irányítást a vidék felett. Az elnök családja minden eszközt bevet, ideértve a megállapodást a nagy hatalommal rendelkező Adonis társasággal, hogy felbéreljenek egy csoport tapasztalt zsoldost, akik az elnök megtalálásával és az országban való rend visszaállításával lesznek megbízva.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0450
Park Beyond: Impossified Collectors Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - Mi lenne, ha csak a képzeleted szabna határt álmaid vidámparkjának létrehozásában? Indulj el egy utazásra, merülj el a képzeletedben, építs és irányíts vidámparkokat.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0122ce
Transport Fever 2: Console Edition
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor
Megszűnt
Termékkód: MSX1425nad
5,0
Transport Fever 2: Console Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Biztosítsd a világ számára a szükséges közlekedési infrastruktúrát, és tegyél szert hatalmas vagyonra a személyre szabott szállítási szolgáltatásokkal. Kövesd figyelemmel, ahogy vonatjaid a síneken közlekednek, busz és teherautó állományod az utakon száguldozik, hajóid a hullámokon lovagolnak, és repülőgépeid pedig az égbe emelkednek.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0317
Hello Neighbor 2: Standard Edition - Xbox / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja stratégiai,
Megszűnt
Termékkód: MXESD2031
Hello Neighbor 2: Deluxe Edition - Xbox / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat letöltőkulccsal, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja stratégiai, - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat letöltési kulccsal, Xbox Live és Microsoft Store kulccsal, műfaj: stratégiai
Megszűnt
Termékkód: MXESD2030
Warhammer 40K: Inquisitor Martyr Ultimate Edition
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és stratégiai
Megszűnt
Termékkód: PSV0335nad
Warhammer 40K: Inquisitor Martyr Ultimate Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és stratégiai - A Birodalomnak dolgozó erős inkvizítorként meg kell találnod és el kell pusztítanod a káosz minden formáját egy hatalmas birodalomban. A Caligari szektor az utóbbi időben a pusztítás erős nyomása alatt áll. Az ott található területek felmérése és a káosz forrásának felszámolása lesz a feladatod.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0284
Fallen Legion: Rise to Glory/Revenants Deluxe Edition - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox Series X, elektronikus licenc, műfaja akció és stratégiai - Ebben az izgalmas gyűjteményben minden döntésed életről és halálról szól. Milyen vezető leszel? Több, mint 20 különböző befejezéssel és elágazó történettel nem lesz két ugyanolyan játékmenet!
Megszűnt
Termékkód: XBSE0261
Fallen Legion: Rise to Glory/Revenants
Konzol játék - elektronikus licenc
Megszűnt
Termékkód: PSV0303nad
The DioField Chronicle - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - A mítoszok kora a nagy zűrzavar korának ad helyet... Az emberek világát a háború korszaka emészti... Egy csapat elit zsoldos, akik magukat Blue Fox-nak nevezik, felemelkedik a lángok és a káosz közepette, hogy megtapasztalják sorsukat és hősies tetteiket hajtsanak végre, amelyekről még egy eljövendő korban is énekelni fognak.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0249
Hello Neighbor 2 - Deluxe Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - a Hello Neighbor 2 egy izgalmas horrorjáték, amelyben megpróbálod felfedni a szomszédod ijesztő titkait anélkül, hogy lebuknál
Megszűnt
Termékkód: XBSE0198
Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: stratégiai,
Megszűnt
Termékkód: MXESD1938
1,0
Crusader Kings III - Day One Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - Válassz egy királyi vagy nemesi családot a számos birodalom egyikéből, amelyek Izlandtól Indiáig, az Északi-sarkkörtől Közép-Afrikáig terjedő térképen találhatók, és vezess egy dinasztiát az évszázadok során át, hogy biztosítsd minden egyes új generáció biztonságát és hatalmát.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0185
Evil Genius 2: World Domination - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat, műfaja stratégiai - az Evil Genius 2: World Domination játékban amellett, hogy elfoglalod a világot, egy szigethármason kell felépítened a saját bázisodat, amelyet izmos gorillákkal és zseniális csapdákkal kell biztosítanod, hogy elriassz mindenkit, aki megpróbálná meghiúsítani a gonosz terveidet.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0162
Train Sim World 2: Rush Hour Deluxe Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Miközben a peronok megtelnek utasokkal, és a vasúti forgalom a növekvő kereslet miatt növekszik, jön a napi csúcsforgalom. Vedd át az irányítást a teli vonatok felett, és irányíts egy forgalmas hálózatot, ahol a jelzések folyamatosan ellenőriznek téged az úton az állomások között.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0159
Train Sim World 2: Rush Hour Deluxe Edition
PC játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor
Megszűnt
Termékkód: WG1338nad
5,0
ARK: Ultimate Survivor Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és stratégiai, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Élvezz mindent, amit az ARK kínál a teljes gyűjteményben! Szelídíts meg és lovagolj meg őskori állatokat, miközben vad vidékeket fedezel fel, fogj össze más játékosokkal és vívj epikus törzsi csatákat.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0131
Iron Harvest 1920: Complete Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - A hagyomány találkozok a tudomány és a technika vívmányaival, miközben Európa még mindig csak lábadozik a világháború brutális csatái után. Újjáépülnek a városok, vidéken pedig elkezdődött a „vas betakarításának“ korszaka. A gazdák óriási lépkedő gépek romjaira bukkannak, amelyek a nagy háború hadszínterein küzdöttek.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0124
SpellForce 3: Reforced - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Az epikus RPG történetmesélés és a hozzáférhető valós idejű stratégiai játékok elemeinek egyedülálló kombinációja, amely a rajongók és az újonnan érkezők számára egyaránt magával ragadó konzolos élményt nyújt.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0120
Park Beyond - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - Mi lenne, ha csak a képzeleted szabna határt álmaid vidámparkjának létrehozásában? Utazz, mélyítsd el a képzeletedet, építs és irányíts vidámparkokat.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0122
Disciples: Liberation - Deluxe Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Kutasd át a háború sújtotta világot, és csatlakozz a világ számos frakciójához: a vallási szélsőségek által beszennyezett emberi birodalomtól az élőholtak sötét erőiig, akiket egy őrült királynő vezet. Állíts össze egy csapatot, hogy ritka nyersanyagokat gyűjts, változtasd meg a politikai hozzáállást, és küzdj meg a brutális szörnyekkel bonyolult, forduló alapú csatákban.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0111
Bus Simulator 21 Day One Edition - PS4, PS5, Xbox Series
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor
Megszűnt
Termékkód: MSX1180nad
5,0
Bus Simulator 21 Day One Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai és szimulátor - Készülj fel egy teljesen új, magával ragadó amerikai térképre, az Angel Shores-ra, és az előző rész európai térképének, a Seaside Valley-nek egy átdolgozott változatára - beleértve annak bővítését is. A Bus Simulator 21 még nagyobb, nyitott világa lehetőséget ad arra, hogy megtapasztald egy buszsofőr izgalmas mindennapjait két hatalmas városban, amelyeket szabadon felfedezhetsz.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0112
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ