AP+ nový vizuál Shop roku

Google Asszisztens

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kompatibilis alkalmazások
Tuya
(554)
Apple Siri
(361)
Samsung SmartThings
(300)
Xiaomi Home
(2)
Lidl Home
(184)
Szűrés

A Google Assistant egy virtuális asszisztens, amely hangutasításokkal segíti az intelligens otthon kezelését. Számos olyan funkciót kínál, amelyek segítségével vezérelheted otthonod világítását, biztonságát és termosztátjait. Lássuk, hogyan működik a szoftver, és mi mindenben segíthet még.

Tovább

Google Assistant – segítő vagy gonosz eszköz?

A Google Assistant az olyan hangalapú asszisztensek családjába tartozik, mint az Amazon Alexa vagy az Apple Siri. A Google Asszisztens mesterséges intelligenciát használ, és nemcsak a telefon, hanem az okosotthon más részeit, például a tévékészülékeket, különböző lejátszókat és egyéb készülékeket lehet irányítani vele.

Utasítások és mondatok, amelyeket a Google Assistent kezelni tud

Ha a Google Assistant segítségét szeretnéd, csak használd a Hey, Google vagy az OK, Google kulcsszavakat a kommunikációhoz, és az eszköz elkezd figyelni. A Google Assistant különböző eszközök vezérlése mellett különböző kérdésekre is tud válaszolni, amelyeket felteszel neki. Szeretnéd tudni, milyen az időjárás Rómában, vagy hogy állnak a Google részvényei? A Google Asszisztens villámgyorsan megtalálja a választ ezekre a kérdésekre.

A hangalapú asszisztens platformfüggetlen, Android és iOS eszközökön egyaránt működik.

Milyen nyelveken beszél a Google Assistant?

A világ legtöbb nyelve, például az angol, a német, a francia és a spanyol, szabványos a Google Assistant számára.

Mit lehet Google Asszisztens segítségével vezérelni?

A Google Assistant egyszerűen nyitja meg az ajtót az okosotthonok világába. Az eszköz képzeletbeli csomópontként funkcionál, amelyen keresztül számos más eszközzel, például a már említett világítással, termosztáttal, vagy időjárás-állomással kommunikálhatsz.

  • A Google Assistant hangasszisztensek leggyakrabban a Google Home formájában működnek Ez egy intelligens hangszóró, amely egyfajta közvetítőként működik a Google Assistant és a vezérelt eszköz között.
  • A Google Asszisztens okos világítás kompatibilis a hangalapú asszisztenssel. Segítségével be- és kikapcsolhatók a fények, valamint az intenzitás és a szín is megváltoztatható az alkalomnak vagy a hangulatnak megfelelően. A Google Asszisztens okos világítás segítségével az otthoni világítás minden aspektusa irányítható.
  • A Google Asszisztens okos biztonsági rendszer segítségével az IP-kamerát, intelligens zárat, mozgás- vagy füstérzékelőt is irányíthatod.
  • A Google Asszisztens okos termosztátok jól jönnek, amikor hirtelen hideg vagy meleg lesz odakint, és a saját igényeid szerint szeretnéd beállítani otthonod hőmérsékletét.
  • A Google Assistant okos konnektorok segítségével kényelmesen vezérelheted a különböző otthoni elektromos készülékeket vagy elektronikus eszközöket.
  • A Google Asszisztens okos vezérlők és kapcsolók intelligens zárak vagy ablakkapcsolók formájában segítenek az automatizálásban és könnyebbé az otthonod irányítását.
  • A Google Asszisztens okos időjárás állomások folyamatosan információval látnak el, legyen szó kültéri vagy beltéri hőmérsékletről, esőzésről vagy időjárás-előrejelzésről.

A Google Assistant hangvezérlést támogató eszközeit a Google Assistant logó jelöli, vagy a kompatibilis a Google Asszisztenssel felirat.

A Google Assistant a szórakoztatásról is gondoskodik

Manapság már szinte minden sarkon megtalálható a Google Assistant, így nem csak a fent említett funkciókat tudja. Az élet több területén is alkalmazható, mint elsőre gondolnánk. A Google Assistant az alábbi módokon is használható.

  • Zenelejátszás és videók megtekintése streaming szolgáltatásoktól, mint a Spotify, Netflix, stb.
  • A kívánt információk keresése az interneten.
  • Tevékenységtervezés és helyi információk (közlekedés, indulások stb.).

i

Okos otthon lépésről lépésre

Az okos otthon koncepciója ma már nem csupán tudományos fantázia, hanem mindenki számára elérhető valóság. Ha okos otthont szeretnél építeni, de nem vagy biztos a dologban, olvasd el Hogyan legyen okosotthonod című cikkünket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
2 174 termék
4,6 65×
TP-LINK Tapo L530E, Smart WiFi, színes
LED izzó - okos funkciókkal, 230 V bemeneti feszültség, szabályozható fényerő, 60 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 15000 óra élettartam, energiaosztály F, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TpLNk2008
Sonoff NSPanel EU, szürke - Központi egység
Típusok
4,5 19×
Sonoff NSPanel EU, szürke
Központi egység - fűtés és hűtés és smart-home, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatása, hálózati
24 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNFa042
4,6 12×
Shelly Plus HT, elemes hőmérséklet- és páratartalom-érzékelő kijelzővel, WiFi, fehér (elemek nélkül)
Detektor - ellenőrzi a hőmérsékletet és a páratartalmat, elektronikus tintával (e-ink) ellátott kijelző, alacsony energiafogyasztás, WiFi, tápellátás: 4× AA elem (több mint egy év működés) vagy USB-C, vezérlés Shelly alkalmazással, különböző protokollokkal, platformokkal és hangalapú asszisztensekkel, falra szerelhető
Szuper ár
17 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SHELL22_02
4,7 186×
TP-LINK Tapo C310 kültéri biztonsági Wi-Fi kamera
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, éjjellátás 30 m maximális hatótávval, mozgás érzékelése, beépített mikrofon és beépített hangszóró, RJ 45 LAN interfész, WiFi 2,4 GHz és ethernet csatlakozás, mérete 103,4 × 142,3 × 64,3 mm (Ma×Sz×Mé)
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP633m73
4,6 22×
Sonoff RFR2 DIY Smart Switch
WiFi kapcsoló - világítás és Smart-Home számára, WiFi 2,4 GHz, hálózati, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS támogatása,
4 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Sonoff22_06
4,6 92×
TP-Link Tapo C100
IP kamera - beltéri, 1920 × 1080 felbontás, 105°-os látószög, éjszakai látás 9 m maximális hatótávval, MicroSD memóriakártya-nyílás (max. 128 GB), Google Assistant és Amazon Alexa kompatibilis, WiFi, Android és iOS operációs rendszer támogatása, angol nyelvű alkalmazás, hálózati, mozgásérzékelő, hangérzékelő, e-mail értesítések küldése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és cloud platform
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP820g
4,6 41×
Philips Hue LightStrip Plus v4 extension
LED szalag - okos funkciókkal, 100 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
Szuper ár
12 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20034
4,3 174×
Gosund WiFi Smart Plug EP2 2 pack
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Tuya kompatibilis, alkalmazás: Android és iOS támogatása,
9 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GoSnd13
4,0
SwitchBot Curtain U Rail 3
Robot - motoros zsanérbehúzó rendszer, U alakú garnitúrához, mobiltelefonos vezérlés, hang- és távirányítás, Amazon Alexa, Google Assistant, Siri parancsikonok támogatása, időzítő, zsanérfunkció akkor is, ha az akkumulátor lemerült, gyors és egyszerű telepítés, max. terhelés 15 kg, egy darab a csomagban
30 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SwBot21_22
4,7 33×
Tapo H100 Smart IoT Hub
Központi egység Smart IoT központ csengővel/riasztóval, 2,4 GHz-es Wi-Fi kapcsolat, 868 MHz a Tapo készülékek esetében, Tapo alkalmazásvezérlés, 90dB állítható Audio Alarm, 19 csengőhang, akár 64 csatlakoztatott eszköz, Home/Away/Sleep mode
9 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP22_21
4,2 16×
Gosund Smart Plug SP112
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Tuya kompatibilis, energiafogyasztás mérése és USB port a töltéshez, alkalmazás: angol, Android és iOS támogatása,
7 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GoSnd02
4,3 174×
Gosund WiFi Smart Plug EP2 4 pack
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Tuya kompatibilis, alkalmazás: Android és iOS támogatása, IP20
20 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GoSnd14
4,6 13×
TP-Link Tapo T310
Érzékelő intelligens hőmérséklet-érzékelő
7 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP23_013
4,7 177×
TP-LINK Tapo C210, Pan / Tilt Home Security Wi-Fi kamera
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, éjjellátás 10 m maximális hatótávval, 360° betekintési szög, mozgás érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, értesítés mobilra, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 117,7 × 86,6 × 85 mm (Ma×Sz×Mé)
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TpLNk21t55
4,5 30×
Yeelight LED Lightstrip 1S
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, távvezérlővel, állítható fényszín, hálózati tápellátás, Samsung SmartThings kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás
22 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLI21_01
4,9 14×
Philips Hue Gradient lightstrip 55"
LED szalag - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály
81 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20040
4,6 92×
Philips Hue LightStrip Plus v4
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
36 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20033
4,0 27×
Tesla Smart Sensor Motion
Mozgásérzékelő - világításhoz és riasztóhoz, beltéri, akkumulátoros, 7m hatótávolság, Tuya és Google Home kompatibilis, működés központi egységgel, angol nyelvű alkalmazás, Android és iOS támogatása
7 550 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Tslpt2115
4,9 31×
Sonoff MINIR2 Wi-Fi DIY Smart Switch
WiFi kapcsoló - világítás számára, WiFi 2,4 GHz, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS támogatása, angol nyelvű
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNFa034a
Philips Hue White and Color Ambiance Play Single pack 78201/30 / P7 - Díszvilágítás
Típusok
4,8 37×
Philips Hue White and Color Ambiance Play Single pack 78201/30 / P7
Díszvilágítás - asztali, Hue White and Color Ambiance alapkészlet (1x Hue Play 2 m-es kábellel, 1x hálózati tápegység, 1x állvány, 1x rögzítő csipesz TV-hez, ragasztószalag és installációs anyag), fekete, 530 lm, 2200-6500 K, 16 millió szín, IP20, az összes funkció használatához Philips Hue Bridge szükséges
Szuper ár
32 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL18122
Philips Hue White and Color Ambiance Play Double pack 78202/30 / P7 - Díszvilágítás
Típusok
4,9 56×
Philips Hue White and Color Ambiance Play Double pack 78202/30 / P7
Díszvilágítás - asztali, Hue White and Color Ambiance alapkészlet (2x Hue Play 2 m-es kábellel, 1x hálózati egység, 2x állvány, 2x kapocs a tévére, ragasztószalag és telepítési anyag), fekete szín, 530 lm, 2200-6500 K, 16 millió szín, IP20, az összes funkció használatához Philips Hue Bridge szükséges
57 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL18123
4,2 21×
Philips Hue HDMI Sync Box
Elosztó - 4x HDMI IN, 1x HDMI OUT, HDMI bemenet dekódolás és Philips Hue fényvezérlés, 1 méteres HDMI kábel mellékelve, a Philips Hue Bridge minden funkcióhoz szükséges
Szuper ár
110 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20001
4,4 85×
Sonoff S26R2TPE(E) Wi-Fi Smart Plug
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, alkalmazás: Android és iOS támogatása,
3 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNFa031a
4,6 12×
TP-Link Tapo C211
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, éjjellátás 9 m maximális hatótávval, 360° betekintési szög, mozgás és hang érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, e-mail értesítés mobilra is, SD és cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 117,7 × 86,6 × 11,8 mm (Ma×Sz×Mé)
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP23_085

Google Asszisztens

Google Asszisztens

A Google Asszisztens kategóriában összesen 2176 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó google Asszisztens Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább google Asszisztens A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb google Asszisztens A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: google Asszisztens vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ