30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Google Pixel 6 Pro 5G 12GB/128GB fekete

Termékkatalógus
Google Pixel 6 Pro 5G 12GB/128GB fekete
4,1 57 értékelés
Mobiltelefon - 6,71"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Google Tensor processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 48Mpx teleobjektív, 11,1Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés 23W, 5003 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2021, Android operációs rendszer
Kód:  GPX1068b1

Google Pixel 6 Pro 5G 12GB/128GB fekete

Figyelmeztetés: Bár a Google Pixel 6 5G telefon 5G hálózati vétellel rendelkezik, előfordulhat, hogy a cseh vagy szlovák szolgáltatók nem támogatják. Kérjük, érdeklődj mobilszolgáltatódnál az esetleges 5G támogatásról.

Telefon tulajdonságai

163,9 mm

Google

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

75,9 mm

Google

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

8,9 mm

A telefon tömege: 210 g

Google Pixel 6 Pro mobiltelefon

6,71"

képátló

Google Pixel 6 Pro mobiltelefon

Android 12

operációs rendszer típusa

Google Pixel 6 Pro mobiltelefon

5 000 mAh

akkumulátor kapacitása

Google Pixel 6 Pro mobiltelefon

Nano SIM + eSIM

SIM kártya típusa

Google Pixel 6 Pro mobiltelefon

75,9 × 163,9 × 8,9 mm

telefon méretei (Szé×Ma×Mé)

Google Pixel 6 Pro mobiltelefon

128 GB

belső memória

Google Pixel 6 Pro mobiltelefon

50 + 48 + 12 Mpx

kamera

Google Pixel 6 Pro mobiltelefon

5G/LTE

leggyorsabb internet

Google Pixel 6 Pro mobiltelefon

Nincs

memóriakártya-foglalat

Google Pixel 6 Pro mobiltelefon

210 g

telefon tömege

A Google Pixel 6 Pro telefonnal a maximumot hozhatod ki az Android rendszerből

A Google Pixel 6 Pro a legújabb telefon egyenesen a Google-től így tökéletesen zökkenőmentes működésre és a Google szolgáltatások csúcskategóriás integrációjára számíthatsz. És mindig az Android legújabb verziója fut rajta. Emellett a Google merész tervezési újítással rukkolt elő egy nem szokványos fotómodul vagy a saját gyártású, teljesen új chip formájában. Milyen újdonságok várnak még rád?

Nagyszerű 120Hz-es LTO kijelző HDR10+ támogatással

A Google Pixel 6 Pro egy 6,71"-es, ívelt LTO kijelzővel büszkélkedhet, amely tökéletesen von bele mindenbe, amit a telefonodon csinálsz. A magas kontraszt és a 3 120 x 1 440 pixeles felbontás jó paraméternek számít a mindennapi használathoz, valamint játékokhoz vagy filmnézéshez. Az ujjlenyomat-olvasót közvetlenül a kijelzőbe rejtették, az ellenálló Gorilla Glass Victus réteg pedig megakadályozza az előlap karcolódását.

A Google Pixel 6 Pro a következő szintre emeli a mobilfotózást

Az egyedülálló, lapos paneles fotómodul kialakítása egy vadonatúj érzékelőn alapul. A Google Pixel 6 Pro esetében értékelni fogod az 50Mpx-es fő és a 12Mpx-es kiegészítő nagylátószög jelenlétét. A telefon akár 4K felbontású videók készítését is támogatja 60 fps sebességgel, a maximális 240 fps képkocka sebességet a klasszikus Full HD felbontásnál éri el. A Pixel 6 Pro egy bónusz 48Mpx-es teleobjektívvel és 4x-es optikai zoommal egészül ki. A Google Pixel 6 Pro okostelefon szelfi kamerája 12 Mpx felbontású, és támogatja például az automatikus HDR funkciót és a Full HD videókkészítését.

Készíts gyönyörű éjszakai felvételeket telefonnal

Az okos mesterséges intelligencia segítségével a Google Pixel 6 Pro bármilyen körülmények között lenyűgöző eredményeket nyújt, és a Night Sight funkcióval még gyenge fényviszonyok között is lélegzetelállító fotókat készít.


A Google Pixel 6 Pro okostelefon innovatív formatervezése

A Google népszerű mobiljának hatodik generációja egyszerre kínál csúcsteljesítményt és innovatív megjelenést. A Google Pixel 6 Pro formatervezési magja az alumíniumkeret, az általános tartósság pedig IP68-as tanúsítvánnyal rendelkezik. Még a víz alatti merülést is kibírja. A legszembetűnőbb designelem kétségtelenül a vízszintesen elhelyezett fotómodul, amely a telefonok hátlapját két egyenlőtlen részre osztja, és meglehetősen kiemelkedik. A Google egyébként is mindig két szín kombinációjához nyúlt, amely szerény, ugyanakkor eredeti és játékos megjelenítést kölcsönöz a a Pixel 6Pro telefonnak.

A Google Pixel 6 Pro-t Google Tensor chip hajtja

Az új Google Pixel 6 Pro telefonok másik várható jellemzője a processzor. Valójában a Google kifejlesztette saját, Google Tensor nevű lapkakészletét. A nyolcmagos 5 nm-es architektúrára épül, és elméletileg 80%-os teljesítménynövekedést fogunk látni a Pixel 5-höz képest, amely valóban hatalmas ugrásnak számít. Ez a két erős, két szupererős és négy energiatakarékos mag kombinációjának köszönhető. A chip többek között jelentősen fejlett mesterséges intelligenciával dolgozik, amelynek például a Google Pixel 6 Pro-val készített fényképek minőségében kell tükröződnie.

Mindig a legújabb és legbiztonságosabb Android rendszer

A Google Pixel 6 Pro operációs rendszere az Android 12, a Pixel UI vállalati kiterjesztéssel. Ez a jelenlegi verzióban, amelyet a Google Material You-nak nevez, a nagyfokú testreszabhatóságra épül. Például teljesen az ízlésed szerint alakíthatod a telefon színsémáját. A Google az új Pixel 6 Pro-t 5 évig tartó prémium biztonsági frissítésekkel is kínálja, és bónuszként exkluzív, valós idejű offline fordítási lehetőséget ad a nyelvek között.

A Google Pixel 6 Pro NFC-s fizetésre is képes

A Google Pixel 6 Pro okostelefon repertoárjában az NFC támogatás is megtalálható. Ezáltal gyorsabbá válik a kompatibilis eszközök párosítása vagy a vásárláshoz szükséges mobilfizetés.


Paraméterek

Kijelző átmérője
6,71" Kész!
Kijelző felbontása
3120 × 1440 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,71" Kész!
Kijelző felbontása
3120 × 1440 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
11,1 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2021 Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,9 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/3,5 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
11,1 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,9 Kész!
Optikai zoom
Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 003 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
30 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
23 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
12 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Nem támogatja Kész!
Processzor címke
Google Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,8 GHz (2 800 MHz) Kész!
Processzor típusa
Google Tensor Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G78 MP20 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni), Töltőkábel (USB-C → USB-C), USB-C → USB-A átalakító Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Android Enterprise Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Azt

Vodafonos vagyok és sok rosszat hallottam a Pixel 6 gondjairól a Vodafone hálózatán. Az 5G (nem) használat kevésbé zavarna, de a konkrét telefonálással is volt gond, hogy nem tudták telefonként használni a készüléket. Ez a gond fennáll még Magyarországon?

Tisztelt Hölgyem/Uram, Szeretném megkérdezni, hogy október 28-tól Google Pixel 6 vagy Google Pixel 6 Pro lesz-e a raktáron? Válaszát előre is köszönöm, Szívelyés üdvözlettel, Luka Kotur

Kérdések és válaszok: Google Pixel 6 Pro 5G 12GB/128GB fekete
Kiegészítők: Google Pixel 6 Pro 5G 12GB/128GB fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Google Pixel 6 Pro 5G 12GB/128GB černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Google Pixel 6 Pro 5G 12 GB/128 GB, čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Google Pixel 6 Pro 5G 12 GB / 128 GB Stormy Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Google Pixel 6 Pro 5G 12 GB / 128 GB Stormy Black.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ