Doručení zdarma Alzaboxy

Archív - Zombie játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
65 termék
Miasma Chronicles - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Utazz végig egy poszt-apokaliptikus pusztaságon egy nem túl távoli jövőben, ahol Amerikát egy pusztító erő, a "miasma" szétszakította.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0339
Miasma Chronicles - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Utazz végig egy poszt-apokaliptikus pusztaságon egy nem túl távoli jövőben, ahol Amerikát egy pusztító erő, a "miasma" szétszakította.
Megszűnt
Termékkód: PSV0415
Miasma Chronicles
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció
Megszűnt
Termékkód: PSV0415nad
Fallout 76: The Pitt Recruitment Bundle - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához használatához Xbox Live előfizetés szükséges
Megszűnt
Termékkód: MXESD2008
Fallout 76: The Pitt Deluxe Edition - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció, RPG és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
Megszűnt
Termékkód: MXESD2007
Beyond a Steel Sky: Beyond a Steel Book Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: kaland - A Beyond a Steel Sky egy dramatikus, humoros és cybepunk thriller, amelyben izgalmas fejtörők viszik előre a gyorsan alakuló történetet egy dinamikus játékvilágban, amelyre hatással vannak a játékos tettei és reagál is rájuk.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0160
Beyond a Steel Sky: Utopia Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: kaland - A Beyond a Steel Sky egy dramatikus, humoros és cybepunk thriller, amelyben izgalmas fejtörők viszik előre a gyorsan alakuló történetet egy dinamikus játékvilágban, amelyre hatással vannak a játékos tettei és reagál is rájuk.
Megszűnt
Termékkód: PSV0179
4,0
Beyond a Steel Sky: Beyond a Steel Book Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - A Beyond a Steel Sky egy dramatikus, humoros és cybepunk thriller, amelyben izgalmas fejtörők viszik előre a gyorsan alakuló történetet egy dinamikus játékvilágban, amelyre hatással vannak a játékos tettei és reagál is rájuk.
Megszűnt
Termékkód: PSV0178
Beyond a Steel Sky: Utopia Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: kaland - A Beyond a Steel Sky egy dramatikus, humoros és cybepunk thriller, amelyben izgalmas fejtörők viszik előre a gyorsan alakuló történetet egy dinamikus játékvilágban, amelyre hatással vannak a játékos tettei és reagál is rájuk.
Megszűnt
Termékkód: NSW969
Beyond a Steel Sky: Beyond a Steel Book Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - A Beyond a Steel Sky egy dramatikus, humoros és cybepunk thriller, amelyben izgalmas fejtörők viszik előre a gyorsan alakuló történetet egy dinamikus játékvilágban, amelyre hatással vannak a játékos tettei és reagál is rájuk.
Megszűnt
Termékkód: NSW968
Beyond a Steel Sky Utopia Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja kaland, - A Beyond a Steel Sky egy dramatikus, humoros és cybepunk thriller, amelyben izgalmas fejtörők viszik előre a gyorsan alakuló történetet egy dinamikus játékvilágban, amelyre hatással vannak a játékos tettei és reagál is rájuk.
Megszűnt
Termékkód: MSX1247
Beyond a Steel Sky: Beyond a Steel Book Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja kaland - A Beyond a Steel Sky egy drámai, humoros és cybepunk thriller, amelyben izgalmas fejtörők viszik előre a gyorsan alakuló történetet egy dinamikus játékvilágban, amelyre hatással vannak a játékos tettei, és reagál is azokra.
Megszűnt
Termékkód: MSX1246
Tom Clancys Rainbow Six Extraction - Deluxe Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Állítsd össze a Rainbow Six operátorokból álló elit csapatodat, hogy küldetéseket indíts a kiszámíthatatlan elzárt zónákba és feltárd az Archæns, a halálos és folyamatosan fejlődő idegen veszedelem mögött megbúvó rejtélyeket. A tudás, a kooperáció és a taktikai megközelítés a legjobb fegyvered.
Megszűnt
Termékkód: XBSE0072de
Tom Clancys Rainbow Six Extraction - Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció és lövöldözős - Állítsd össze a Rainbow Six operátorokból álló elit csapatodat, hogy küldetéseket indíts a kiszámíthatatlan elzárt zónákba és feltárd az Archæns, a halálos és folyamatosan fejlődő idegen veszedelem mögött megbúvó rejtélyeket. A tudás, a kooperáció és a taktikai megközelítés a legjobb fegyvered.
Megszűnt
Termékkód: PSV0104de
5,0
Dying Light: Platinum Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció - Járd be a fertőzött világot, ahol csak a legerősebbek maradnak életben. Sajátítsd el a harci képességeket és küzdj mindenféle szörny - emberek és élőholtak - ellen. Parkour tudásodnak köszönhetően közlekedj a tetőkön, készíts fegyvereket és segíts a többi túlélőnek, miközben szembeszállsz a saját rémálmaiddal! A csomag tartalma: a játék a bővítőcsomagokkal együtt, kétoldalas nyomtatott térkép, túlélési útmutató és matricák.
Megszűnt
Termékkód: NSW930
4,9
Horizon Forbidden West - Special Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaj: akció - Csatlakozz Aloyhoz veszélyes útján a Tiltott Nyugaton át, ahol titokzatos új fenyegetések várnak rád. Fedezd fel a távoli vidékeket, harcolj még nagyobb és ijesztőbb gépekkel, és találkozz meglepő új törzsekkel. Steelbookot és mini artbookot tartalmaz.
Megszűnt
Termékkód: PSV0007se
4,4
Horizon Forbidden West - Collectors Edition - PS4/PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció - Csatlakozz Aloyhoz veszélyes útján a Tiltott Nyugaton át, ahol titokzatos új fenyegetések várnak rád. Fedezd fel a távoli vidékeket, harcolj még nagyobb és ijesztőbb gépekkel, és találkozz meglepő új törzsekkel. Tartalma: steelbook, Aloy és Tremortusk figura, mini artbook és további digitális tartalom. Tartalmaz egy kódot a játék digitális verziójának letöltéséhez PS4-re vagy PS5-re.
Megszűnt
Termékkód: PSV0007ce
5,0
Horizon Forbidden West - Special Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, magyar felirat, műfaj: akció - Csatlakozz Aloyhoz veszélyes útján a Tiltott Nyugaton át, ahol titokzatos új fenyegetések várnak rád. Fedezd fel a távoli vidékeket, harcolj még nagyobb és ijesztőbb gépekkel, és találkozz meglepő új törzsekkel. Steelbookot és mini artbookot tartalmaz.
Megszűnt
Termékkód: MSX1197se
4,2
Tom Clancys Rainbow Six Extraction Limited Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Állítsd össze a Rainbow Six operátorok elit csapatát, hogy behatolásokat indíts a kiszámíthatatlan elzárt zónákba és feltárd a rejtélyeket, amelyek az Archæns, a halálos és folyamatosan fejlődő idegen veszedelem mögött rejlenek. A tudás, a kooperáció és a taktikai megközelítés a legjobb fegyvered.
Megszűnt
Termékkód: PSV0104le
4,3
Tom Clancys Rainbow Six Extraction Limited Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Állítsd össze a Rainbow Six operátorok elit csapatát, hogy behatolásokat indíts a kiszámíthatatlan elzárt zónákba és feltárd a rejtélyeket, amelyek az Archæns, a halálos és folyamatosan fejlődő idegen veszedelem mögött rejlenek. A tudás, a kooperáció és a taktikai megközelítés a legjobb fegyvered.
Megszűnt
Termékkód: MSX1140le
Tom Clancys Rainbow Six Extraction - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Állítsd össze a Rainbow Six operátorok elit csapatát, hogy behatolásokat indíts a kiszámíthatatlan elzárt zónákba és feltárd a rejtélyeket, amelyek az Archæns, a halálos és folyamatosan fejlődő idegen veszedelem mögött rejlenek. A tudás, a kooperáció és a taktikai megközelítés a legjobb fegyvered.
Megszűnt
Termékkód: MSX1140
4,0
Dying Light 2: Stay Human - Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció és lövöldözős - Több mint húsz évvel ezelőtt Harranban harcoltunk a vírussal - és veszítettünk. Most újra veszítünk. A Várost, az egyik utolsó nagy emberi települést, konfliktus szabdalja. A civilizáció visszatért a sötét középkorba. És mégis, még mindig van reményünk.
Megszűnt
Termékkód: PSV0093de
5,0
Dying Light 2: Stay Human Deluxe Edition - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Több mint húsz évvel ezelőtt Harranban harcoltunk a vírussal - és veszítettünk. Most újra veszítünk. A Várost, az egyik utolsó nagy emberi települést, konfliktus szabdalja. A civilizáció visszatért a sötét középkorba. És mégis, még mindig van reményünk.
Megszűnt
Termékkód: MXO519de
Dying Light 2: Stay Human - Collectors Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, angol felirat és szinkron, műfaj: akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Több mint húsz évvel ezelőtt Harranban harcoltunk a vírussal - és veszítettünk. Most újra veszítünk. A Várost, az egyik utolsó nagy emberi települést, konfliktus szabdalja. A civilizáció visszatért a sötét középkorba. És mégis, még mindig van reményünk.
Megszűnt
Termékkód: MSX541ce
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ