AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Google Home Mini Chalk

Termékkatalógus
Google Home Mini Chalk
5 2 értékelés
Hangsegéd - Google Asszisztens, Android és iOS operációs rendszer támogatás, 2,4 GHz és 5 GHz -es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 2 mikrofon a környezeti hangok érzékelésére, Spotify támogatás és micro USB kimenet, US és EU disztribúció, angol nyelvű alkalmazás.
Kód:  XXGOOGH21 Termékszám:  5902841278165 Gyártó honlapja:

Google Home Mini Chalk

Már alig várod azt az időt, amikor hangoddal irányíthatod otthonodat, és egy intelligens digitális asszisztens áll majd rendelkezésedre, aki mindent megkérdez, amire online utánanézhetsz? A forradalmi Google Home Mini Chalk otthoni asszisztens nagyon gyorsan választ ad erre. Például információt kereshet az időjárásról, a közlekedésről vagy javaslatot tehet arra, hogy hova menjen vacsorázni. Mindent elemez és értékel az Ön hangutasítása alapján, és a lekérdezést nagyon összetett módon adhatja meg. Bónuszként a készülék képes felismerni a különböző emberek hangját, meghatározni a keresési prioritásokat az egyének számára, és így tovább fokozza hihetetlen képességeit.

Mitől érdekes a Google Home Mini Chalk?

  • Egyéni hangfelismerés
  • Az összes Google platform zökkenőmentes integrációja
  • Hangutasítások követésével
  • Távoli eszközök hangvezérlése
  • LED kijelzés
  • A hangkérdésekre adott válaszok online keresése
  • Kompakt és elegáns megjelenés
  • Több színben is elérhető

Mit tud a Google Home Mini Chalk?

A Google Home Mini Chalk egy kicsi és nagy teljesítményű asszisztens, amely könnyedén átalakíthatja otthonát egy futurisztikus központdá, tele gyors információkkal, hangutasításokkal, zene- és videolejátszással, vagy akár az összes Google-eszköz távvezérlésével. Mindezt gombok és távirányító nélkül - egyszerűen hangutasításokkal.

A közlekedési helyzetről kell érdeklődnie, miközben a gyermekeit iskolába viszi? Szeretnéd megtudni a hétvégi időjárást, miközben a szobád takarításával vagy elfoglalva? Szeretné megkönnyíteni a holnapi útvonal megtalálását? A Google Home Mini válaszol a speciális, kifinomult kérdésekre is, és az útvonalát közvetlenül a telefon navigációs térképére küldi.

Mindenféle kérdést feltehet asszisztensének, valamint egy gyors paranccsal megszakíthatja az asszisztens aktuális feladatát, és egy másik feladatot adhat neki.

Egyszerű kezdeti beállítás az alkalmazással

A Google Home Mini Chalk használatának megkezdése egyszerű. Amikor először bekapcsolja, egy hangos útmutató fogadja. Ez felszólítja Önt az alapvető azonosítási parancsok megismétlésére, amelyeket ezután követni fog. A kezdeti hangazonosítás a Google Home alkalmazásban történik, amelyet az okostelefonra kell letölteni, és nagyon fontos. Az asszisztens képes felismerni több ember hangját, és így például az információkeresést az egyes személyek sajátos prioritásaihoz igazítja.

Google Home Mini Chalk és minimalista stílusa

A Google Home Mini Chalk egy minimalista készülék, amely kompakt méretével és egyszerű kialakításával tűnik ki az "egyszerűség a szépség" stílusában. " Amikor kinyitja a csomagot, csak a készüléket és a tápkábelt találja. De ez minden, ami a működéshez szükséges.

Az alja csúszásmentes szilikonnal van bevonva az optimális stabilitás érdekében. Talál rajta egy kis reset gombot is. Az oldalán található egy aljzat a tápkábel és a főkapcsoló számára. Az egész felső rész szép és kellemes tapintású szerkezettel van ellátva, amely alatt egy érzékeny mikrofon és egy nagy teljesítményű hangszóró rejtőzik. Középen még mindig színes LED-ek találhatók, amelyek az asszisztens munkájával együtt fokozzák a vele való interaktív beszélgetés benyomását.

Paraméterek

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Német Kész!
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Német Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Smart-Home Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Központi egység Kész!

Tulajdonságok

Disztribúció (elosztás)
US, EU Kész!

Hang/Audio

Mikrofonok száma
2 Kész!
Támogatott zenei alkalmazások
Spotify Kész!
Több paraméter

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Google Home Mini Chalk Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Google Home Mini Chalk. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Google Home Mini Chalk. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Google Home Mini Chalk. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Google Home Mini Chalk.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ