Gorenje VCEA21GPRRCY

Termékkatalógus
Gorenje VCEA21GPRRCY
Porzsákos porszívó - 700 W, porzsák/portartály, a porzsák/tartály térfogata 3l, TouchControl érintésvezérlés, A energiaosztály, A porszívási hatékonyság a tökéletes eredményért kemény padlókon, A porszűrési hatásfok, XpandZone kefe, 1x ultralong performance mikroszűrő a csomagban
Kód:  GORCY021 Termékszám:  678489 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Gorenje VCEA21GPRRCY

A Gorenje G Force Pro VCEA21GPRRCY porzsákos porszívóval a háztartás kitakarítása egyszerű feladattá válik. Három kiegészítőjének köszönhetően minden felületet kiporszívózhatsz és a nehezen elérhető helyekhez is hozzáférhetsz. A Gorenje G Force Pro porszívóhoz HEPA szűrő is tartozik. Ez megbízhatóan eltávolítja az apró részecskéket a levegőből, a pollent és az atkákat is beleértve. Ezt főként az allergiások és az asztmások fogják értékelni. A G Force Pro modell előnye, hogy kétféle módot választhatsz a por és a szennyeződések tárolására: porzsákot vagy porgyűjtő tartályt használhatsz, mindkettő térfogata 3 l. A porszívónak van telítettségi jelzője, így csak akkor kell kicserélned a zsákot vagy a tartályt, ha az valóban tele van. Biztosan örülni fogsz a motor túlmelegedés elleni védelemének, amely garantálja a biztonságodat és megnöveli a porszívó élettartamát. 

A Gorenje G Force Pro VCEA21GPRRCY porszívó fő jellemzői

  • A HEPA szűrő az apró részecskék 99,95 %-át eltávolítja a levegőből
  • Választhatsz, hogy a szennyeződéseket porzsákban vagy tartályban tárolod-e, mindkettő térfogata 3 l
  • A telítettségi jelzőnek köszönhetően csak akkor kell kicserélned a porzsákot vagy a tartályt, amikor az tele van
  • A Gorenje G Force Pro rendelkezik védelemmel a motor túlmelegedése ellen
  • A porszívó 3 kiegészítője tökéletes tisztaságot garantál
  • A 8 méteres vezeték felcsévélhető
  • A porszívó az A energiaosztályba tartozik, ezért alacsony a fogyasztása

Kényelmes takarítás a G Force Pro porszívóval

A könnyebb kezelhetőség érdekében a porszívó gyártója nem felejtette el a 3 gumi kereket, az integrált fogantyút és függőleges tárolás lehetőségét. Az Active Bumper lökhárítóval nem kell aggódnod a fal vagy a bútorok károsodása miatt. A felcsévélhető csatlakozóvezeték 8 m hosszú, a fém teleszkópos cső pedig 90 cm. Ennek köszönhetően a porszívó hatótávolsága akár 10 m. Így nem kell állandóan az egyik konnektorból a másikba csatlakoztatnod. A Gorenje G Force Pro VCEA21GPRRCY porszívó teljesítményét a készülék tetején található TouchControl érintésvezérléssel irányíthatod. Ugyanazon a helyen két nagy gombot is találsz - egy ki-/bekapcsolót és egyet a vezeték felcsévéléséhez. 

Paraméterek

Kábel hosszúsága
8 m Kész!
Hatósugár
10 m Kész!
Teljesítmény
700 W Kész!
Zajszint
64 dB Kész!

Tulajdonságok

Kábel hosszúsága
8 m Kész!
Hatósugár
10 m Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
700 W Kész!

Zaj

Zajszint
64 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
43,4 cm Kész!
Magasság
27,7 cm Kész!
Mélység
31 cm Kész!
Tömeg
5,3 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gorenje VCEA21GPRRCY Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gorenje VCEA21GPRRCY. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gorenje VCEA21GPRRCY. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gorenje VCEA21GPRRCY. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gorenje VCEA21GPRRCY.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ