30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Garmin Descent Mk2S Sapphire Light Gold / Light Sand Band

Termékkatalógus
Garmin Descent Mk2S Sapphire Light Gold / Light Sand Band
5 1 értékelés
Okosóra - női magyar nyelvű menüvel, GPS, Garmin Pay, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, golfozáshoz, úszáshoz, vízállóság: 100 m (10 ATM), rozsdamentes acél tok
Kód:  PPMk2S02 Termékszám:  010-02403-01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Descent Mk2S Sapphire Light Gold / Light Sand Band

Az okosóra víz felett és alatt is használható

A Garmin Descent Mk2S egyesíti magában a csúcskategóriás okosórát és a búvárkomputert. A pontos pulzusszám és a vér oxigéntelítettségének mérése mellett a merülések részletes naplózását is élvezheted vele. Természetesen rengeteg sportprofilt is tartalmaz, így minden aktív egyén kiválaszthatja a kedvencét. Profi futók, kerékpárosok, golfozók és úszók használják őket. Búvárkodás közben számíthatsz arra, hogy a Garmin órád 100 méteren is teljesen működőképes marad. Az óra színes kijelzője mélységben automatikusan aktiválódik. Üzemidő tekintetében is van mire számítanod, hiszen okosóra üzemmódban akár 7 napot is kibír, aktív GPS-sel 18 órát, merülés üzemmódban pedig teljes 30 órát.

A Garmin Descent Mk2S Sapphire Light Gold / Light Sand Band okosóra főbb jellemzői

  • Intelligens funkciók a mindennapi használathoz: értesítések a telefonról, időjárás, naptár, zenevezérlés okostelefonról és óráról
  • Az óra kiváló minőségű, 240×240 px felbontású, kerek, színes érintős kijelzővel rendelkezik
  • A Garmin Pay érintés nélküli fizetések támogatása
  • Hosszú akkumulátor üzemidő: 7 nap okosóra üzemmódban, 30 óra merülés üzemmódban, 18 óra GPS bekapcsolva
  • GPS, GLONASS, GALILEO műholdas támogatás a pontos helymeghatározáshoz
  • A Garmin Descent Mk2S okosóra számos érzékelővel rendelkezik (hőmérő, mélységérzékelő, pulzoximéter, gyorsulásmérő, giroszkóp, iránytű)
  • Folyamatos pulzusmérés a csuklóról a Garmin Elevate optikai érzékelővel
  • A Garmin Descent Mk2S figyeli az alvást, a légzésszámot, a folyadékbevitelt, a női ciklust, a stresszszintet

A Garmin Descent Mk2S egy multisport okosóra

A Descent Mk2S okosóra több merülési móddal rendelkezik a lehető legpontosabb mérés érdekében. Használhatod például az egykeverékes vagy többkeverékes merülést, a mélységmérő módot, a klasszikus Apnoe, az Apnoe Hunt és a zártkörű merülést. Ezek az üzemmódok az igényeidhez igazíthatók, és további képernyők adhatók hozzá a számodra fontos adatokkal. A műholdas technológia támogatásával a Garmin Descent Mk2S lehetővé teszi a merülés be- és kilépési pontjainak megjelölését. A hozzá tartozó Garmin Dive alkalmazás részletes áttekintést nyújt és megőrzi a merülések történetét. Akár 200 merülést is tárolhatsz minden részletével együtt. A Garmin Descent Mk2S okosóra másik előnye az inReach kommunikátorokkal való kompatibilitás. Amíg az inReach egy búvártáskában van, mindig magaddal viheted a merülésekre.

Az aktív és igényes felhasználóknak készült óra

A Garmin Descent Mk2S a szárazföldön is otthonosan mozog. A PacePro technológiának köszönhetően az óra segít megtervezni a tempót, figyelembe véve a választott útvonal magassági profilját. Ezzel tökéletes eszközt kapsz a futásod ideális tempójának beállításához. Természetesen a Garmin Descent Mk2S okosóra számos előre beállított sportprofillal rendelkezik, így nem kell a búvárkodásra és a futásra korlátozódnod.Ha a hegyi kerékpározás rajongója vagy,akkor számíthatsz rá, hogy részletes feljegyzéseket kapsz a tekerésedről, mivel az óra méri a tekerésed nehézségét és egyenletességét, az ugrások számát és hosszát, valamint sok más adatot. A Garmin Descent Mk2S okosórával animált edzéseket játszhatsz le (kardió, súlyzós edzés, jóga, pilates stb.). Néhány már fel van töltve az órára, de a Garmin Connectben még többet is találsz.

A Garmin Descent Mk2S a csuklóról méri a pulzusszámot

Az okosóra egy kiváló minőségű optikai érzékelő segítségével figyeli a pulzusszámot. Láthatod a pulzusszámod intenzitását és variabilitását, amelyet a Garmin a stresszszinted értékelésére használ. A Garmin Descent Mk2S ezeket az értékeket víz alatt is képes mérni, mellpánt nélkül. A vér oxigéntelítettségének ellenőrzése ma már magától értetődő. Értéke szorosan összefügg az akklimatizációval vagy az alvásminőségével. A Garmin okosóra napközben, éjszaka és természetesen légzőgyakorlatok vagy sportolás közben is figyeli a légzésszámot. Mivel a regenerálódás minden edzés szerves része és az élet szükséges része, a Garmin Descent Mk2S okosóra ebben is a legnagyobb segítségedre lesz. A pontos alvásfigyelés és a könnyű, mély és REM alvásfázisok részletes elemzése kiszámítja az alvási pontszámot - azt, hogy mennyire volt hatékony az alvás. A regenerálódási asszisztens hasonlóan működik, az összegyűjtött adatok alapján határozza meg, hogy mennyi ideig kell regenerálódnod, és mikorra ütemezd a következő edzést. Ez az te aktuális állapotodtól is függ.

Tartsd a kapcsolatot a környezeteddel

Az óra beépített GPS-szel rendelkezik, így a pontos útvonal rögzítésében sem szenvedsz hiányt, de a navigációban is számíthatsz rá. A Garmin Descent Mk2S jelzi, hogy mikor kell időben megfordulni. A Garmin okosórák más érdekes funkciókkal is rendelkeznek, amelyeket a mindennapi használat során értékelni fogsz. Például az óra belső memóriája elég nagy ahhoz, hogy akár 2000 zeneszámot is tároljon. De használhatsz streaming zenei alkalmazásokat is, mint például a Spotify®, a Deezer vagy az Amazon Music. Az üzletekben a támogatott kiskereskedőknél az órával gyors, érintés nélküli fizetést is használhatsz, így nem kell keresgélned a pénztárcádat. Ha a Garmin Descent Mk2S-t párosítod okostelefonoddal, intelligens értesítéseket kapsz a bejövő e-mailekről, szöveges üzenetekről és a különböző alkalmazásokból érkező értesítésekről.

A Garmin Descent Mk2S vezeti a személyes edzésnaplódat

Ha a Garmin Descent Mk2S- órát Bluetooth-on keresztül párosítod a Garmin Connect mobilalkalmazással, a rögzített tevékenység automatikusan átkerül a személyes edzésnaplódba, így átfogó értékelést kapsz. Az egyes értékek egyértelmű grafikonok formájában jelennek meg, beleértve az edzéshatás és az ajánlott regenerálódási idő megjelenítését.

A Garmin Descent Mk2S QuickRelease gyorskioldó szíjakat használ

A QuickRelease mechanizmussal ellátott cserélhető szíjak lehetővé teszik, hogy a Garmin Descent Mk2S okosóra megjelenését a stílusodhoz igazítsd. Egyszerűen távolítsd el a szíjat a fül elcsúsztatásával, és helyezz be egy másikat. Szilikon, bőr vagy fém szíjak többféle színben kaphatók.

Connect IQ bolt

A nyílt Connect IQ platformot harmadik féltől származó fejlesztői alkalmazásokhoz tervezték, így új alkalmazásokat fedezhetsz fel és tölthetsz le, amelyek segítségével a Garmin Descent Mk2S okosórát saját igényeidhez igazíthatod. Rendelkezésre állnak stílusos számlapok, fitneszalkalmazások, online zenei platformok, praktikus eszközök, szórakoztató játékok stb.

Tarts részletes nyilvántartást a merüléseidről

A Garmin Descent Mk2S órához tartozik egy Garmin Dive alkalmazás, amely tárolja a merülések adatait. Kézi merülési naplót is vezethetsz, rögzítheted a merülések során használt különböző típusú felszereléseket és még sok mást. Ezt az információt megoszthatod másokkal. Tartalmaz Explore eszközt, amellyel a világ búvárhelyeit böngészheted, és megtudhatod a népszerűségüket, nehézségüket vagy az aktuális időjárást. Amint a Garmin Descent Mk2S készüléket összekapcsolod az alkalmazással, a merülési adatok automatikusan szinkronizálódnak. Ezután könnyen és áttekinthetően böngészheted a merülések részletes elemzéseit.


Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Úszás, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
168 óra (7 nap) Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!
Kijelző mérete
1,2" Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
43 mm Kész!
Tok anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Tok színe
Arany, Bézs Kész!
Vízállóság
100 m (10 ATM) Kész!
Vezérlés módja
Gombvezérlés Kész!
Tömeg
60 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS Kész!
NFC fizetési típus
Garmin Pay Kész!
Szenzorok és hardver
Oximéter, Barométer, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Úszás, Túrázás, Evezés Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!

Értesítések és hívások

Értesítés a telefonról
Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia Kész!

Szíj

Strap colour
Bézs Kész!
Szíj anyaga
Szilikon Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csukló min. kerülete
12,8 cm Kész!
Csukló max. kerülete
22,4 cm Kész!
Csatlakoztatás típusa
20mm Garmin QuickFit Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
168 óra (7 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
18 óra (0,75 nap) Kész!
Belső tárhely
igen Kész!
Tárhely kapacitása
32 GB Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"
» További Garmin órák"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin Descent Mk2S Sapphire Light Gold / Light Sand Band Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Descent Mk2S Sapphire Light Gold / Light Sand Band. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Descent Mk2S Sapphire Light Gold/Light Sand Band. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Descent Mk2S Sapphire Light Gold / Light Sand Band. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Descent Mk2S Sapphire Light Gold / Light Sand Band.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ