30 dnů na vrácení Shop roku

Google Pixel 2 XL

Termékkatalógus
Google Pixel 2 XL
4,8 36 értékelés
Mobiltelefon - 6"-es kijelző, 2880 × 1440, P-OLED kijelző, 8 magos Qualcomm Snapdragon 835 processzor, 4 GB RAM, 12,2 Mpx felbontású, hátsó kamera, 8 Mpx felbontású elülső kamera, optikai és elektronikus képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, LTE, USB-C, ujjlenyomat-olvasó, single SIM + eSIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés 10,5W, Android 8.0 Oreo 3520 mAh kapacitású akkumulátor
Kód:  GPX1050b2ax Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Google Pixel 2 XL

A(z) Google Pixel 2 XL esetében teljesen egyértelmű, hogy egy úgynevezett okostelefonról van szó. Azért fejlesztették ki, hogy aktív lehess a szociáis hálókon és természetesen egy csomó praktikus alkalmazás is futtatható rajta. Kijelzőjének mérete 6", így az átlagosnál nagyobb mobilok csoportjába sorolható. Ez a modelltípus 8 magos Qualcomm Snapdragon 835 mikrochipet kapott. Az operatív memória kapacitása 4 GB. Teljesítőképességét tekintve igényesebb appok vagy játékok futtatására ajánlott. A(z) Google Pixel 2 XL mobilt 3520 mAh teljesítményű akkumulátor üzemelteti. Egyéb előnye, hogy USB-C konnektorral is rendelkezik. Vízhatlan kivitel sok kellemetlenségtől fog majd megkímélni.

A(z) Google Pixel 2 XL okostelefon lényegesebb paraméterei

  • Vízálló konstrukciója sokkal biztonságosabbá teszi
  • A(z) Google Pixel 2 XL 6" átmérőjű P-OLED kijelzővel bír, melynek max. felbontása 2880 × 1440 px
  • Qualcomm Snapdragon 835 CPU és 4 GB memória
  • Grafikus chip (GPU): Adreno 540
  • SIM konfiguráció: single sim + esim
  • Az NFC funkció lehetővé teszi a gyors adatcserét és mobil-fizetést
  • A hátsó kamera max. felbontása: 12,2 Mpx
  • Az ujjlenyomat-olvasóval biztonságban tudhatod adataidat
  • Gyors akku töltés

A(z) Google Pixel 2 XL mobiltelefon kamerája és kijelzője

Ez a hatalmas 6" méretű kijelző hihetetlenül pontos QHD felbontással rendelkezik. Bármilyen tartalmat képes tökéletesen megjeleníteni. Legnagyobb pozitívuma, hogy az ún. P-OLED technológiára épül, amely kiváló színválasztékot és jó betekintési szöget nyújt. Videókat és fényképeket készítenél? A(z) Google Pixel 2 XL okostelefon hátulsó kamerájával, melynek felbontása 12,2 Mpx fölöttébb elégedett leszel. Elsősorban kiváló minőségű fényképek készítésére alkalmas. Alacsony, f/ 1,8 fényerősségének köszönhetően az igényesebb felhasználók sem fognak benne csalódni. Videófelvételek készítésénél elengedhetetlen az elektronikus képstabilizáció. Az optikai képstabilizátor támogatásával jó minőségű, elmosódásmentes képek készíthetők. Egy ügyes kis lámpa plusz fényt biztosít ha kell. A szelfik rajongói tökéletesen elégedettek leszelnek a 8 Mpx felbontású előlapi kamerával.

A(z) Google Pixel 2 XL további funkciói

Ebbe a telefonba egyszerre egy hagyományos SIM és egy eSIM kártya is behelyezhető. A(z) Google Pixel 2 XL mobil biztonságáról az ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az NFC interfész lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt. Az úgynevezett "On The Go" (rövidítve: OTG) technológia támogatásának köszönhetően pendrive-ot vagy külső merevlemezt is csatlakoztathatunk telefonunkhoz. A gyors internet kapcsolat és az alkalmazásokhoz nélkülözhetetlen szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Google Pixel 2 XL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Google Pixel 2 XL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Google Pixel 2 XL.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ