Shop roku AlzaBoxy Q1

GORENJE NRK6193TX4

Termékkatalógus
GORENJE NRK6193TX4
4,8 17 értékelés
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, D energiaosztály, SN, N, ST és T klímaosztály, 222 l hűtőszekrény kapacitás, 86 l fagyasztó kapacitás, választható nyitási irány, 4 hűtőszekrény polc, 3 fagyasztórekesz, hűtőkörök száma: 1, színe: inox, funkció(k): kijelző, zero zone, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretei (Ma×Szé×Mé): 185×60×64 cm
Kód:  GORCHL074 Termékszám:  730762 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GORENJE NRK6193TX4

A rozsdamentes, Gorenje NRK6193TX4 kombinált hűtőszekrény ötvözi az energiahatékonyságot, az elegendő tárhelyet és a modern technológiát , hogy az ételek minél hosszabb ideig maradjanak frissek.

Mindig friss és üde élelmiszer

Népes családod van, vagy csak szereted, ha elegendő élelmiszer áll rendelkezésedre? Akkor biztosan értékelni fogod az innovatív SuperCool funkciót, amely ideális a nagy bevásárlásokhoz. Ha nagy mennyiségű friss, magasabb hőmérsékletű élelmiszert helyezel a hűtőbe, megzavarhatod vele a belső hőmérsékletet. A SuperCool funkció 3 °C-ra viszi le a belső hőmérsékletet és 6 órán keresztül ott is tartja. Aktiváld ezt a funkciót a nagy bevásárlások után, hogy minden élelmiszer és alapanyag minél hosszabban maradhasson friss.

Különleges technológiák

MultiFlow 360°

MultiFlow 360°

A 14 szellőzőnyílásnak köszönhetően a tökéletes szellőzőrendszer állandó és egyenletes levegőáramlást biztosít a hűtőszekrény belsejében, ezáltal stabil és egyenletes hőmérsékletet biztosít az egész térben. Az IonAir technológiával kombinálva ez a rendszer a legegészségesebb környezetet teremti meg a hűtőszekrényben tárolt élelmiszerek számára.

IonAir technológia

IonAir technológia

Az IonAir technológia biztosítja a természetes környezetet azáltal, hogy folyamatosan negatív töltésű ionokat juttat a hűtőtérbe. A negatív töltésű ionok természetes légtisztítók. Az IonAir elpusztítja a legtöbb baktériumot a készülék belsejében, eltávolítja a szagokat és biztosítja az optimális páratartalmat is.

AdaptTech

AdaptTech

Amikor a hűtőszekrény kinyílik, a meleg kültéri levegő megzavarja az állandó beltéri hőmérsékletet, és ezáltal felgyorsítja az étel romlását. Az AdaptTech egy újonnan kifejlesztett érzékelő technológia, amely 7 napig "figyeli" a felhasználó szokásait, és napi szinten rögzíti a hűtőszekrény ajtajának gyakori kinyitásának időszakát. Ennek alapján a készülék kiigazítja működését, és az ajtó gyakori kinyitása során összehangolja a hűtőszekrény belsejében lévő hőmérsékletet az ételek maximális frissességének biztosítása érdekében. Ez megakadályozza a hősokkot,ahőmérséklet-ingadozásokatésaz étel idő előtti romlását.


Mély polcok a palackoknak

Mély polcok a palackoknak

Az ajtó mély polcain akár 2,5 literes nagyméretű palackok is elférnek, és olyan biztonsági rendszerrel vannak felszerelve, amely szilárdan tartja őket és megakadályozza, hogy leessenek az ajtó kinyitásakor-becsukásakor.

CrispZone HumidityControllal

CrispZone HumidityControllal

A hűtőben található nagy fiókot gyümölcsök és zöldségek tárolására használják. A HumidityControl rendszer használatával lehetőség van a CrispZone fiók belső nedvességtartalmának szabályozására.

SuperCool funkció

SuperCool funkció

Ideális funkció nagy bevásárlásokhoz. Nagy mennyiségű, magasabb hőmérsékletű élelmiszer behelyezéskor megzavarja a hűtő belső hőmérsékletét. Ez a funkció 3 °C-ra csökkenti a hűtőben a hőmérsékletet, és a következő 6 órában ott is tartja. Aktiváld a SuperCool funkciót a nagy bevásárlások után, hogy megőrizd az élelmiszerek frissességét.


XXL Space Box

XXL Space Box

Extra nagy fiók a fagyasztóban, hogy könnyedén tárolhasd a nagyobb élelmiszereket is.

NoFrost Plus technológia

NoFrost Plus technológia

Teljesen mértékben továbbfejlesztett NoFrost rendszer, amely nemcsak a jeget távolítja el a fagyasztóból, hanem megakadályozza az ételek kiszáradását is a hűtőszekrényben. A "Plus" arra a többletre utal, amelyet a szokásos NoFrost jelöléshez adtunk hozzá - IonAir, MultiFlow 360 ° és AdaptTec

SimpleSlide polcok

SimpleSlide polcok

Nagyon praktikus mechanizmus, amely lehetővé teszi az ajtó polcainak felfelé és lefelé történő mozgatását. Még a legmagasabb palackok is elhelyezhetők a hűtőajtó rekeszében a polcok egyszerű felemelésével vagy lesüllyesztésével.


XtremeFreeze

XtremeFreeze

Ez a funkció az új ION generációs hűtőszekrények legjobb modelljein érhető el. Biztosítja a tökéletes fagyasztást, így kiolvadás után is megőrzi az ételekben található összes tápanyagot.

ZeroZone

ZeroZone

A 0 °C körüli állandó hőmérsékletű fiók tökéletes hús és halak tárolására.

Paraméterek

Hűtőszekrény teljes hasznos térfogata
302 l Kész!
Szín
Inox Kész!
Design
Klasszikus Kész!
Hűtőszekrény energiaosztálya
D Kész!
Hűtőszekrény éves energiafogyasztása
192 kWh/annum Kész!

Szín

Szín
Inox Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Hűtőszekrény energetikai paraméterei

Hűtőszekrény energiaosztálya
D Kész!
Hűtőszekrény éves energiafogyasztása
192 kWh/annum Kész!
Hűtőszekrény légköri zajkibocsátási osztálya
C Kész!

Hűtőszekrény típusa

Hűtőszekrény típusa
Kombinált Kész!
Fagyasztó elhelyezése a hűtőszekrényben
Lent Kész!
Hűtőszekrény modell típusa
Szabadon álló modell Kész!

Hűtőszekrény funkciói

Hűtőszekrény tulajdonságai
Kijelző, LED világítás, Nyitott hűtőajtó jelzés, 90°-os ajtónyitás Kész!
Hűtőszekrény hűtése és fagyasztása
Zero zone, Szuper hűtés, Szuper fagyasztás Kész!
Hűtőszekrény speciális funkciói
Multi-AirFlow Kész!
Hűtőszekrény hőmérsékletének vezérlése és szabályozása
Elektronikus Kész!
Hűtőszekrény ajtajának megfordítása
igen Kész!
Hűtőszekrény nyitási iránya
Választható nyitási irány Kész!
Hűtőszekrény klímaosztály
SN, N, ST, T Kész!

Hűtőszekrény belső elrendezése

Hűtőszekrénypolcok száma
4db Kész!
Hűtőszekrény fagyasztórekeszeinek száma
3db Kész!
Hűtőszekrény hűtőköreinek száma
1 × Kész!
Hűtőszekrény teljes hasznos térfogata
302 l Kész!
Hűtő fagyasztási kapacitása 24 óra alatt
8 kg Kész!

Hűtőszekrény színe

Hűtőszekrény színe
Ezüst Kész!

Hűtőszekrény méretei

Hűtőszekrény magassága
185 cm Kész!

Megjelenés

A hűtő megjelenése
Rozsdamentes acél Kész!

Tömeg

Tömeg
67,5 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes kiválasztott termékek két energiacímkével együtt érkezhetnek, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Egyes kiválasztott termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.
» Böngészd végig teljes hűtőszekrény kínálatunkat, melyek között kombinált hűtő, alulfagyasztós és felülfagyasztós hűtőszekrény is megtaláható. Sőt, akár többajtós side by side hűtő modellek közül is választhatsz!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GORENJE NRK6193TX4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE NRK6193TX4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GORENJE NRK6193TX4.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ