Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Google Pixel 7a 5G 8 GB/128 GB fehér

Termékkatalógus
Google Pixel 7a 5G 8 GB/128 GB fehér
4,5 77 értékelés
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (90Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Google Tensor G2 processzor, kameramodul: 64Mpx fő kamera + 13Mpx, 13Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP67 vízálló, gyorstöltés 18W, vezeték nélküli töltés, 4385 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kód:  GPX1072b3 Termékszám:  GPX1072b3

Google Pixel 7a 5G 8 GB/128 GB fehér

Figyelmeztetés: Bár a Google Pixel 7a 5G telefon 5G hálózati vétellel rendelkezik, előfordulhat, hogy a magyar szolgáltatók nem támogatják. Ellenőrizd mobilszolgáltatódnál az esetleges 5G-támogatást.

A telefon jellemzői

152 mm

Google Pixel 7a 5G mobiltelefon

72,9 mm

Google Pixel 7a 5G mobiltelefon

9 mm

A telefon tömege: 193,5 g

Google Pixel 7a 5G mobiltelefon

6,1"

képátló

Google Pixel 7a 5G mobiltelefon

Android 13

operációs rendszer típusa

Google Pixel 7a 5G mobiltelefon

4 385 mAh

akkumulátor kapacitása

Google Pixel 7a 5G mobiltelefon

Nano SIM + eSIM

SIM kártya típusa

Google Pixel 7a 5G mobiltelefon

72,9 × 152 × 9 mm

telefon méretei (Szé×Ma×Mé)

Google Pixel 7a 5G mobiltelefon

128 GB

belső memória

Google Pixel 7a 5G mobiltelefon

64 + 13 Mpx

kamera

Google Pixel 7a 5G mobiltelefon

5G/LTE

leggyorsabb internet

Google Pixel 7a 5G mobiltelefon

Nincs

memóriakártya-foglalat

Google Pixel 7a 5G mobiltelefon

193,5 g

telefon tömege

A Google Pixel 7a 5G 128GB fehér kivitelben az Androidot lehető legjobb formáját hozza

Nem akarsz többé az Android frissítések állandó hiányával foglalkozni, és helyette a legújabb funkciókat szeretnéd? Ha igen, akkor a Google Pixel 7a 5G neked készült, ugyanis a Google 5 évig garantálja a funkcionális és biztonsági javításokat. Számíthatsz a zökkenőmentes működésre és az összes Google-szolgáltatás kiváló integrációjára. Emellett prémium fotóminőséget, extra erős chipsetet mesterséges intelligencia-támogatással vagy vonzó designkoncepciót kapsz. Ez az a fajta telefon, amelyet egyszerűen a zsebedben szeretnél tudni.

Elképesztő 90 Hz-es OLED kijelző HDR és Always-on támogatással

A Google Pixel 7a 5G gyönyörű, 6,1"-es AMOLED kijelzővel rendelkezik, így mindenben elmerülhetsz, amelyet a telefonon csinálsz. A nagy kontraszt és a 2 400 x 1 080 képpontos felbontás jó a mindennapi használathoz, valamint játékhoz vagy filmnézéshez. Az Always-on funkció magától értetődik, amely értesítéseket jelenít meg, amikor a telefon le van zárva.  És ne feledkezzünk meg arról sem, hogy közvetlenül a kijelzőbe rejtett ujjlenyomat-olvasó is található a készüléken, magát a kijelzőt pedig karcálló Gorilla Glass 3 réteg védi akarcolásoktól.

Rögzítsd életed tökéletes minőségben a Google Pixel 7a 5G telefonnal

Míg más telefonoknál objektívek tömegére van szükség, a Google Pixel 7a 5G csupán kettőt használ. És mégis, kivételes minőségű fényképeket készíthet vele. A Pixel 7a 5G 64Mpx-es főérzékelővel érkezik (72%-kal nagyobb fotóérzékelő, amely 44%-kal több fényt rögzít, mint az előző generáció), amelyet f/1,9-es rekeszérték és 13Mpx-es kiegészítő nagylátószögű kamera egészít ki 120°-os látószöggel és f/2,2-es rekeszértékkel. A telefon akár 4K felbontású videók készítését is támogatja 60 fps sebességgel, a maximálisképkockasebesség 240 fps a klasszikus Full HD felbontásnál érhető el. A Google Pixel 7a 5G okostelefon szelfikamerája 13Mpx-es felbontású, és olyan funkciókat támogat, mint az automatikus HDR és a 4K videofelvétel.

A Google Pixel 7a 5G okostelefon innovatív kialakítása

A Google népszerű telefonjának hetedik generációja nemcsak csúcsteljesítményt, hanem érdekes és innovatív designkoncepciót is kínál. A Google Pixel 7a 5G telefon tervezési magja alumíniumkeret, és az általános tartósság jegyében IP67-es tanúsítvánnyal rendelkezik. A víz alá merüléssel is megbirkózik. A legszembetűnőbb designelem kétségtelenül az újrahasznosított alumíniumból készült, vízszintesen elhelyezett fotomodul, amely a telefonok hátlapját két egyenlőtlen részre osztja, és meglehetősen domború. Akárhogy is, a formatervezés rendkívülsikeres, így a Pixel 7a 5G telefon egyszerre tűnik takarékosnak, mégis eredetinek és játékosnak.

Google Pixel 7a 5G a Google Tensor G2 chippel

Az új Google Pixel 7a 5G telefonok másik várható jellemzője a processzor. A Google kifejlesztette saját chipkészletének második generációját, a Google Tensor G2-t. Nyolcmagos 5 nm-es architektúrára épül, és akár 60%-os teljesítménynövekedésre is számíthatunk a Pixel 6-hoz képest, amely hatalmas változást jelent. Egy TPU (Tensor Processing Unit) is rendelkezésre áll a gépi tanuláshoz és egy Titan M2 biztonsági koprocesszor. A nagyszerű Android-optimalizálásnak köszönhetően a Pixel 7a 5G telefon sebessége valóban kiemelkedő.

Mindig a legújabb és legbiztonságosabb Android rendszer

A Google Pixel 7a 5G telefon operációs rendszere az Android 13 a Pixel UI vállalati kiterjesztéssel. A jelenlegi verzió a nagyfokú testreszabhatóságra épül, amelyet a Google Material You-nak nevez. Például teljesen testre szabhatod vele a telefonod színvilágát. A Google az új Pixel 7a készülékhez még 5 évig tartó biztonsági frissítéseket is kínál, és plusz bónuszként exkluzív, valós idejű, offline fordítási lehetőséget ad a nyelvek között.

A Google Pixel 7a 5G lehetővé teszi az NFC-fizetéseket

A Google Pixel 7a 5G okostelefon az NFC támogatását is tartalmazza. Ez lehetővé teszi a kompatibilis eszközök gyorsabb párosítását vagy a mobilfizetés használatát a vásárlásokhoz.

Google VPN

A Google a biztonságra, a felhasználói adatok védelmére és az adatvédelemre összpontosít. Ezért a Google Pixel 7a 5G telefon a Google One csomag részeként képes lesz VPN-szolgáltatásokat használni. Amikor bekapcsolsz egy VPN-t, minden online adatátvitel egy erősen titkosított alagúton keresztül történik. Ezt a VPN-alagutat a Google üzemelteti biztonságos szervereken világszerte.


Paraméterek

Kijelző átmérője
6,1" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,1" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
64 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 385 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
18 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Processzor címke
Google Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,85 GHz (2 850 MHz) Kész!
Processzor típusa
Google Tensor G2 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G710 MP7 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.3 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni), Töltőkábel (USB-C → USB-C), USB-C → USB-A átalakító Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Android Enterprise Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Google Pixel 7a 5G 8 GB/128 GB fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Google Pixel 7a 5G 8GB/128GB bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Google Pixel 7a 5G 8 GB/128 GB biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Google Pixel 7a 5G 8 GB/128 GB Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Google Pixel 7a 5G 8 GB/128 GB Weiß.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ