A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

GORENJE B2O737E24X CataClean

Termékkatalógus
GORENJE B2O737E24X CataClean
4,7 9 értékelés
Beépíthető sütő - A energiaosztály, űrtartalom: 71 l, grill, felső sütés, hőlégbefúvás, kiolvasztás, alsó sütés és légkeverés, teleszkópos sütősín, sütő tisztítás: vízzel, időzítő, gyerekzár, érintéses vezérlés, hűvös sütőajtó és csillapított ajtózárás, Ma×Sz×Mé 59,5 × 59,7 × 54,7 cm, színe: rozsdamentes acél
Kód:  FBT1303b Termékszám:  733645 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GORENJE B2O737E24X CataClean


A Gorenje B2O737E24X beépíthető sütő tele van praktikus megoldásokkal

Szereld fel konyhádat a méltán népszerű Gorenje márka B2O737E24X beépíthető sütőjével. Ez a többfunkciós készülék az Essential sorozat része. Kimondottan nagy, 71 literes térfogattal büszkélkedhet. Az érintéssel beállítható IconLed programozható felület kiválóan átlátható. A különböző funkciók és a hőmérséklet könnyen kiválasztható a benyomással és tekeréssel működő gomb segítségével. A ideális sütésről, grillezésről és kiolvasztásról a fűtőszálak tökéletes elhelyezkedése gondoskodik, továbbá a HomeMade Plus kialakítással kombinálva garantált a forró levegő optimális eloszlása a sütőben az étel körül.

A sütő térfogata 71 liter

A továbbfejlesztett belső kialakításnak hála 71 literes tér várja, hogy használd. Az ovális alak biztosítja a kiváló légáramlást, továbbá megakadályozza, hogy odakapjon az étel.

Tartós SilverMatte belső felület

A SilverMatte egy rendkívül tartós és erős anyag, amely ellenáll az extrém hőnek, még akkor is, ha 500°C-on történő pirolitikus tisztításról van szó. Mikropórusok híján a sütő és a tepsik is kiválóan bírják a magasabb hőmérsékletet. A sütő belseje hármas bevonatot kapott, amely további szigetelést biztosít.

Élvezd, hogy több szinten süthetsz

Szeretsz sütni? Készíts elő három tepsit, és már kezdheted is. A jó hír az, hogy az ízek és szagok természetesen nem keverednek majd  egymással.

Csendes záródás

A speciálisan kifejlesztett zsanérok biztosítják, hogy egy apró mozdulat is elegendő legyen a sütőajtó becsukásához, amely gyorsan és csendesen zárul.

Belső tér

Az új generációs Gorenje sütők kibővített belső térrel büszkélkedhetnek, ez pedig lehetővé teszi egyszerre több adag vagy különböző típusú étel elkészítését.

Gyors hűtés

A DynamiCooling+ rendszer hatékonyan hűti a sütő külsejét, valamint megakadályozza a magas hőmérséklet okozta károkat. Ez nagyon fontos a biztonságod és a sütő hosszabb élettartamának a szempontjából.

AquaClean

Mindössze annyit kell tenned, hogy öntesz fél liter vizet egy tepsibe, és 30 percre bekapcsolod az AquaClean-t. Ennek során a forró gőz tökéletesen tisztára varázsolja a sütő belsejét.


Paraméterek

Design

Design
Klasszikus Kész!

Sütő méretei

Magasság
59,5 cm Kész!
Szélesség
59,7 cm Kész!
Mélység
54,7 cm Kész!

Sütő színe

Szín
Ezüst Kész!

Sütő felszerelése

Felszereltség
Időzítő, Gyerekzár, Érintéses vezérlés, Hűvös sütőajtó, Csillapított ajtózárás Kész!

Sütő energetikai címkéje

Energiaosztály
A Kész!

Sütő térfogata

Űrtartalom
71 l Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GORENJE B2O737E24X CataClean Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE B2O737E24X. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GORENJE B2O737E24X CataClean.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ