A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

GARNI 750

Termékkatalógus
GARNI 750
5 2 értékelés
Időjárás állomás - vezeték nélküli, csatlakozás rádióhullámok segítségével, beltéri és kültéri, időjárás előrejelzés és aktuális időjárási adatok, ismételt ébresztés, ébresztőóra, alacsony elemfeszültség jelzése, mérési érték riasztás, DCF vétel és max, és min, érték memória, mért értékek: légnyomás, hőérzet, harmatpont, szélsebesség és irány, napsugárzás, csapadék, hőindex, hőmérséklet, UV sugárzás, nedvességtartalom, idő, dátum és naptár megjelenítése, vezeték nélküli érzékelő hatótávja 150 m, maximum 4 vezeték nélküli érzékelő, fő egység, érzékelő, használati utasítás és szerelőkészlet a csomag része, elhelyezése falra és asztalra, mérete 192,5 × 118 × 21 mm (Ma×Sz×Mé)
45 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Garni55b9 Termékszám:  GARNI 750 Gyártó honlapja:

GARNI 750

Az időjárás előrejelzés alapján szoktad tervezni a programokat? Akkor biztos nem hagy hidegen Téged ezen GARNI meteorológiai állomás, amely segít abban, hogy mindig képben légy, akár a mezőgazdaságban, akár más ágazatban dolgozol. Olyan értékeket mér, mint barometrikus nyomás, hőmérséklet, nedvességtartalom, szélsebesség és irány, csapadék, napsugárzás, UV sugárzás ellen, harmatpont, hőérzet és hőindex, továbbá olyan funkciókkal látták el, mint idő, dátum és naptár. A mért adatok láthatók egy megvilágított LCD kijelzőn. A bázis elemes módon működik. 3 AA elem kell a megfelelő működéséhez. Ez a vezeték nélküli időjárás állomás a megbízható GARNI gyártótól érzékeli a beltéri, illetve a külső hőmérsékleti értékeket. Naprakész áttekintés lesz minden reggel a kinti történésekről, és az időjárás hirtelen változása sem fog váratlanul érni. Nem elég, ha csak az éppen aktuális időjárási információkat látod, hanem azt is szeretnéd tudni, hogy mi az előrejelzés a következő napokra? Semmi gond! Ez az időjárás állomás az elismert GARNI gyártótól mutatja a trendek alakulását. A csomag része még fő egység, érzékelő, használati utasítás és szerelőkészlet.

Időjárás állomás GARNI 750 Oldalnézet
Időjárás állomás GARNI 750 Oldalnézet

GARNI 750 meteorológiai állomás alapvető jellemzői

  • Ez a pontos GARNI meteorológiai állomás idő, dátum és naptár megjelenítésére is képes
  • A mért értékek közé tartoznak: barometrikus nyomás, hőmérséklet, nedvességtartalom, szélsebesség és irány, csapadék, napsugárzás, UV sugárzás ellen, harmatpont, hőérzet és hőindex
  • LCD megvilágított kijelzővel büszkélkedhet
  • 3 AA elem szükséges a helyes működéséhez
  • Ezen GARNI vezeték nélküli meteorológiai állomás beltéri és kültéri adatokat tud mérni
  • Aktuális és előrejelzett időjárásról informál
  • Falra és asztalra elhelyezhető
  • Olyan lényeges funkciókat sorakoztat fel, mint ismételt ébresztés, ébresztőóra, alacsony elemfeszültség jelzése, mérési érték riasztás, DCF vétel és max, és min, érték memória
  • Egyidejűleg 4 érzékelőt tudunk csatlakoztatni, melynek hatótávja 150 m
  • Eme Elemes érzékelő által használt frekvencia 868 MHz
  • A csomag része még fő egység, érzékelő, használati utasítás és szerelőkészlet

Fedezd fel eme GARNI időjárás állomás hasznos funkcióit

Nem kell sokáig agyalnod, hogy hova tedd az időjárás állomást. Kényelmesen mozgatható, rakd mondjuk egy asztalra. Akár a falra is felakaszthatod. Köszönhetően méretének, mely konkrétan 192,5 × 118 × 21 mm (Ma×Sz×Mé) és 306 g tömegének, jól illeszkedik az adott helyre. Az időjárás állomás, amellett, hogy különféle értékeket mér, még ébresztőórával is rendelkezik. Tehát felébreszt, és abban a pillanatban értesülhetsz a kinti aktuális időjárásról. A könnyen beállítható ébresztőóra mellett az időjárás állomás ismételt ébresztés funkciót is kapott. A DCF funkciónak köszönhetően soha többé nem kell beállítanod az időt, még a téli időszámításról nyárira való átállítás után sem, a DCF jel gondoskodik mindezekről helyettünk. Az meteorológiai állomás egyik nagy előnye, hogy képes a mért adatokat a memóriában tárolni. A készülék a minimális és maximális mért értékeket rögzíti, amelyek bármikor tetszés szerint visszaállíthatók. A beállított értékek túllépése esetén automatikusan riasztást küld, így mindig tudni fogod, hogyan változik az időjárás odakint. Az időjárás állomás időben jelzés küld, ha az elem kezd lemerülni.

Időjárás állomás GARNI 750 Csomagolás/doboz

Innovatív technológiák a mai háztartások számára

Olyan fejlett technológiák segítségével kommunikál az eszközökkel, mint rádióhullámok.

Elnyerik majd a tetszésed az időjárás állomás funkciói

Eme GARNI időjárás állomás vezeték nélküli érzékelőkkel van ellátva. A hőmérséklet érzékelőt legfeljebb 150 m távolságra rakhatjuk. Ha több helyen szeretnél hőmérsékletet mérni, akkor örülni fogsz, hogy eme GARNI meteorológiai állomást összekapcsolhatod 4 érzékelővel egyidejűleg. A szenzor 868 MHz frekvenciát használja. Az érzékelő elemes módon vesz fel energiát. A problémamentes működtetéséhez 3 AA elemre lesz szükség.

Paraméterek

Összehasonlít
Időjárás
Aktuális, Előrejelzett Kész!
Használat
Beltéri, Kültéri Kész!
Mérési értékek
Barometrikus nyomás, Hőmérséklet, Nedvességtartalom, Szélsebesség és irány, Csapadék, Napsugárzás, UV sugárzás ellen, Harmatpont, Hőérzet, Hőindex Kész!
Megjelenítés
Idő, Dátum, Naptár Kész!
Tulajdonságok
Vezeték nélküli érzékelő Kész!

Rendeltetés

Időjárás
Aktuális, Előrejelzett Kész!
Használat
Beltéri, Kültéri Kész!

Tulajdonságok

Mérési értékek
Barometrikus nyomás, Hőmérséklet, Nedvességtartalom, Szélsebesség és irány, Csapadék, Napsugárzás, UV sugárzás ellen, Harmatpont, Hőérzet, Hőindex Kész!
Megjelenítés
Idő, Dátum, Naptár Kész!
Tulajdonságok
Vezeték nélküli érzékelő Kész!
Funkciók
Ismételt ébresztés, Ébresztőóra, Alacsony elemfeszültség jelzése, Mérési érték riasztás, DCF vétel, Max. és min. érték memória Kész!

Alapegység

Kijelző típusa
LCD Kész!
Kijelző tulajdonságai
Háttérvilágítással Kész!
Áramforrás
Elemes Kész!
Elem típusa
AA Kész!
Elemek száma
3 db Kész!

Érzékelők

Vezeték nélküli érzékelő hatótávja
150 m Kész!
Vezeték nélküli érzékelő frekvenciája
868 MHz Kész!
Vezeték nélküli érzékelők max. száma
4 Kész!
Tápegység típusa
Elemes Kész!
Akkumulátor típusa
AA Kész!
Akkumulátorok száma
3 Kész!

Csomagolás

Csomag része
Fő egység, Érzékelő, Használati utasítás, Szerelőkészlet Kész!

Elhelyezés

Időjárás állomás elhelyezése
Falra, Asztalra Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
Rádióhullámok Kész!

Méret & súly

Szélesség
118 mm Kész!
Magasság
192,5 mm Kész!
Mélység
21 mm Kész!
Tömeg
306 g Kész!

Szín

Szín
Fekete, Világosszürke Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GARNI 750 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNI 750. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GARNI 750. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GARNI 750. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GARNI 750.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ