0% splátky Siguro 0% splátky Siguro

Gorenje GS62115X

Termékkatalógus
Gorenje GS62115X
4,9 8 értékelés
Mosogatógép - szabadon álló, A++ energiaosztály, 12 terítékes, 49 dB zajszint, evőeszközkosár, aqua stop és állítható kosarak, 84,5 cm magas, 59,8 cm széles, 60 cm mély
Kód:  FBB01j Termékszám:  495770 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Gorenje GS62115X


Gondot jelent Önnek a felhalmozott mosatlan, de nincs ideje elmosogatni? Akkor az Önnek való ideális megoldást ez a szabadonálló, 60 cm -es szabványszélességgel rendelkező Gorenje GS62115X mosogatógép jelenti. Ez a mosogatógép a nap mint nap használható korszerű funkciók széles választékát kínálja, amelyek nagyon gazdaságos működést biztosítanak. A készülék az A ++ energiaosztályba tartozik. A mosogatási programokat a jól áttekinthetően elhelyezett gombok segítségével állíthatja be. Maga a mosogatás igen alacsony, 49 dB zajszint mellett megy végbe.


le
Gorenje GS62115X - samočisticí filtr
 

Öntisztító szűrő

A Gorenje mosogatógép megfelelő működésének érdekében, gondoskodni kell a belsejében lévő szűrő kellő mértékű tisztántartásáról. Az automata szűrőtisztító rendszer ezt mind magától elvégzi. Ez a típusú rendszer a hiba- és üzemzavar-megelőzésben is fontos szerepet tölt be.

le
Gorenje GS62115X - dokonalé sušení
 

Tökéletes szárítás

Annak érdekében, hogy az edények és az evőeszközök tökéletesen megszáradjanak a mosogatógép a kondenzáció során eltávolítja az alsó részéből érkező felhalmozódott párát, elősegítve ezzel az Ön által használt edények és más evőeszközök szárítását. A GORENJE összes modellje megfelel a háztartási szárítógépek energiafogyasztásáról szóló Európai Uniós (EU) irányelveknek, különösen az "A" szárítási hatékonysági osztály tekintetében.


le
Gorenje GS62115X - funkce 3 v 1
 

3 in 1 - Három az egyben funkció

Gondot jelent, hogy nem tudja, hogyan igazítsa az Ön által kiválasztott mosogatószert a mosogatási ciklushoz? Ez a probléma a Gorenje mosogatógép esetében fel sem merülhet. A mosogatógép  3 in 1 funkciójával automatikusan biztosítja az optimális mosogatási ciklust és az öblítő adalékkal történő megfelelő tisztítást, amelynek köszönhetően edényei és evőeszközei tökéletesen fényesek lesznek.

le
Gorenje GS62115X - Total AquaStop
 

Total AquaStop funkció

Nem kell aggódnia, mosogatógépe az Ön távollétében is biztonságosan dolgozik.  Hirtelen vízszivárgás esetén a Total AquaStop funkció automatikusan lezárja a vízbeömlést, így ingatlanát egyáltalán nem érheti kár.



A mosogatási programok áttekintése:

6 mosogatási program: normál program, intenzív tisztítás, intenzív, rövid mosogatás, ECO program, áztatás, kíméletes tisztítás

Mosogatási hőfokok kiválasztása:
65/60/55/45/40 ° C


 

Paraméterek

Szín
Rozsdamentes acél Kész!
Mosogatógép típusa
Szabvány Kész!
Mosogatógép elhelyezése
Szabadon álló Kész!
Mosogatógép biztonsági funkciói
Túlcsordulás elleni védelem Kész!
Evőeszközök elhelyezése
Kosár Kész!

Szín

Szín
Rozsdamentes acél Kész!

Mosogatógép típusa

Mosogatógép típusa
Szabvány Kész!
Mosogatógép elhelyezése
Szabadon álló Kész!

Mosogatógép funkciói

Mosogatógép biztonsági funkciói
Túlcsordulás elleni védelem Kész!

Tulajdonságok

Evőeszközök elhelyezése
Kosár Kész!
Tulajdonságok
Levehető felső fedél , Állítható kosarak Kész!

Mosogatógép méretei és tömege

Mosogatógép szélessége
60 cm Kész!
Mosogatógép mélysége
60 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes kiválasztott termékek két energiacímkével együtt érkezhetnek, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Egyes kiválasztott termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gorenje GS62115X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE GS62115X. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gorenje GS62115X.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ