AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Gorenje JM20W

Termékkatalógus
Gorenje JM20W
5 3 értékelés
Joghurtkészítő - 20W, 4 üveg 200ml-es tartály fedéllel, automata, teljes térfogat 0,8l, automatikus hőmérséklet 42 ° C, egygombos vezérlés
Kód:  GORDP352 Termékszám:  571233 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Gorenje JM20W

Amennyiben Te is a joghurt szerelmese vagy, és nem szereted folyamatosan megvásárolni azt, majd eldobni a használt tégelyeket, akkor a joghurt készítő az ideális megoldás számodra. Egy éjszaka alatt egyszerűen elkészítheted vele saját joghurtodat. A négy praktikus, fedeles üvegtartálynak köszönhetően finom harapnivalót készíthetsz az iskolába vagy a munkahelyedre. A joghurt készítővel időt és pénzt takaríthatsz meg, emellett óvod a környezetet is.

Gorenje JM20W joghurt készítő legfontosabb jellemzői

  • A Gorenje JM20W kiváló házi készítésű joghurt
  • Az elegáns készülék nagyon kompakt és kevés helyet foglal el
  • A Gorenje JMW készülék 4 db 0,2 literes üvegedényt tartalmaz, fedővel
  • Áttetsző fedél a készítés szabályozására
  • Az üvegedényeket biztonságosan elmoshatod a mosogatógépben
  • A Gorenje JM20W joghurtkészítőt egy gomb megnyomásával egyszerűen szabályozhatod
  • A joghurtkészítő teljesítménye 20 watt
  • A Gorenje JM20W készülék súlya mindössze 1,5 kg

Rendkívül könnyű

A házi joghurt készítése igazán egyszerű. Töltsd fel az üveget tejjel, adj hozzá egy teáskanál élő mikro flórával rendelkező joghurtot, a többiről pedig a Gorenje JM20W joghurt készítő gondoskodik. Az átlátszó fedélnek köszönhetően megfigyelheted a joghurtkészítés folyamatának egészét. Indítsd el a készüléket a START / STOP gombbal;  a működést jelző fény bekapcsol, amíg a készülék működik. Ideális, ha a joghurtot egyik napról a másikra, az éjszaka folyamán készíti el a gép, így reggelre friss terméket kapsz.

Egészséges joghurt az egész család számára

A kiváló minőség érdekében használj házi, termelői tejet, de használat előtt melegítsd át 85 ° C-ra, és várd meg, amíg 40 ° C-ra hűl. A Gorenje joghurt készítő állandó, egyenletes, 42 ° C-os hőmérsékletet tart fenn, ami nagyon fontos a joghurt krémes állagának elérése érdekében. A házi joghurtokat ízesítheted a saját hangulatod és ízlésed szerint gyümölcsökkel, különböző magvakkal, házi lekvárral vagy müzlivel.

Méretek:
35 × 14 × 12,5 cm

Megjegyzés:
» Böngéssz teljes joghurt készítő gép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gorenje JM20W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gorenje JM20W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gorenje JM20W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gorenje JM20W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gorenje JM20W.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ