GORENJE BO727INB

Termékkatalógus
GORENJE BO727INB
Beépíthető sütő - A energiaosztály, 71 l-es sütőtér űrtartalom, sütőprogramok: felső melegítés, alsó melegítés, grill, légkeverés és kiolvasztás, csillapított ajtózárás, katalitikus sütő tisztítás, 59,5 cm magas, 59,7 cm széles, 54,7 cm mély, fekete
Kód:  GORTR013 Termékszám:  732512 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GORENJE BO727INB

Modern készülékre vágysz a konyhádban? A(z) GORENJE sütő 71 l literes űrtartalmat és praktikus funkciókat kínál. Retró megjelenése új színt visz a konyhádba, miközben ez a sütő modern technológiát használ. Az étel egyenletes átsülését külön alsó és felső fűtőszál biztosítja. Egy beépített ventilátor keringeti a meleg levegőt a sütőtérben, így az egész sütési folyamat gyorsabb. A teleszkópos sütősínekkel gyerekjáték a tepsik kivétele. A(z) A energiaosztály az alacsonyabb energiafogyasztást jelenti, amelyet főleg a rezsiszámlák befizetésénél fogsz értékelni. A(z) GORENJE BO727INB energiafogyasztása 3300 W. Nem akarsz vesződni a sütőtér hosszú és fárasztó kitakarításával? Hála a katalitikus tisztítási programnak a takarítása szinte gyerekjáték lesz, mivel az összes ételmaradékot hamuvá égeti kb. 250 °C-on.

A(z) GORENJE BO727INB sütő főbb tulajdonságai

  • Alsó és felső fűtőszállal is felszerelték
  • Az egyenletes hőelosztásról a légkeveresés sütési program gondoskodik
  • Egyszerű tepsikezelés a teleszkópos sütősínekkel
  • A(z) A energiaosztályi besorolás a készülék gazdaságos működésére utal

A(z) GORENJE BO727INB sütő funkciói

A szokásos felszereltségen túl ez a(z) GORENJE sütő további hasznos funkciókkal is büszkélkedhet. Puha záródású ajtó segít a kellemetlen sérülések és a készülék károsodásának elkerülésében. Fagyasztott hozzávalókból főznél? A sütő lehetővé teszi gyors felengedésüket. Ha szeretsz grillezni, de a kertben erre nincs lehetőséged, használd a sütő grill funkcióját.

Paraméterek

Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GORENJE BO727INB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE BO727INB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GORENJE BO727INB.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ