A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Doručení zdarma MPLA317262

KOCH MEDIA xbox

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

Amennyiben az általad választott KOCH MEDIA xbox termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó KOCH MEDIA xbox - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő KOCH MEDIA xbox termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

KOCH MEDIA xbox vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha KOCH MEDIA xbox vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

KOCH MEDIA xbox – típusaik

A leírás elrejtése
10 termék
5,0
Stray - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja logikai - Lásd a világot egy macska szemével, és mozogj a környezetedben a rád jellemző játékossággal! Légy lopakodó, mozgékony, buta és időnként a lehető legidegesítőbb, amikor ennek a titokzatos világnak a furcsa lakóival lépsz kapcsolatba!
11 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0454
5,0
Dead Island 2: Day One Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Dead Island 2 egy magával ragadó, első személyű akció-RPG, amely egy teljesen új területre kalauzolja a játékosokat. Fedezd fel a belsőségekben fuldokló, stílusos, vibráló és zombiktól hemzsegő ikonikus Los Angelest.
Leárazás -10 %
11 890 Ft 13 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO197
Crysis Trilogy Remastered - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A Crysis Remastered Trilogy az összes egyjátékos kampányt tartalmazza a legendás belső nézőpontú shooter játékokból, a Crysis-ból, a Crysis 2-ből és a Crysis 3-ból, a mai hardverekre optimalizálva.
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0103
4,4
Xbox One - Saints Row IV Re-Elected & Gat Out Of Hell
Konzol játék - dobozos változat, műfaja akció - A Saints Row IV felújított változata tartalmazza az alapjátékot, mindkét DLC küldetéscsomagot, 25+ DLC fegyvert, 15 új járművet, 60+ darab új ruhát, 15 új bandatársat és 6 új szupererőt, mindezt HD felbontásban, valamint tartalmazza a Gat out of Hell-t
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO166
5,0
Metro: Exodus - Complete Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Negyed évvel azután, hogy az atomháború elpusztította a Földet, még mindig több ezer túlélő rekedt Moszkva romjai alatt a metró alagútjaiban. Artyomként el kell menekülnöd a metróból, és egy spártainak nevezett speciális alakulatot kell vezetned egy hihetetlen, kontinentális úton a poszt-apokaliptikus Oroszországon keresztül. Teljes csomag - tartalmazza a Metro Exodust és az összes DLC-t: a The Two Colonels-t és a Sam’s Story-t.
12 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0050
4,5
World War Z: Aftermath - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
5 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0110
Dakar Desert Rally - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Dakar Desert Rally a bolygó legnagyobb Amaury Sport Organization rally versenyeinek hiteles sebességét és izgalmát hozza el, a világ vezető gyártóinak licencelt járműveinek teljes választékával, beleértve a motorokat, autókat, teherautókat, ATV-ket és SSV-ket is.
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0172b
The King of Fighters XV: Day One Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád - 1994-es debütálása óta a KOF verekedős játékok sorozata vonzó karaktereivel és egyedülálló játékrendszerével az izgalmak új magasságaiba emelte a világot. Hat év telt el a sorozat utolsó részének megjelenése óta, és most a KOF XV minden elődjét felülmúlja a grafika, a rendszerek és az online élmények terén!
8 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0156
Surviving the Aftermath: Day One Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai - Maradj életben és boldogulj a posztapokaliptikus jövőben - az erőforrások szűkösek, de a lehetőség hívogat. Építs ki egy katasztrófáknak ellenálló, tökéletes kolóniát, védd meg a telepeseidet, és állítsd helyre a civilizációt egy elpusztult világban!
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO846
My Fantastic Ranch - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - A My Fantastic Ranch egy fiatal játékosoknak szóló játékmenedzser, amely egy fantasztikus lények által lakott varázslatos világban játszódik. A játékosnak új sárkányokat és egyszarvúakat kell örökbe fogadnia, gondoskodnia kell róluk, lovasórákat kell szerveznie, a megfelelő diákokat a megfelelő állatokhoz kell társítania, és még sok minden más feladat is vár rá.
Leárazás -26 %
7 390 Ft 9 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0262

KOCH MEDIA xbox

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox KOCH MEDIA Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább xbox KOCH MEDIA
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ