Shop roku Shop roku

Gorenje MMC1000RLBK

Termékkatalógus
Gorenje MMC1000RLBK
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, fém belső áttétel, alumínium burkolat, 4,5 l-es keverőtál, 7 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok szeletelő feltét, dagasztókar és habverő kar, tömege 7,6 kg, mérete 37,2 × 36 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  GORKR573 Termékszám:  733343 Gyártó honlapja:
Gorenje MMC1000RLBK 91 390 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

Akciós szettek

95 780 Ft
Szett megvásárlása

Gorenje MMC1000RLBK

A csomag tartalma: habverő, keverőkampó, flexi kampó, dagasztó kampó.

Szerezz magadnak örömöt az új Gorenje MMC1000RLBK konyhai robotgéppel. 1000 W-os motort kapott, amely az alapanyagok gyors és igényes feldolgozása során is megbízható teljesítményt képes biztosítani. A motor teljesítményét könnyedén tudjuk szabályozni 7 lehetséges sebességi fokozatban, így gyorsabban és lassabban is tudjuk működtetni. Bolygómozgásának hála, amikor is a robotfej és a keverőfej az alapanyagok keverés közben egymással ellentétes irányban mozog, az egyes összetevők tökéletes keveréke garantált. A konyhai robotgépet ellátták egy tartós tállal, melynek kapacitása 4,5 l, amely minden többszemélyes háztartás számára megfelelő. Olyan fontos tulajdonságai vannak, mint teljes fordulatszám szabályozás. Eme GORENJE konyhai robotgép külalakját fekete szín dobja fel.

Konyhai robotgép Gorenje MMC1000RLBK Csomagolás/doboz
Konyhai robotgép Gorenje MMC1000RLBK Tartozékok

Gorenje MMC1000RLBK konyhai robotgép alapvető tulajdonságai

  • Ezen GORENJE konyhai robotgép nagyszerű segítőtársunk lesz a sütés-főzés során
  • 1000 W teljesítményű motort kapott
  • 7 fokozat közül választhatunk
  • A robotgép bolygómozgással működik
  • A keverőtál térfogata 4,5 l
  • Olyan funkciókat támogat, mint habverés, keverés és dagasztás
  • A folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően igény szerint állíthatjuk be a munkatempót
  • Fekete szín hangsúlyozza ki nagyszerű megjelenését

Ezen Gorenje MMC1000RLBK konyhai robotgép tulajdonságai

A strapabíró GORENJE konyhai robotgépnek köszönhetően a sütés-főzés mesterévé válhatsz. Tökéletesen alkalmas például tojás vagy tojásfehérje, illetve bármilyen habkrém felverésére. Egyszerűen készíthetünk krémeket, önteteket vagy töltelékeket. Tökéletesen összedolgozza a különféle tésztákat, és gondoskodik róla, hogy azok kellően könnyűek és levegősek legyenek. A dagasztó funkcióval a nehéz tészták elkészítése még sosem volt ilyen egyszerű. Játszi könnyedséggel előállítja kedvenc desszertünk, kenyerünk vagy pizzánk tésztáját.

Próbáld ki a nagyszerű GORENJE konyhai robotgép extra funkcióit

Eme Gorenje MMC1000RLBK konyhai robotgép beleillik minden konyhába. A zökkenőmentes sebességszabályozásnak köszönhetően könnyedén beállíthatjuk a megfelelő munkatempót. A remek GORENJE Konyhai robotgép garantálja, hogy megkönnyíti a munkánkat az ételek készítése során.

Az ügyes GORENJE konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékok járnak hozzá, mint szeletelő feltét, dagasztókar és habverő kar és. Ilyen gazdag felszereléssel ezen Gorenje MMC1000RLBK konyhai robotgép többféle készülék munkáját végzi el, így lehetőségünk van rengeteg pénzt és helyet megspórolni.

Burkolat anyaga:

alumínium

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretei:

37,2 × 36 × 27 cm (Ma×Szé×Mé)

Súlya:

7,6 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gorenje MMC1000RLBK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gorenje MMC1000RLBK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gorenje MMC1000RLBK.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ