Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Gorenje VCEA21GLW

Termékkatalógus
Gorenje VCEA21GLW
Porzsákos porszívó - 700 W, A energiaosztály, A szívóteljesítmény a tökéletes eredményekért kemény padlókon, A porszűrési hatékonyság, a porzsák térfogata 3 l, XpandZone kefe, HEPA szűrés, 1x ultralong performance mikroszűrő a csomagban, zajszint: 65 dB
Kód:  GORVC021 Termékszám:  678490 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Gorenje VCEA21GLW

A Gorenje G Force Lite VCEA21GLW porzsákos porszívóval a háztartás kitakarítása egyszerű feladattá válik. Három kiegészítőjének köszönhetően minden felületet kiporszívózhatsz, és a nehezen elérhető helyekhez is hozzáférhetsz. A Gorenje G Force Lite porszívóhoz HEPA szűrő is tartozik. Ez megbízhatóan eltávolítja az apró részecskéket a levegőből, a pollent és az atkákat is beleértve. Ezt főként az allergiások és az asztmások fogják értékelni. Minden port és szennyeződést biztonságosan összegyűjt a 3 literes porzsákban. A porszívónak van telítettségi jelzője, így csak akkor kell kicserélned a zsákot, ha az valóban tele van. Biztosan örülni fogsz a motor túlmelegedés elleni védelemének, amely garantálja a biztonságodat és megnöveli a porszívó élettartamát. 

A Gorenje G Force Lite VCEA21GLW porszívó fő jellemzői

  • A HEPA szűrő az apró részecskék 99,95 %-át eltávolítja a levegőből
  • A telítettségi jelzőnek köszönhetően csak akkor kell kicserélni a porzsákot, amikor az valóban tele van
  • A Gorenje G Force Lite rendelkezik védelemmel a motor túlmelegedése ellen
  • A porszívó 3 kiegészítője tökéletes tisztaságot garantál
  • A 5 méteres vezeték felcsévélhető
  • A porszívó az A energiaosztályba tartozik, ezért alacsony a fogyasztása

Kényelmes takarítás a G Force Lite porszívóval

A könnyebb kezelhetőség érdekében a porszívó gyártója nem felejtette el a 3 gumi kereket, az integrált fogantyút és függőleges tárolás lehetőségét. A felcsévélhető csatlakozóvezeték 5 m hosszú, a fém teleszkópos cső pedig 86 cm. Ennek köszönhetően a porszívó hatótávolsága akár 7 m is lehet. Így nem kell állandóan az egyik konnektorból a másikba csatlakoztatnod. A Gorenje G Force Lite VCEA21GLW teljesítményét a készülék tetején található logikus tekerőgombbal szabályozhatod. Ugyanazon a helyen két nagy gombot is találsz - egy ki-/bekapcsolót és egyet a vezeték felcsévéléséhez. 

Paraméterek

Kábel hosszúsága
5 m Kész!
Hatósugár
7 m Kész!
Teljesítmény
700 W Kész!
Zajszint
65 dB Kész!

Tulajdonságok

Kábel hosszúsága
5 m Kész!
Hatósugár
7 m Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
700 W Kész!

Zaj

Zajszint
65 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
43,4 cm Kész!
Magasság
27,2 cm Kész!
Mélység
28,9 cm Kész!
Tömeg
5 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gorenje VCEA21GLW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gorenje VCEA21GLW. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gorenje VCEA21GLW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gorenje VCEA21GLW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gorenje VCEA21GLW.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ