Akvizice ApF HU Siguro kuchyňský robot

GARNI 15T OneCare + 3 év garanica

Termékkatalógus
GARNI 15T OneCare + 3 év garanica
Légtisztító - 200 m³/h légtisztító teljesítmény, 43 W teljesítményfelvétel, 24 m² max. ajánlott szobaméret, 20,4 - 45,5 dB(A) zajszint, antibakteriális, HEPA, hideg katalizátoros, karbon szűrő, funkciók: időzítő, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, okos funkciók, szűrőcsere jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: kijelző, távirányító, gyerekzár, mosható szűrő és érintőpanel, méret: 55,3 × 33 × 17,8 cm (Ma×Sz×Mé)
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  GARCV926 Termékszám:  GARNI 15T OneCare
GARNI 15T OneCare + 3 év garanica 84 490 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

GARNI 15T OneCare + 3 év garanica

3 év meghosszabbított garancia

Gyakori allergiás vagy felső légúti panaszaid vannak? Ebben az esetben nem hiányozhat az otthonodból ez a modern GARNI 15T OneCare légtisztító. Könnyedén semlegesítheted vele a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. Az innovatív technológia és az effektív antibakteriális, HEPA, hidegkatalizátoros, szén szűrő gondoskodik arról, hogy tiszta, friss levegőt lélegezhess be. Teljesítményének köszönhetően 24 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására megfelelő. Stílusos megjelenésén kívül olyan modern funkciók használatát teszi lehetővé, mint automatikus üzemmód, időzítő és levegő ionizálás.

Légtisztító GARNI 15T OneCare + 3 év garanica ...
Légtisztító GARNI 15T OneCare + 3 év garanica ...

GARNI 15T OneCare + 3 év garanica légtisztító készülék lényeges paraméterei

  • Egy ilyen modern GARNI légtisztító hatékonyan eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Szűrő típusa: HEPA, szén, antibakteriális és hideg katalizátor
  • 24 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására megfelelő
  • 200 m³/h teljesítménnyel büszkélkedhet
  • Az ionizációs funkcióval kiegészítve hatékonyabbá válik a teljes tisztítási folyamat
  • A beépített időzítővel bekapcsolhatjuk a légtisztítót egy adott intervallumra
  • Mosható szűrővel
  • Nem jelent problémát a légtisztító mobilalkalmazáson keresztül történő vezérlése
  • Teljesen kompatibilis olyan technológiákkal, mint Wi-Fi
  • Az aktuális információk leolvashatók a kijelzőn
  • Érintésvezérlő panel
  • A szűrő cseréjének szükségére egy jelzés figyelmeztet
  • Egy ilyen modern GARNI légtisztító teljesítménye 43 W
  • A minimális zajszint értéke 20,4 dB(A), illetve az érték legfeljebb 45,5 dB(A)

Bátran megbízhatsz ebben a nagy teljesítményű levegő tisztítóban a neves GARNI gyártótól

Egy ilyen praktikus GARNI levegőtisztító olyan praktikus funkciókkal rendelkezik, amelyek kényelmesebbé teszik a mindennapi használatát. A légtisztító az automatikus üzemmódnak köszönhetően a levegő minőségének megfelelően állítja be a teljesítményét. A beállítások automatikusan megtörténnek, így egyáltalán nem kell beavatkoznunk semmibe. A beépített időzítőnek köszönhetően a levegő tisztító az általunk megadott idő elteltével kikapcsolja magát. Ha a szűrőt ellenőrizni kell, és esetleg ki kell cserélni, akkor megjelenik egy szűrőcsere jelző.

Légtisztító GARNI 15T OneCare + 3 év garanica ...
Légtisztító GARNI 15T OneCare + 3 év garanica ...

A modern felszereltség megkönnyíti az irányítást

Ezen GARNI levegő tisztító nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkenti a por mennyiségét a helyiségben, ezáltal kevesebbet kell takarítani. A légtisztító egy mobil alkalmazással vezérelhető, amivel bekapcsoljuk és kiválasztjuk a kívánt programot. Olyan technológiákkal kompatibilis, mint Wi-Fi. A könnyen leolvasható kijelző mutatja az aktuálisan szükséges információkat. Mindent könnyedén ellenőrizhetünk az érintős vezérlőpanelen. A levegő tisztító távirányítóval kényelmesen beállítható anélkül, hogy el kellene hagynunk a kanapét. A gyermekzár funkció megakadályozza, hogy véletlenül módosítsuk a beállításokat vagy kikapcsoljuk a készüléket. A szűrő tisztítása egyszerű, csak mossuk le vízzel és távolítsuk el a felgyülemlett szennyeződéseket.

Egy ilyen modern GARNI légtisztító érdekes funkcióival lep majd meg

Egy ilyen modern GARNI levegő tisztító javítja otthonunk klímáját, miközben friss környezetet teremt. A levegő ionizációs funkció negatív töltésű ionokat ad a környezethez, hogy megszüntesse az allergéneket. Növeli a szűrési hatékonyságot, mivel hozzájárul a porszemcsék összecsomósodásának felgyorsításához. Az ionizátor célja tehát, hogy az egész folyamatot hatékonyabbá tegye, és még azokat a részecskéket is eltávolítsa, amelyek egyébként szabadon lebegnének a levegőben.

Légtisztító GARNI 15T OneCare + 3 év garanica ...
Légtisztító GARNI 15T OneCare + 3 év garanica ...

A verhetetlen szűrőrendszer mindent tökéletesen kiszűr

Egy ilyen GARNI légtisztító levegőt szív be, amely aztán áthalad egy kifinomult szűrőrendszeren, amely hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. A HEPA-szűrő nagy hatékonysággal felfogja a szilárd részecskéket, baktériumokat, vírusokat, penészgombát, poratkákat és egyéb allergéneket. A szénszűrő hatékonyan eltávolítja a szagokat és kiszűri a mérgező füstöt, például a kén-dioxidot és egyebeket. A hidegkatalizátoros szűrő hatékonyan távolítja el az olyan veszélyes anyagokat, mint az ammónia, a benzol és mások. Az antibakteriális szűrő hatékonyan eltávolítja a levegőben lévő baktériumokat. A készülék teljesítménye kulcsfontosságú tényező. Egy ilyen hasznos GARNI légtisztító 200 m³/h kapacitással bír. Nem kell aggódnunk amiatt, hogy a tisztító túlságosan zavaró hatással lesz a nyugalomra. A minimális zajszint értéke 20,4 dB(A), illetve az érték legfeljebb 45,5 dB(A).

Méretei:

55,3 × 33 × 17,8 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
43 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
200 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
24 m2 Kész!
Maximális zajszint
45,5 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
20,4 dB(A) Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén, Antibakteriális, Hideg katalizátor Kész!

Méret & súly

Szélesség
33 cm Kész!
Mélység
17,8 cm Kész!
Magasság
55,3 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GARNI 15T OneCare + 3 év garanica Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNI 15T OneCare + 3 roky záruka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GARNI 15T OneCare + 3 roky záruka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GARNI 15T OneCare + 3 Jahre Garantie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GARNI 15T OneCare + 3 Jahre Garantie.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ