AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Gorenje MG 2000 SJE

Termékkatalógus
Gorenje MG 2000 SJE
Húsdaráló 2000W teljesítmény, kapacoita csiszolás 2,2 kg / perc, penge rozsdamentes acél, 2 csatolmány csiszolására hús, 2 db adapter készül kolbász, fordított, fém burkolat
Kód:  EAV4630c Termékszám:  MG2000SJE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Gorenje MG 2000 SJE

Ha a húsdaráló számíthat csak, hogy mesterségesen húst, akkor téved. Ez az elegáns modell egy erőteljes multifunkcionális, és emellett, köszönhetően a szép design, díszíteni a konyhában. Hús vele mesterségesen segítségével eltávolítható betétek kétféle módon, a bit of kolbász semmi sem akadályozza meg készítsen finom házi kolbász otthon ízlés szerint. A rendszer segítségével a további kiegészítők könnyen átalakulhat a facsaró paradicsom. Röviden, egy jó segítő!

legfontosabb jellemzői

  • A motor teljesítménye 2000 W
  • Elegendő kapacitás maró 2,2 kg / perc
  • 2. mellékletek csiszolására hús pontosan az Ön ízlése szerint
  • 2 db hosszabbító, hogy készítsen ízletes kolbász
  • Gyümölcscentrifugák
  • fordított funkció
  • A kés kiváló minőségű rozsdamentes acélból
  • Gumi láb stabilitását biztosítják
  • övköpenyre

Nagy többcélú helper

Része ez húsdaráló egy csomó kiegészítők sokoldalú készülék használata. Ezek két berendezés csiszoló hús, 2 db adapter készítésére kolbász és facsaró. Fordított működés értékelni fogják az esetre, ha elakad daráló. Minőségi kivitelezés minden része a malom, mint például a rozsdamentes acél penge és a teljes fém burkolat megadja a hibátlan működés.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gorenje MG 2000 SJE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gorenje MG 2000 SJE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gorenje MG 2000 SJE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gorenje MG 2000 SJE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gorenje MG 2000 SJE.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ