Shop roku 30 dnů na vrácení

GORENJE ORK 192 R-L

Termékkatalógus
GORENJE ORK 192 R-L
4,5 2 értékelés
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, SN, N, ST és T klímaosztály, hűtőszekrény kapacitás 227 l, fagyasztó kapacitás 97 l, bal oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, piros kivitel, önleolvasztó fagyasztó, kijelző, ionizáló, zero zone, LED világítás, szuper hűtés, szuper fagyasztás, szellőzés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 194 × 60 × 66,9 cm (H×Sz×Mé)
Kód:  GORCHL015 Termékszám:  522636 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GORENJE ORK 192 R-L

A Retro kiadású Gorenje luxus hűtőszekrény nemcsak tökéletes megjelenésével, hanem kivételesen kiváló minőségű kivitelezésével és jól kezelt belső tereivel is lenyűgöz. Ez egyike azon ION generációs hűtőszekrényeknek, amelyeket készülék belsejében a legjobb klíma érdekében fejlesztettek ki. Az összes alkalmazott fejlett megoldás alapja az IonAir technológia, amely utánozza a természetes ionizációs folyamatot és frissíti a hűtőszekrény levegőjét. A legkorszerűbb szellőztető rendszerekkel és az AdaptTech technológiával kombinálva a hűtőszekrény optimális hűtési és tárolási feltételeket teremt az ételekhez és italokhoz.

A hűtőszekrény kifinomult anyagokat, diszkrét kialakítású vonalakat, kiváló minőségű üvegpolcokat és sok más funkcionális fejlesztést kínál. Extra mély palackpolcokkal rendelkezik az ajtón, egy nagy fiókkal a gyümölcsök és zöldségek tárolására, egy FreshZone alacsony hőmérsékleti fiókkal és egy XXL SpaceBox fiókkal a fagyasztóban.

A GORENJE ORK 192 C retro hűtőszekrény főbb jellemzői

  • Modern kombinált Gorenje hűtőszekrény luxus retro stílusban
  • Elektronikus érintésvezérlés digitális hőmérséklet-kijelzéssel
  • CrispZone with HumidityControl - Nagy zöldségrekesz páratartalom szabályozással
  • AdaptTech hűtés - intelligens memória rendszer
  • FrostLess - kevesebb jegesedés a fagyasztóban
  • IonAir és DynamiCooling - ionizált levegő áramlása belső ventilátoron keresztül
  • FastFreeze: gyors fagyasztás automatikus kikapcsolással
  • LED mennyezeti világítás
  • SimpleSlide állítható magasságú állványrendszer
  • Gazdag tartozék-kínálat: 7 tojásos tálca, 2 ajtó-polc, 4 üvegpolc, palacktartó, kemény fedővel ellátott palack polc, sajt- és vajtároló (MultiBox)

IonAir technológia

Olyan technológia, amely utánozza a természetes ionizációs folyamatot és frissíti a levegőt a hűtőszekrényben. Célja, hogy tökéletes légáramlást biztosítson az egész készülékben, és oxigént juttasson el minden részéhez. Ezt megkönnyíti a kiváló MULTIFLOW 360° szellőzőrendszer és a DynamicCooling egyidejű használata.

AdaptTech - hűtőszekrény, amely alkalmazkodik a szokásaidhoz

Ezt a praktikus rendszert úgy tervezték, hogy fenntartsa az optimális hőmérsékletet a hűtőszekrényben, függetlenül attól, hogy milyen gyakran nyitod ki. A hűtőszekrény kinyitásakor a hőmérséklet hirtelen emelkedik, ez az ételt hőhatásnak teszik ki, amitől az gyorsabban romlik. A hűtőszekrény folyamatosan figyeli és elemzi a használatot. Ezért előre jelezheted, amikor kinyitod a hűtőszekrényt, és mielőtt ezt megtennéd, 1 vagy 2° C-kal csökkenti a hőmérsékletet, fenntartva a stabil hőmérsékletet, és biztosítva, hogy az ételek frissek és tápanyagban gazdagok maradjanak.

Mély palacktartó polc az ajtón

A mély palacktartó polc alkalmas 2,5 literes nagy palackok tárolására, és olyan biztonsági rendszerrel van felszerelve, amely szilárdan tartja a palackokat, hogy megakadályozzák azokat az eséstől az ajtó kezelésekor.

CrispZone with HumidityControl

A hűtőszekrény nagy fiókja gyümölcsök és zöldségek tárolására szolgál. A HumidityControl rendszerrel lehetőség van a CrispZone fiók nedvességtartalmának beállítására. A gyümölcsök és zöldségek hosszabb ideig frissek és vitaminban gazdagok maradnak.

XXL SpaceBox rekesz

Egy extra nagy fiók a fagyasztóban, ahol könnyen tárolhatod a legnagyobb élelmiszereket is.

FreshZone fiók - friss, mivel természetes

A hűtőszekrény legalacsonyabb hőmérsékletű tartálya ideális a hús, hal, gyümölcs és zöldség tárolására. Az élelmiszer frissességét, aromáját, színeit és ízét sokáig megtartja.


Paraméterek

Hűtőszekrény teljes hasznos térfogata
326 l Kész!
Klímaosztály
SN, N, ST, T Kész!
Modell típusa
Szabadonálló Kész!
Szín
Piros Kész!
Design
Retro / Vintage Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!

Design

Design
Retro / Vintage Kész!

Hűtőszekrény energetikai paraméterei

Hűtőszekrény energiaosztálya
E Kész!
Hűtőszekrény éves energiafogyasztása
236 kWh/annum Kész!
Hűtőszekrény légköri zajkibocsátási osztálya
C Kész!

Hűtőszekrény típusa

Hűtőszekrény típusa
Kombinált Kész!
Fagyasztó elhelyezése a hűtőszekrényben
Lent Kész!
Hűtőszekrény modell típusa
Szabadon álló modell Kész!

Hűtőszekrény belső elrendezése

Hűtőszekrénypolcok száma
Kész!
Hűtőszekrény fagyasztórekeszeinek száma
Kész!
Hűtőszekrény hűtőköreinek száma
1 × Kész!
Hűtőszekrény teljes hasznos térfogata
326 l Kész!
Hűtő fagyasztási kapacitása 24 óra alatt
4,5 kg Kész!

Hűtőszekrény színe

Hűtőszekrény színe
Piros Kész!

Hűtőszekrény méretei

Hűtőszekrény magassága
194 cm Kész!

Tömeg

Tömeg
76,5 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes kiválasztott termékek két energiacímkével együtt érkezhetnek, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Egyes kiválasztott termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.
» Böngészd végig teljes hűtőszekrény kínálatunkat, melyek között kombinált hűtő, alulfagyasztós és felülfagyasztós hűtőszekrény is megtaláható. Sőt, akár többajtós side by side hűtő modellek közül is választhatsz!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Szép

T.Cím,szeretnék érdeklődni a Gorenje ORK 192 R-L hűtő Balos kiszerelésben létezik-e ahogy az oldalon hirdetik,és mi valóban a színe?Mert több oldalon is láttuk és a piros illetve a bordó színek is fel vannak tűntetve,itt is inkább bordó a képen(ami gondolom nem mérvadó)csak nem szeretnénk pirosat,és nem szeretnénk meglepődni,ha mégsem bordó lesz,mire kihozzák,válaszát előre is köszönöm,Pappné Siófokról

Kérdések és válaszok: GORENJE ORK 192 R-L
Kiegészítők: GORENJE ORK 192 R-L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE ORK 192 R-L. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gorenje ORK 192 R-L.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ