A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Google Pixel 2 XL 128 GB fekete

Termékkatalógus
Google Pixel 2 XL 128 GB fekete
4,8 36 értékelés
Mobiltelefon - 6"-es kijelző, 2880 × 1440, P-OLED kijelző, 8 magos Qualcomm Snapdragon 835 processzor, 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, 12,2 Mpx felbontású, hátlapi kamera, 8 Mpx felbontású előlapi kamera, optikai és elektronikus képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), USB-C, ujjlenyomat-olvasó, single SIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés 10,5W, 3520 mAh kapacitású akkumulátor, Android 8,0 Oreo operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
A telefon szoftvere magyar nyelvű
Kód:  GPX1050b2d Gyártó honlapja:

Google Pixel 2 XL 128 GB fekete

A telefon jellemzői

157,9 mm

Google Pixel 2 XL

76,7 mm

Google Pixel 2 XL

7,9 mm

Tömeg: 175 g

Képátló

6"

Képátló

Operációs rendszer típusa

Android 8 Oreo

Operációs rendszer típusa

Akkumulátor üzemidő

3520 mAh

Akkumulátor kapacitás

Nano Sim

Nano SIM

Sim kártya típusa

Méretek

76,7 × 157,9 ×7,9 mm

Telefon mérete (Szé×Ma×Va)

Belső memória

128 GB

Belső memória

Kamera

12 Mpx

Kamera

Kapcsolat

LTE

A leggyorsabb internet

SD kártya

Nincs

Memóriakártya foglalat

Tömeg

175 g

Telefon tömege

Google Pixel 2 XL, napjaink legjobb kamerájú telefonja

A Google telefonjának új generációja csúcsformában érkezik a piacra. A Google Pixel 2 letisztult designjának ékköve a lenyűgöző 6"-os P-OLED Always-On kijelző. Ha ez nem lenne elég, a képernyő a telefon peremén is folytatódik. Természetesen a további jellemzői miatt sincs szégyenkeznivalója, kamerája pedig a jelenlegi legjobb a piacon. Természetesen nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy a legfrissebb Android operációs rendszer fut rajta.


Google Pixel 2 XL
 

Megerősített fém konstrukció

A várva várt második generációs Google Pixel víz- és porállósága megfelel az IP67-es szabványnak. A víz még a kijelző mellett található sztereó hangszóróban sem tehet kárt.


Always-On mode

A Google a legújabb 8.0-s Android operációs rendszerben, az Oreóban megújította az értesítéseket az Always-On technológiával. Már több alkalmazásból képes eseményeket jelezni, valamint az éppen játszott zene címét is megjeleníti.

A kényelmes feloldáshoz csak helyezd az ujjad a telefon hátulján, a legideálisabb helyen elhelyezett a gyors és pontos ujjlenyomat-olvasóra.

Google Pixel 2 XL
 

Kiváló kamera optikai képstabilizátorral

A Google Pixel 2 fotós képességei lenyűgözőek. Győztesként végzett a DxOMark Specialist független tesztjén. A fő kamera lencséje 12,2 megapixeles, jelentősen megnövelt szenzorral (1,4 mikrométer). Az objektív fényereje eléri az f / 1.8-at, és természetesen rendelkezik optikai képstabilizátorral is. A képminőség fejlődése évről évre jelentősebb, főleg rossz fényviszonyok között.

Mindkét Pixel modell több új szoftvert is használ, amelyeken évek óta keményen dolgozik a Google. Készíts lenyűgöző képeket a HDR+ móddal, vagy próbáld ki az élő fotó módot.

Napjaink egyik legjobb kamerája

A kamera videós képességei sem elhanyagolhatóak. A Google Pixel 2 a világ első telefonja optikai és elektronikus képstabilizátorral. Készíts lenyűgöző videókat a legnehezebb körülmények között is, és felejtsd el a rázkódást. A kamera képes 30 fps-es 4K videót készíteni, de alacsonyabb felbontásban akár 240 fps sebességű HD lassított felvételeket is készíthetsz.


Google Pixel 2 XL
 

A gyorstöltés megkönnyíti az életed

A Google Pixel 2 támogatja az extrém gyors töltést USB-C csatlakozón keresztül. Mindössze 15 perc, és elegendő energiád van további 7 órányi működésre.


Új kiegészítők egész sora a Google-től

A Google sajtókonferenciáján kiegészítők széles választéka került bemutatásra. A továbbfejlesztett Daydream View virtuális valóság szemüveg könnyebb és még kényelmesebb lett. Ha ez nem lenne elég, még a látószög is növekedett. Több, mint 250 alkalmazás, többek között IMAX filmek is elérhetőek ingyen. További választható extra a Pixel Buds vezeték nélküli fülhallgató, amely érintésérzékeny felületével könnyedén vezérelheted zenelejátszódat.

 

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6" Kész!
Kijelző felbontása
2880 × 1440 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Single SIM Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6" Kész!
Kijelző felbontása
2880 × 1440 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Single SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
12,2 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
157,9 mm Kész!
Szélesség
76,7 mm Kész!
Mélység
7,9 mm Kész!
Súly
175 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
3 520 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
10,5 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
4 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,35 GHz (2 350 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 835 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 540 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Alza! Érdeklődöm, hogy a Pixel 2 XL készülékekhez adott eredeti töltő európai vagy angol csatlakozóval van ellátva. Segítségüket előre is köszönöm! Üdvözlettel, Farkas József

Kérdések és válaszok: Google Pixel 2 XL 128 GB fekete
Kiegészítők: Google Pixel 2 XL 128 GB fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Google Pixel 2 XL 128GB černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Google Pixel 2 XL 128 GB čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Google Pixel 2 XL 128GB schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Google Pixel 2 XL 128GB schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ