Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Google Pixel 2 XL 64GB fekete/fehér

Termékkatalógus
Google Pixel 2 XL 64GB fekete/fehér
4,8 36 értékelés
Mobiltelefon - 6"-es kijelző, 2880 × 1440, P-OLED kijelző, 8 magos Qualcomm Snapdragon 835 processzor, 4 GB RAM, 64 GB belső tárhely, 12,2 Mpx felbontású, hátlapi kamera, 8 Mpx felbontású előlapi kamera, optikai és elektronikus képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), USB-C, ujjlenyomat-olvasó, single SIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés 10,5W, 3520 mAh kapacitású akkumulátor, Android 8,0 Oreo operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
A telefon szoftvere magyar nyelvű
Kód:  GPX1050b2c Gyártó honlapja:

Google Pixel 2 XL 64GB fekete/fehér

telefon funkciók

157,9 mm

Google Pixel 2 XL

76,7 mm

Google Pixel 2 XL

7,9 mm

Telefon tömege: 175 g

Úhlopříčka displeje

6"

Kijelző átlója

Typ operačního systému

Android 8 Oreo

Operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3520 mAh

Akkumulátor kapacitása

MicroSim

nano SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

157,9 × 76,7 × 7,9 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

64 GB

Belső tárhely

Typ kamerau

12 MP

Kamera

Připojení

LTE

Leggyorsabb internet

SD karta

-

Memóriakártya slot

Váha

175 g

Telefon tömege

Googel Pixel 2 XL, a valaha volt legjobb fotós mobiltelefon

A Google mobiltelefonjának új generációja egy új, csúcskategóriás formában lép a piacra. A Google Pixel 2 egy tökéletesen összehangolt designnal rendelkezik, amely kulcsofntosságú része a mély benyomást keltő 6"-es P-OLED kijelző a maga Always-On funkciójával, amely még ráadásul az élekig is el lett nyújtva. A többi említésre méltó paraméterét sem szabad elhanyagolni, hiszen főleg a fotózás tekintetében ez a valaha volt legjobb mobiltelefon. Nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy mindig a legújabb Android operációs rendszerrel van ellátva.


Googel Pixel 2 XL
 

Fém szerkezet megnövelt strapabírósággal

Az második generációs Google Pixel mobiltelefonok egyik kiváló tulajdonsága a vízzel és a porral szembeni ellenállóság az IP67 tanúsítványnak megfelelően. A víz még a kijelzővel szomszédságban lévő viszonylag nagy sztereó hangszórókba sem fog bejutni.


Always-On üzemmód

A Google az új Android 8 Oreo operációs rendszerében sokkal jobbá tette az értesítéseket is az Always-On üzemmód segítségével, amelynek köszönhetően több alkalmazásból is megjeleníti a történéseket, és még az éppen lejátszás alatt lévő zene címét is képes megjeleníteni. Ez a mobiltelefon szüntelenül pásztázza a környezetét.

Az okostelefon kényelmes feloldásához elég csupán a hátlapra helyezni az ujjad, ahol pont az ideális helyen található a gyors és pontos ujjlenyomat-olvasó.

Googel Pixel 2 XL
 

Csúcskategóriás kamera optikai képstabilizátorral

A Google Pixel 2 fotós képességei a csúcsra lettek járatva, amely a független DxOMark tesztjein győzedelmeskedett. A főkamera lencséje 12,2 Mpx felbontást kínál egy jelentősen nagyobb chippel (1,4µm). Az objektív fényereje f/1.8 és természetesen nem hiányozhat az optikai képstabilizáció sem. A képminőségben egy év alatt hatalmas előrelépés tötént, különösképpen a kedvezőtlen fényviszonyokat illetően.

Mindkét új Pixel rögtön néhány technológiai újítást is megkapott, amelyekre a Google hosszú évek alatt készült, így végre kiélvezheted a HDR+ üzemmódot vagy a látványos élő képeket.

A jelenlegi legjobb kamera

Természetesen a videófelvételben is történt előrelépés. A Google Pixel 2 a legelső a világon, amely egyszerre rendelkezik optikai és elektronikus képstabilizációval egyaránt, így még a legnehezebb körülmények között is rázkódásmentesek lesznek a felvételeid. A kamera képes a 4K videó felvételére 30 fps mellett, illetve a látványos lassított felvételekre is HD felbontásban 240 fps mellett.


Googel Pixel 2 XL
 

Gyorstöltés

A Google Pixel 2 támogatja az extrém mértékű gyorstöltést az USB-C csatlakozó által. Elég csupán 15 perc, és máris elegendő energia fog a rendelkezésedre állni a következő 7 óra megerőltető igénybevételeire.


Számos új tartozék magától a Googletől

A Google sajtótájékoztatója tartozékok széles skáláját mutatta be a világnak. A továbbfejlesztett Daydream View virtuális valóság szemüvegek egyszerre könnyebbek és kényelmesebbek, ráadásul szélesebb látószöggel is rendelkezik. Rendelkezésre áll még több, mint 250 alkalmazás az IMAX filmeket is beleértve. A másik választható tartozék a vezeték nélküli Pixel Buds fülhallgató, amellyel érintőfelület segítségével kezelheted a zenéid.

 

Paraméterek

Kijelző átmérője
6" Kész!
Kijelző felbontása
2880 × 1440 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Single SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6" Kész!
Kijelző felbontása
2880 × 1440 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Single SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
12,2 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!

Konstrukció és szín

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
3 520 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
10,5 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
4 GB Kész!
Belső memória
64 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,35 GHz (2 350 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 835 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 540 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Google Pixel 2 XL 64GB fekete/fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Google Pixel 2 XL 64GB černý/bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Google Pixel 2 XL 64 GB čierny/biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Google Pixel 2 XL 64 GB schwarz/weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Google Pixel 2 XL 64 GB schwarz/weiß.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ