Shop roku Akvizice ApF HU

Garmin vívomove 3S Sport, Silver Gray

Termékkatalógus
Garmin vívomove 3S Sport, Silver Gray
Okosóra - férfi, közvetlen pulzusmérés a csuklón, alvásfigyelés, lehetőség telefon összepárosítása után hívás fogadás/vagy elutasítása, vízállóság: 50 m (5 ATM) , iOS és Android kompatibilis, üveg anyaga: kémiailag edzett, szíj anyaga: szilikon, tok anyaga: műanyag
Kód:  HUGvmhr14 Termékszám:  010-02238-20 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin vívomove 3S Sport, Silver Gray

A(z) Garmin vívomove 3S Sport, Silver Gray smartwatch azok részére ajánlott, akik megbízható okoskészüléket keresnek a napi sporttevékenységük monitorozására. A(z) szilikon óraszíj első ránézésre is lenyűgöző. Az óraszerkezetet edzett üveg óvja. Egy 0,8" átlójú kijelző segítségével a legkülönfélébb információkat jeleníti meg. Dizájnos kivitelezéséhez a(z) kerek számlap ugyancsak hozzájárul. Ha fel akarsz hívni valakit, akkor ezt lebonyolíthatod az okosórán keresztül. Olyan átlagos órafunkciókkal is büszkélkedik, mint a(z) dátum, stopper, ébresztőóra, a hét napja, megvilágítás és naptár. Továbbá a következő sportfunkciók is rendelkezésre állnak: lépésszámláló, kalóriaszámítás, pulzusmérés, távolságmérés, tempómérés, emelet számlálás, pulzus zónák, automatikus tevékenység indítás és a test regenerálódásának szintje. Ennek a modellnek a súlya 38,6 g. Vásárlás előtt arra is figyelj oda, hogy minimum 11 cm és maximum 17,5 cm kerületű csuklóhoz alkalmas.

A(z) Garmin vívomove 3S Sport, Silver Gray smartwatch fontos jellemzői

  • A(z) Garmin okosóra összeköthető az iOS és Android operációs rendszerrel
  • Vízállósági foka: 50 m (5 ATM)
  • Időmegjelenítés: analóg
  • Olyan átlagos órafunkciókkal is bír, mint a(z) dátum, stopper, ébresztőóra, a hét napja, megvilágítás és naptár
  • Kezelni tudja a telefonos értesítéseket
  • A(z) Garmin által gyártott smartwatch sportfunkciói: lépésszámláló, kalóriaszámítás, pulzusmérés, távolságmérés, tempómérés, emelet számlálás, pulzus zónák, automatikus tevékenység indítás és a test regenerálódásának szintje
  • Operációs rendszerének típusa: saját gyártói operációs rendszer
  • Az óraszíj színe: szürke

A(z) Garmin vívomove 3S Sport, Silver Gray okosóra kellemes meglepetéseket rejt

A(z) Garmin vívomove 3S Sport, Silver Gray probléma nélkül összehangolható iOS és Android operációs rendszerű eszközökkel, mégpedig ANT+, Bluetooth és USB használatával. Az alvásfigyelő analizálja a zavartalan alvási időt, valamint segít a jobb alvásban, hogy mindig kipihenten ébredj. A zenelejátszó leegyszerűsíti a következő zeneszám kiválasztását anélkül, hogy elő kéne venned a mobiltelefonodat. Az integrált akku átlagos funkcionálási ideje 120 óra. Így garantáltan nem fog pont akkor lemerülni, amikor kilépsz az ajtón. Felszereltségéből a belső tárhelyet sem felejtették ki, amelynek kapacitása 0 GB. Angol és német nyelvű felhasználói kezelőfelületet kínál. A(z) Garmin által létrehozott okosóra mobilalkalmazása elérhető angol, cseh, német, magyar és szlovák nyelven.

Ez a(z) okosóra garantáltan sportolásra ösztönöz

A(z) Garmin vívomove 3S Sport, Silver Gray nyomon követi az olyan sporttevékenységeket, mint a(z) futás, séta, kerékpározás, fitnesz, úszás és jóga. A pulzusmérő funkció szavatolja, hogy a számodra ideális, zsírégetésre alkalmas pulzusszámon folytasd az edzést. 50 m (5 ATM) vízállósági értékének hála úszás és búvárkodás közben is használhatod. A kiegyensúlyozott étkezés elérésében úgyszintén támogat az elégetett kalóriák számlálásával. A lépésszámláló folyamatosan rögzíti a mozgást és különféle statisztikákat készít.

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Úszás Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
288 óra (12 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
39 mm Kész!
Tok anyaga
Műanyag Kész!
Tok színe
Ezüst Kész!
Vezérlés módja
Érintőképernyő Kész!
Tömeg
38,6 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Úszás Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Zenelejátszó az órában, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Időjárás előrejelzés, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hely és útvonal követése
Telefon párosítás GPS-en keresztül Kész!

Értesítések és hívások

Üzenetek
Előre beállított válaszok az üzenetekre Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák Kész!
Felület nyelve
Angol, Német Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
288 óra (12 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
120 óra (5 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
0 GB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Garmin órák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin vívomove 3S Sport, Silver Gray Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Vívomove 3S Sport Silver Gray.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ