AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Gorenje sütőlemez 60 cm

Termékkatalógus
Gorenje sütőlemez 60 cm
5 10 értékelés
Tepsi Kompatiblis az MBO, MBC, VT, RPM típusú tűzhelyekkel, szélessége 60 cm, méretei 456x360mm
Kód:  FBV4002a Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Gorenje sütőlemez 60 cm

A Gorenje sütőlemezt használhatja az MBO, MBC, VT, VTZ Mora típusú sütőknél, melyek szélessége eléri a 60 cm-t. A sütőlemez kiváló minőségű anyagból készült, méretei: 45,6 x 36 cm. A sima felületnek hála nagyon könnyű karbantartani és tisztítani

Egy sütőlemez alapvető kellék minden háziasszony számára a konyhában. Akár sós, akár édes süteményt szeretne készíteni, mindig meg fog lepődni, milyen könnyen is megy a sütés ennek a sütőlemeznek a használatával. A tepsi alacsony élei miatt bizonyos tészták elkészítésére nem alkalmas

Tökéletesen alkalmas kenyérpirításra is, megakadályozza, hogy a morzsaszemek a fütőelemekre essenek és szennyeződést okozzanak. A tökéletes és gyors sütés érdekében mindig használjon sütőpapírt!

Szín:
Fekete

Méretek:
455 x 360 mm

Paraméterek

Típus
Lapos Kész!

Típus

Típus
Lapos Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gorenje sütőlemez 60 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gorenje Mělký plech 60cm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gorenje Plytký plech 60 cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Backblech Gorenje Flachblech 60cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Backblech Gorenje Flachblech 60cm.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ