30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

GogoGate 2

Termékkatalógus
GogoGate 2
5 1 értékelés
Távirányító - garázsajtók és garázskapuk, WiFi-csatlakozás, mobilalkalmazás akár 3 ajtó vezérlésére, az ajtó pozícióját nem érzékeli
Kód:  VD900a Termékszám:  GG2 Gyártó honlapja:

GogoGate 2


Modern technológia az Ön garázsában

Modernizálja garázsajtaját vagy kapuját a GogoGate2 vezeték nélküli távvezérlővel! Egyszerű, ügyes és megbízható távvezérlési módszerről van szó, amely garázsajtók és kapuk nyílását, záródását és megfigyelését biztosítja egyenesen az Ön okostelefonjáról, tabletjéről vagy számítógépéről. 


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Dálkové ovládání GogoGate 2

A vezérlés nem is lehetne egyszerűbb.

Vezeték nélküli vezérlés

A távvezérlés vezeték nélküli WiFi technológia segítségével működik, amely egyszerre három kapuval képes együttműködni. A mobilalkalmazás segítségével garázsa így kilométerekre otthonától is vezérelhető.


Valós idejű videóközvetítés

Ha a vezérlőhöz az eszköz által támogatott IP kamerát is beszerzi, valós időben csatlakozhat hozzá a garázsban, és mindent tökéletes kontroll alatt tudhat. Minden alkalommal, amikor az ajtó megmozdul, az esemény dokumentálódik a naptárban. Ennek köszönhetően minden eseményt visszanézhet és átláthat, amely garázsában történt.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Dálkové ovládání GogoGate 2

Kezelje garázsának saját eseménynaptárát!



Átlátható alkalmazás az Ön készülékéhez

A készülék képes kommunikálni okostelefonnal, tablettel és számítógéppel. Az alkalmazás figyelmeztetőt küld az ajtó/kapu nyílása, záródása esetén, vagy abban az esetben, ha elfelejti azt bezárni. Pontosan úgy, ahogy azt Ön előzetesen beállította.

 


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Dálkové ovládání GogoGate 2

Alkalmazottainak szükséges bejutniuk az Ön garázsába, de Ön épp más kontinensen tartózkodik? Semmi gond.

Felhasználói jogok fejlett kezelése

Az alkalmazásban könnyedén beállíthat különböző felhasználói jogokat családtagjai vagy alkalmazottai számára. Például ideiglenes hozzáférést biztosíthat, ha éppen máshol tartózkodik, és szeretné beengedni vendégeit. Természetesen teljes hozzáférés, illetve ennek fordítottja,  a hozzáférés letiltása szintén beállítható.


Modern alkalmazás

A felhasználói felület remekül átlátható, és rendkívül gyorsan eligazodhat benne. A garázsba történő belépések áttekintésén túl szintén rendelkezésére állnak adatok az aktuális hőmérsékletre, az érzékelő állapotára, illetve az akkumulátor töltöttségi szintjére vonatkozólag.

 

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Dálkové ovládání GogoGate 2

Az alkalmazás letölthető telefonjára, tabletjére vagy számítógépére.



 

Paraméterek

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GogoGate 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GogoGate 2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GogoGate 2.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ