Shop roku 30 dnů na vrácení

Gorenje GS52115X

Termékkatalógus
Gorenje GS52115X
4,5 7 értékelés
Mosogatógép - A++ energiaosztály, 9 terítékes, 49 dB zajszint, állítható kosarak és evőeszközkosár, 84,5 cm magas, 44,8 cm széles, 60 cm mély
Kód:  FBB01l Termékszám:  495767 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Gorenje GS52115X


Mindennapos probléma a felhalmozódott mosatlan, és nincs időd elmosogatni? Számodra ideális megoldás lehet a szabadon álló Gorenje GS52115X mosogatógép, amely 45 cm széles. A mosogatógép számos modern funckióval rendelkezik, ezek mindegyike energiatakarékos. Ezért az A++ energiaosztályba tartozik. A mosási programokat jól látható helyen elhelyezett gombokkal vezérleheted. A mosogatás zajszintje csupán 49 dB.


le
Gorenje GS52115X - samočisticí filtr
 

Öntisztító szűrő

A Gorenje mosogatógép megfelelő működése érdekében a mosogatógép belsejében elhelyezett szűrőt tisztítani kell. Erről az öntisztító szűrőrendszer gondoskodik. Ezzel megelőzhetők a problémák és a mosogatógép helytelen működése.

le
Gorenje GS52115X - dokonalé sušení
 

Tökéletes szárítás

Az edények tökéletesen szárazak lesznek, ehhez a mosogatógép az alján felhalmozódott gőzkondenzációt használja. A Gorenje modellek megfelelnek az EU előírásoknak és az A szárítási hatékonysági osztályba tartoznak.


le
Gorenje GS52115X - funkce 3 v 1
 

Három az egyben funkció

 Nem tudod, hogy állítsd be a mosási ciklust a választott mosogatószerhez igazodva? A Gorenje mosogatógépek esetében ilyesmivel nem kell foglalkoznod. A három az egyben funkció automatikusan beállítja az optimális mosási ciklust, és ennek megfelelően adagolja az öblítőt. Ennek köszönhetően az edényeid mindig tökéletesen ragyogóak lesznek.

le
Gorenje GS52115X - Total AquaStop
 

AquaStop funkció

A mosogatógép távollétedben is dolgozhat. Ha a víz hirtelen szivárogni kezdene, akkor a Total AquaStop automatikusan leállítja a bemenő vizet, így megakadályozza azt, hogy a lakásban esetleg kár keletkezzen.


A mosási programok áttekintése:
Standard program, intenzív tisztítás, intenzív rövid mosás, ECO program, öblítés, gyengéd mosás

Választható hőmérséklet:
65/60/55/45/40°C


 

Paraméterek

Szín

Szín
Rozsdamentes acél Kész!

Tulajdonságok

Evőeszközök elhelyezése
Kosár Kész!
Tulajdonságok
Levehető felső fedél , Állítható kosarak Kész!

Mosogatógép méretei és tömege

Mosogatógép magassága
85 cm Kész!
Mosogatógép szélessége
45 cm Kész!
Mosogatógép mélysége
60 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes kiválasztott termékek két energiacímkével együtt érkezhetnek, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Egyes kiválasztott termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gorenje GS52115X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE GS52115X. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gorenje GS52115X.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ