30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

GARNI 45T OneCare + 3 év garanica

Termékkatalógus
GARNI 45T OneCare + 3 év garanica
5 1 értékelés
Légtisztító - 488 m³/h légtisztító teljesítmény, 85 W teljesítményfelvétel, 58 m² max. ajánlott szobaméret, 38 - 54,8 dB(A) zajszint, antibakteriális, HEPA, hideg katalizátoros szűrő, funkciók: időzítő, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, okos funkciók, szűrőcsere jelzése, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: kijelző, távirányító, gyerekzár, mosható szűrő és érintőpanel, méret: 66,2 × 40,1 × 23,2 cm (Ma×Sz×Mé)
161 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  GARCV933 Termékszám:  GARNI 45T OneCare
GARNI 45T OneCare + 3 év garanica 161 990 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

GARNI 45T OneCare + 3 év garanica

3 év meghosszabbított garancia

Gyakori allergiás vagy felső légúti panaszaid vannak? Ebben az esetben tökéletes választás számodra egy ilyen modern GARNI 45T OneCare levegő tisztító. Megszabadít a mindig jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól. Az innovatív technológia és a hatékony antibakteriális, HEPA, hidegkatalizátoros szűrő minden lélegzetvétellel friss és tiszta levegőt biztosít. Teljesítményének köszönhetően 58 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ajánlott. Szokatlan és vonzó megjelenésén kívül olyan modern funkciókat nyújt, mint automatikus üzemmód, időzítő és levegő ionizálás.

Légtisztító GARNI 45T OneCare + 3 év garanica ...
Légtisztító GARNI 45T OneCare + 3 év garanica ...

GARNI 45T OneCare + 3 év garanica légtisztító legfontosabb tulajdonságai

  • Ezen GARNI levegőtisztító gép hatékonyan megszabadít a mindig jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól
  • Filter típusa: HEPA, antibakteriális és hideg katalizátor
  • 58 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására megfelelő
  • 488 m³/h mennyiségű levegőt szűr meg játszi könnyedséggel
  • A levegő ionizálása hozzájárul a hatékonyabb tisztítási folyamathoz
  • A beépített időzítővel bekapcsolhatjuk a légtisztítót egy adott intervallumra
  • A szűrő vízzel tisztítható
  • Könnyen vezérelhetjük a légtisztítót a mobilalkalmazáson keresztül
  • Együttműködik olyan technológiákkal, mint Wi-Fi
  • A könnyen olvasható kijelzőn megjelenik minden fontos információ
  • Érintésvezérlés
  • A szűrőcsere szükségét jelző figyelmeztetés
  • Eme GARNI levegőtisztító teljesítménye 85 W
  • A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 38 dB(A), illetve az érték legfeljebb 54,8 dB(A)

Bármikor számíthatsz erre a nagy teljesítményű légtisztítóra a méltán népszerű GARNI gyártótól

Ezen GARNI légtisztító olyan hasznos funkciókkal rendelkezik, amelyeket minden nap értékelni fogsz. Az automatikus üzemmódnak köszönhetően a légtisztító a levegő minőségéhez igazodik, és beállítja az optimális teljesítményt. A beállítások automatikusan megtörténnek, így egyáltalán nem kell beavatkoznunk semmibe. A beépített időzítővel pontosan beállíthatjuk a légtisztító aktivitási intervallumait az egyéni igényeinknek megfelelően. A mellékelt szűrő cserélhető, a csere szükségességéről időben értesítést kapunk.

Légtisztító GARNI 45T OneCare + 3 év garanica ...
Légtisztító GARNI 45T OneCare + 3 év garanica ...

Remek felszereltség a könnyű kezelésért

Eme GARNI levegő tisztító nem csak könnyű kezelhetősége miatt fog majd tetszeni, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkenti a por mennyiségét a helyiségben, így ritkábban kell port törölni. Könnyedén vezérelhetjük a légtisztítót egy mobilalkalmazáson keresztül, amely lehetővé teszi a bekapcsolását vagy a kívánt tisztítási mód kiválasztását. Olyan technológiákkal kompatibilis, mint Wi-Fi. A szükséges információk jól láthatóan jelennek meg egy kiváló minőségű kijelzőn. Mindent könnyedén ellenőrizhetünk az érintős vezérlőpanelen. A távirányítóval kényelmesen beállíthatjuk a légtisztítót anélkül, hogy fel kellene kelnünk a kanapéról. A gyermekzár funkcióval nem kell aggódnunk, hogy véletlenül módosítjuk a beállításokat vagy kikapcsoljuk a készüléket. A szűrő tisztításához egyszerűen mossuk le vízzel, hogy megszabaduljunk minden szennyeződéstől.

Eme GARNI légtisztító elkápráztat innovatív funkcióival

Egy ilyen modern GARNI levegőtisztító nagyszerű segédeszköz, amely hozzájárul a friss és tiszta környezetet megteremtéséhez a lakásban. A speciális levegőionizálás funkcióval olyan negatív ionokat juttat a levegőbe, amelyek hatékonyan megszüntetik az allergéneket a környezetben. Növeli a szűrési hatékonyságot azáltal, hogy hozzájárul a porszemcsék összecsomósodásának felgyorsításához. Az ionizátor célja tehát, hogy az egész folyamatot hatékonyabbá tegye, és még azokat a részecskéket is eltávolítsa, amelyek egyébként szabadon lebegnének a levegőben.

Légtisztító GARNI 45T OneCare + 3 év garanica ...
Légtisztító GARNI 45T OneCare + 3 év garanica ...

Egy kivételes szűrőrendszer gondoskodik az összes szennyeződés kiszűréséről

Egy ilyen praktikus GARNI légtisztító beszívja a levegőt, a szűrőrendszeren keresztül sikeresen felfogja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. A HEPA-szűrő hatékonyan távolítja el a szilárd részecskéket, baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, allergéneket és poratkákat. A hidegkatalizátoros szűrő hatékonyan bontja le az ammóniát, a benzolt és más veszélyes anyagokat. Az antibakteriális szűrő sikeresen megszünteti a levegőben lévő baktériumokat. A készülék teljesítménye kulcsfontosságú tényező. Egy ilyen hasznos GARNI légtisztító 488 m³/h kapacitással büszkélkedhet. A minimális zajszint értéke 38 dB(A), és ez az érték legfeljebb 54,8 dB(A).

Méretei:

66,2 × 40,1 × 23,2 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
85 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
488 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
58 m2 Kész!
Maximális zajszint
54,8 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
38 dB(A) Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Antibakteriális, Hideg katalizátor Kész!

Méret & súly

Szélesség
40,1 cm Kész!
Mélység
23,2 cm Kész!
Magasság
66,2 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GARNI 45T OneCare + 3 év garanica Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNI 45T OneCare + 3 roky záruka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GARNI 45T OneCare + 3 roky záruka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GARNI 45T OneCare + 3 Jahre Garantie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GARNI 45T OneCare + 3 Jahre Garantie.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ